Norethisteron před IVF

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2719
22.3.15 09:37

Norethisteron pred IVF

Mela jste nektera pred ivf tyhle prasky? Ja totiz nechapu proc presne mi je predepsali. Ms mam pravidelnou, oddaleni nepotrebuji a nevim zda je to standardni, ze je davaji na snizeni funkce vajecniku pred ivf. Je to asi peknej driak.
Po dobrani mam ms do tydne dostat ale pritom kdybych je nebrala, tak se mi ms dostavi jeste driv v normalnim terminu.

Nekdo nejake zkusenosti prosim? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65292
22.3.15 10:46

@exPražačka já měla…
ale já mám ms strašně nepravidelnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
22.3.15 14:38

@exPražačka :mavam: nám píchali na zastavení funkce vaječníku diphereline. A to proto, aby si odpočinuly a na stimulaci zareagovaly co nejlépe. Myslím, že bys ty prášky mohla mít ze stejného důvodu. Ale lék neznám, takže ruku do ohně bych za to nedala. Jinak na vše se ptej u doktora, určitě rád zodpoví nejasnosti :)

• Citovat
  • Upravit
2719
23.3.15 13:01

Tak jsem to vyzjistila: ty prášky mám proto, že jsem minulý měsíc měla neprosperující těhu a nebyla mi dělaná revize dělohy, tudíž se dávají jako jakási hormonální kyretáž (tomu říkají). Takže tak… prej se jich nemám bát, že se dávají běžně i ženským na dovolenky, kvůli oddálení ms. No uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
23.3.15 14:19

@exPražačka :mavam: super, nejlepší je se zeptat přímo :palec: Tak hezky do toho a přeju aby se zadařilo :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex