Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
PLÁNOVÁNÍ MIMINKA 2016
Ahoj holky! Vítejte u mé nově založené diskuzi, kterou jsem vytvořila pro ženy, které plánují se snažit o miminko až příští rok. ![]()
Ale už teď se o to zajímají, rádi o tom popovídají a nechtějí stále dokola otravovat své okolí nebo přítele (jako já!
)
Budu ráda holky když se tu ke mě připojíte a budeme moct spolu vesele klábosit na toto téma ![]()
Aby jsem se představila. Je mi 24let a jmenuji se Iveta. O miminko se plánujeme snažit až příští rok asi někdy od podzimu. Začala jsem teď nově pracovat tak chci něco našetřit než ten zázrak budu držet v náručí ![]()
A co vy?
Těším se na naše klábosení holky!
![]()
Jo hormony jsou zlo. Proto jsem sněma skončila. Používáme s přítelem ted Pharmatex - je tam teda 3% šance otěhotnění (u prašku 1%), ale řekli jsme si, že kdyby se to náhodou stalo, tak si to samozřejmě necháme.
Už se nemůžu dočkat až bude podzim 2016 a hupsnem na to! ![]()
Příspěvek upraven 22.03.15 v 15:59
Ahojky také se ráda přidám. Letos mí bude 30 a už mám 7 letého syna. Také bojuji s ms a teď zrovna beru Proveru na srovnání cyklu. Snažit se chceme začít pokud to půjde letos na konci roku cca říjen. Do té doby si chci dát do pořádku zuby a ostatní dr.
Já sem četla a i kamarádka mi řekla, že se v těhotenství kazí dost zuby tak i kolmenku chápu ![]()
Příspěvek upraven 22.03.15 v 16:03
@Attila8 píše:
@kolmenka zuby?![]()
![]()
promiň ale strašně mě to rozesmálo
V pohodě jen na tom nevidím nic k smíchu. První těhotenství mě stálo 2 zuby a nerada bych přišla o další. ![]()
@Attila8 Provera je na srovnání cyklu. Jsou to hormony které jsou normálně v těle po ovulaci. Bohužel já neměla ovulaci a proto mi nechodila ms.
@Attila8 No ty by mi pak asi hrozily.
proto budu skoro celé jaro - léto chodit k zubaři a vůbec se chci dát do kupy.
No my chtěli už loni ale nešlo to protože mi nechodila od února ms. Minulý doktor to neřešil až od listopadu2014 kdy jsem šla k jinému doktorovi a ten mi udělal testy a od ledna 2015 mám tu Proveru na 3 cykly
Mě se teda občas stalo, že mi taky MS nepřišla třeba 3× za rok. Ale zatím jsem to neřešila
.. a zuby bych si taky měla dát dokupy, ale mám šílený strach ze zubařu
je to moje největší fobie!
až pak je výška a tma.. ![]()
@Rhenaya píše:
Mě se teda občas stalo, že mi taky MS nepřišla třeba 3× za rok. Ale zatím jsem to neřešila.. a zuby bych si taky měla dát dokupy, ale mám šílený strach ze zubařu
je to moje největší fobie!
až pak je výška a tma..
Taky jsem se vždy hrozně bála. Tak moc že teď mám 2 zuby vytrhlé a zbytek zkažený. Našla jsem si mladou zubařku která je naprosto úžasná a hodná a během pár měsíců si získala mojí důvěru a já už se nebojím alespoň u ní se nebojím.
@Rhenaya U nás. Milovice pro. Nymburk loni v září otevřela ordinaci a už v prosinci měla stop stav. Rychle se rozneslo že je vážně úžasná.
@Rhenaya No Milovice jsou 35 km od černého mostu.
V Praze pracuji na nádraží Vršovice. ![]()
No vidíš to… děkuji za upřesnění… byla jsem líná se podívat ![]()
My tu máme nějakou kliniku kousek od baráku, ale prostě jak nevím jak se tam k těm lidem chovají a neznám to tam tak se hrozně bojím a nemám důvěru..
Když jsem byla totiž menší tak jsem měla příšernou a zlou zubařku tak mám od té doby strach…