Plánování miminka 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11545
18.7.15 11:05

Ahoj holky.my už se taky snažíme tento cyklus. měli jsme skoro roční pauzu kvůli mým 2 prodělaným potratům, tak doufám, že už se dalo tělo dokupy a snad už to konečně vyjde. teď jsem 2DPO a netrpělivě čekám, co z toho bude..snad těhotenství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
18.7.15 11:30

@misa1967 :mavam: ahoooj.. přeju, aby to vyšlo! Musí to být hrůza o miminko přijít - hlavně s psychikou to zamává - vůbec nevim jak bych to zvládala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
18.7.15 13:37

Ahojky holky. Tak to vam budu drzet pesti.
My az pristi rok. Duvodu je vic. Hlavni je dovca kterou manzel letos nemel a mit nebude tak si ji chce uzit pristi rok. :mrgreen: Tak na jare vyndam telisko a budu sledovat svuj cyklus a zjistovat presny den ovulace. A na dovce se zacit snazit. Mam obe holky listopadove.tak bych taky rada jarni nebo letni miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
18.7.15 17:34

@Hanulka84 no psychicky jsem na tom nebyla moc dobře. ale už je to rok. už jsem se s tím nějak vyrovnala. naštěstí to bylo hned zezačátku, ještě že to nebylo ve vyšším stupni těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
19.7.15 21:10

Ahoj holky,

tak se aktivně přidávám do vaší skupinky :)… asi stejně jako vy se už teď tetelím na druhý start :)… i když u nás je to asi běh na dlouhou trať. Doma už máme jednu holčičku - Aničku (rok a tři měsíce) :o)… budu jenom ráda, když si budeme moci navzájem fandit a držet si palečky :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
20.7.15 11:40

Ahojky @Proužek . Máš moc hezké jméno holčičky. A už se snažíte teď, nebo to plánujete?
@misa1967 a jak si zjištuješ ovulaci? Měříš BT, nebo testuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
20.7.15 13:23

No… plánujeme :)… já začala plánovat a partnera postavila před hotovou věc :D… děkuji za pochvalu :).. První jméno jsme vybírali a druhé má po mě - příjmení po tatínkovi. To aby věděla, čí je :D… maminky i tatínka :)..
Já bych ráda aby to vyšlo tak nějak mimo Vánoce a vedra.. malá se nám narodila v dubnu, to bylo úplně krásně ideální :).. nedovedu si představit, že bych rodila ve vedrech a pak se pekla ještě na novorozeneckým… by mi asi ranila mrtvice.
Abych ale pravdu řekla, trochu mám obavy… malá je zlatá.. nezlobí - skoro, nepláče, hezky spinká, baští úplně všechno (až na brokolici), pořád se směje, je učenlivá a komunikativní i samostatná.. takhle přesně to měla kamaráda a pak se jí narodil druhý syn.. tvrdí, že kdyby se jí Samuel narodil jako první, byl by jedináček :D.. tak aby mě takové veselo nečekalo také :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
20.7.15 15:05

To je hezke. Presne takto hodna je ta mladsi. A duvod proc maji mezi sebou osm let? Maruska byla urvane a divoke dite. A k tomu se narodila s vrozenou srdecni vadou. Ale min jak tri roky bych nechtela. Dle planu budou vic jak ctyri roky.
Jinak duben se mi taky libi.
A verim ze kdyz mas pohodove tehotenstvi tak mas i hodne mimi. Takze budu se snazit byt v klidu.mit vse na haku a bude hodne i dalsi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
20.7.15 16:25

@majka 4 ovulaci podle testu, cipku, BT a hlavne podle bolesti vajecniku.to uz poznam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
20.7.15 17:04

Ja to taky tak delala kdyz jsme delali Miri. Ale ted mam zatim telisko.ale vypozorovala jsem ze ovulku citim hlavne ob mesic kdyz je v pravem vajecniku. Hlavne pac to tak boli ze vzdy premyslim i o slepáku. Tak jsem ted testovala a vypatrala ze je to ovulace. Mela jsem ji ted ct, pa a myslela jsem ze me picne. Pomohl az ibalgen. Doufam ze to nebude nejaky problem. Ale Miri je taky z folikulu z praveho vajecniku. To jsem nahodou byla na kontrole a doktor mi to rekl, ze mam prave ovu a za par tydnu uz mi vypisoval tehu prukazku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
20.7.15 18:17

@majka 4 tak to mě nebolí až tak, že bych se musela brát prášky, ale je to fakt nepříjemný. ale tak aspoň o ní vím :)
No já už bych moc chtěla aby se to konečně povedlo. Už jsem z toho taková špatná, že už chceme mimčo rok a půl..a byly z toho akorát dva potraty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
20.7.15 20:29

@misa1967 to je mi moc líto, ale neveš hlavu. Musíš si říkat, že to špatné už máš za sebou. A vysvětlili ti proč to tak bylo? Jestli je to hloupá otázka, tak se prosím nezlob, ale jako laika mě napadla. :kytka: A moc ráda ti tu budu fandit a sledovat jak se ti podaří a až budeš rodit já se začnu snažit. Tak koukej makat, už nejsem nejmladší :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
20.7.15 23:24

@majka 4 no to ja jsem měla těhotenství pěkně nervovou divočinu… každý mi říkal, že budu mít uřvánka a že se nevyspím a že mi to všechno vrátí… a jak všichni čekali a přáli mi ho, tak se mi narodila úplně dokonalá a hodná holčička… všichni kroutí hlavou, čím jsem si to zasloužila :D… a že vím prdlačku, co to je zlobivé dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
20.7.15 23:26

Jak tady píšete o té bolesti jak při slepáku - vzpomněla jsem si na konec prvního trimestru.. to byla snad větší bolest jak samotný porod… ležel jsem na zádech a když jsem se převalila na bok… jakoby mi bokem až do vaječníku a přes někdo propíchl tyč… to vám byla taková bolest, že mi až slzy hrkly do očí…pravidelně každou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
21.7.15 06:02

@majka 4 Nee udělali mi všechny testy od genetiky, imunolky až po koagulaci a všechno v pořádku. Takže to měli asi být 2 blbý náhody. nevím…ale už se teda budu hrozně bát, až otěhotním. Děkuji za podporu, kéž by to už vyšlo tento cyklus :) Když už nejsi nejmladší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí