Domácí inseminace po ročním snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26236
24.3.15 19:49

@KackaDoup Pravda, vsak se treba provadi laserova operace oci. Sezenu laserovy ukazovatko a dam priteli, mozna me zbavi dalekozrakosti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
24.3.15 19:54
@LindaPraha píše:
@KackaDoup Pravda, vsak se treba provadi laserova operace oci. Sezenu laserovy ukazovatko a dam priteli, mozna me zbavi dalekozrakosti :palec:
:lol: :lol: :lol: pomoooc…ty jsi dobra fakt :kytka: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
72725
24.3.15 19:56
@crazy.mam píše:
Ahoj holky.
Co si myslíte o domácí inseminaci? Prý to používají lesbičky a asexualove a je to účinné. S partnerem se snažíme o dite přes rok a oba jsme v pořádku. Napadlo nás zkusit to přes stříkačku. Samozřejme jen k čipku. Bud rovnou do stříkačky nebo aby to bylo méně umělý, tak mě do pusy a pak do stříkačky. Říkáme se proč ne :nevim:
Co myslíte?
že je to kravina :mrgreen: u lesby to pochopim, protože ta nemá sex. Vy máte sex, tak proč toto 8o kam si jako myslíš, že si to sperma ta lesba zavede, přímo do dělohy? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26236
24.3.15 20:00

@KackaDoup na blbiny me uzije :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
24.3.15 20:04

@crazy.mam ty jsi fakt crazy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
24.3.15 20:04
@LindaPraha píše:
@KackaDoup na blbiny me uzije :lol:
;) :kytka: bylo to vtipne :palec:
  • Citovat
  • Upravit
10351
24.3.15 20:10

Říkáš, že jste zdraví, ale otěhotnět nejde. Tak asi až tak zdraví nebudete..Pokud je tedy fyzická stránka v pořádku, zbývá ta psychická a tam ti žádná domácí inseminace nepomůže, dokud si to nesrovnáš v hlavě.
Ale zní to jako dobrý tip na dlouhé zimní večery, ne že by mě ta představa rajcovala, ale byla by aspoň pr.del :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
24.3.15 20:10
@Antonie Bolavá píše:
@crazy.mam ty jsi fakt crazy :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
24.3.15 20:12

Holky, partner má sperma, že by mohl darovat a já už jedno dítě mám, cykly pravidelný a ovulaci mám. Použivám gynex atd..
Tak nás to jen tak napadlo, že jsem to četla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
24.3.15 20:14

@crazy.mam u hetero párů to nemá moc smysl, při klasické souloži se dosáhne stejného efektu :think: záleží na tom v jaké části cyklu se to provede. Pokud se s partnerem snažíte, spíše vám pomůže zaměřit mysl jiným směrem a jen tak pro sichr se nechat prohlédnout lékařem. Spoustě párů se nepovede počít hned, chce to klid a trpělivost a pokud inseminaci při problémech s početím, tak nejlépe za asistence lékaře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13749
24.3.15 20:19
@crazy.mam píše:
Holky, partner má sperma, že by mohl darovat a já už jedno dítě mám, cykly pravidelný a ovulaci mám. Použivám gynex atd..
Tak nás to jen tak napadlo, že jsem to četla

Tak jestli tímhle myslíš, že jste oba v pořádku, tak to nemusí být pravda… Může se spoustu věcí změnit a v pořádku už být nemusíte. Já jsem porodila dítě 2010 a v r. 2012, když jsme se snažili o druhé se zjistilo, že mám špatnou štítnou žlázu, která byla předtím v pořádku…
Pokud se nedaří, běžte se nechat vyšetřit (klasicky hormonální profil u tebe a pak spermiogram u partnera), stříkačkou nic nevyřešíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
24.3.15 20:24

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: díky, takhloe jsem se dlouho nepobavila :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
25.3.15 07:37
@Lelek23 píše:
@jahuhudka jo, nebo si alspon podlozit zadek polstarkem, to pak svicka jde lepe.
a o tom napadu s pusou si partner mysli, ze to neni nejlepsi napad, je tam jine pH nez ve vagine a navic imunoglobuliny, a enzymy stepici bilkoviny a sacharidy

treba prave to pomuze :-) je to samozrejme ulitly napad, spis chlapovi pro zabavu, ale nijak skodlive to asi nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
25.3.15 09:36
@jahuhudka píše:
Pane doktore partner říkal, že bod G je hluboko v krku a je tak hodný, že chce moje vyvrcholení. Ale se mnou je něco špatně i když to zkoušíme denně a já nemohu vyvrcholit :lol:

tak to máš super dokotora já jsem to do dnes nevěděla :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
27.3.15 13:37

Já si myslím, že z pusy do stříkačky a šup tam by nevyšlo ani super plodnému páru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí