Plánování miminka 2016

• Fotoalbum (569)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2057
22.3.15 15:44

Plánování miminka 2016

PLÁNOVÁNÍ MIMINKA 2016

Ahoj holky! Vítejte u mé nově založené diskuzi, kterou jsem vytvořila pro ženy, které plánují se snažit o miminko až příští rok. :srdce:
Ale už teď se o to zajímají, rádi o tom popovídají a nechtějí stále dokola otravovat své okolí nebo přítele (jako já! :D )

Budu ráda holky když se tu ke mě připojíte a budeme moct spolu vesele klábosit na toto téma :)

Aby jsem se představila. Je mi 24let a jmenuji se Iveta. O miminko se plánujeme snažit až příští rok asi někdy od podzimu. Začala jsem teď nově pracovat tak chci něco našetřit než ten zázrak budu držet v náručí :srdce:

A co vy?
Těším se na naše klábosení holky! :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2057
22.3.15 15:57

Jo hormony jsou zlo. Proto jsem sněma skončila. Používáme s přítelem ted Pharmatex - je tam teda 3% šance otěhotnění (u prašku 1%), ale řekli jsme si, že kdyby se to náhodou stalo, tak si to samozřejmě necháme.
Už se nemůžu dočkat až bude podzim 2016 a hupsnem na to! :D

Příspěvek upraven 22.03.15 v 15:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
22.3.15 15:58

Ahojky také se ráda přidám. Letos mí bude 30 a už mám 7 letého syna. Také bojuji s ms a teď zrovna beru Proveru na srovnání cyklu. Snažit se chceme začít pokud to půjde letos na konci roku cca říjen. Do té doby si chci dát do pořádku zuby a ostatní dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2057
22.3.15 16:02

Já sem četla a i kamarádka mi řekla, že se v těhotenství kazí dost zuby tak i kolmenku chápu :D

Příspěvek upraven 22.03.15 v 16:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
22.3.15 16:02
@Attila8 píše:
@kolmenka zuby? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: promiň ale strašně mě to rozesmálo

V pohodě jen na tom nevidím nic k smíchu. První těhotenství mě stálo 2 zuby a nerada bych přišla o další. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
22.3.15 16:04

@Attila8 Provera je na srovnání cyklu. Jsou to hormony které jsou normálně v těle po ovulaci. Bohužel já neměla ovulaci a proto mi nechodila ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
22.3.15 16:08

@Attila8 No ty by mi pak asi hrozily. :-) proto budu skoro celé jaro - léto chodit k zubaři a vůbec se chci dát do kupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
22.3.15 16:14

No my chtěli už loni ale nešlo to protože mi nechodila od února ms. Minulý doktor to neřešil až od listopadu2014 kdy jsem šla k jinému doktorovi a ten mi udělal testy a od ledna 2015 mám tu Proveru na 3 cykly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2057
22.3.15 16:16

Mě se teda občas stalo, že mi taky MS nepřišla třeba 3× za rok. Ale zatím jsem to neřešila :mrgreen:.. a zuby bych si taky měla dát dokupy, ale mám šílený strach ze zubařu :( je to moje největší fobie! :D až pak je výška a tma.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
22.3.15 16:19
@Rhenaya píše:
Mě se teda občas stalo, že mi taky MS nepřišla třeba 3× za rok. Ale zatím jsem to neřešila :mrgreen:.. a zuby bych si taky měla dát dokupy, ale mám šílený strach ze zubařu :( je to moje největší fobie! :D až pak je výška a tma.. :D

Taky jsem se vždy hrozně bála. Tak moc že teď mám 2 zuby vytrhlé a zbytek zkažený. Našla jsem si mladou zubařku která je naprosto úžasná a hodná a během pár měsíců si získala mojí důvěru a já už se nebojím alespoň u ní se nebojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2057
22.3.15 16:28

A kam chodíš k zubaři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
22.3.15 16:32

@Rhenaya U nás. Milovice pro. Nymburk loni v září otevřela ordinaci a už v prosinci měla stop stav. Rychle se rozneslo že je vážně úžasná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2057
22.3.15 16:38

Aha.. ja bydlím v Praze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
22.3.15 16:40

@Rhenaya No Milovice jsou 35 km od černého mostu. :palec: V Praze pracuji na nádraží Vršovice. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2057
22.3.15 16:42

No vidíš to… děkuji za upřesnění… byla jsem líná se podívat :D
My tu máme nějakou kliniku kousek od baráku, ale prostě jak nevím jak se tam k těm lidem chovají a neznám to tam tak se hrozně bojím a nemám důvěru..
Když jsem byla totiž menší tak jsem měla příšernou a zlou zubařku tak mám od té doby strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí