Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ejbinka tak je fajn, že víš, co tě čeká…ja mám o asijských zemím předsudky
Ahoj
, já se taky přidávám, v půlce dubna proběhne „poslední“ ms
a pak začneme se snažením, takže mi to vychází přesně přelom duben/květen
.. a jinak taky na tajnačku, kdyby to hnedka vyšlo, tak to bude pro rodinu šok, protože já všem okolo tvrdím, že ještě miminko nechci (tvrdím to tedy jenom já, přítel už dva roky veřejně říká, jak už chce být tátou
).. ale šok to bude určitě příjemný, jsme spolu už fakt dlouho a každý se nás ptá, tak kdy už
.. hlavně to nechci nikde říkat z toho důvodu, že to může trvat delší dobu a pak ty pohledy a otázky „pořád nic?“ asi by mě to deptalo, tak radši všem způsobím pak příjemný šok
.. promiňte za ten román ![]()
@ejbinka já tedy neměřím, nehlídám, až kdyby to delší dobu nešlo, tak začnu.. zatím to nechám náhodě.. a s tím cyklem to mám úplně stejné většinou 29 - 38 dní, jako hrůza, nikdy nevím, kdy to očekávat, párkrát se mi stalo že jsem to měla třeba 4× po sobě po 29 dnech, tak už jsem se radovala, že to mám pravidelně a pak zase třeba po 35 dnech… fakt mě to štve a jinak ms očekávám 10. - 20. 4. tak uvidíme, který den se uráčí ![]()
Ahoj, tady ta anonymní
posilam odkaz do zalozene skupinky, jestli byste chtely
https://www.emimino.cz/…2015-221884/
@ejbinka já budu taky určitě ráda když si napíšeme
, jsme na tom více méně úplně stejně
.. tyjo na celý měsíc na dovolenou? někam k moři? odpočinek je potřeba ![]()
@ejbinka obdivuji tě, v těhotenství bych si to neriskla, jestli teda vůbec…
Hoj holky, muzu se taky přidat? MS me ceka od 3.4 a pak zacne tajne snazenicko, taky nechci aby se me každý v okolí ptal jestli uz to dopadlo a na spousty dalsich otázek ![]()
Taky jsem

Ale zatím tajně