Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moc se omlouvám, už jsem svoji bazální teplotu řešila i v jiné diskusi, ale s timto mi asi vice mohou poradit jen ty, co meri bazalni teplotu a maji vice zkusennosti. Napadlo mě ještě, jestli se některé z vas co merite stalo, ze máte teplotu: 36,5–36,6. Po ovulaci 36,8–37° a pak v den MS, aby to vyskocilo na 37,2° a špinim. Jsem dnes 10 den od ovu. Test jsem nedockave zkoušela včera a nic mi neukázal
Myslíte, ze i tak může byt šance, ze bych mohla být těhotná?
@iBeuška píše:
Moc se omlouvám, už jsem svoji bazální teplotu řešila i v jiné diskusi, ale s timto mi asi vice mohou poradit jen ty, co meri bazalni teplotu a maji vice zkusennosti. Napadlo mě ještě, jestli se některé z vas co merite stalo, ze máte teplotu: 36,5–36,6. Po ovulaci 36,8–37° a pak v den MS, aby to vyskocilo na 37,2° a špinim. Jsem dnes 10 den od ovu. Test jsem nedockave zkoušela včera a nic mi neukázalMyslíte, ze i tak může byt šance, ze bych mohla být těhotná?
ahoj teplota vypada dobre, je vysoko, 10 den nemusi byt na testu nic videt
sance tu je, ale moudrejsi budes zitra az zmeris teplotu co se ukaze, jeytli se bude drzet, nebo sleti dolu, spineni muze byt zacatek menstruace, ale taky znak tehotenstvi. Zitra bych pockala na teplotu a na novy Tt ![]()
10. den od ovulace uz cekas MS? Na test je samozrejme jeste hodne brzo. Jinak trifazicka krivka je, pokud se to kolem tech 37,2 i udrzi, pokud to bude jen jedno-dvoudenni vzestup, tak to trifazicke neni. A ano, trifazicka krivka je typicka pro tehotenstvi, ale velka cast tehotenstvi ma krivku normalne bifazickou a nektere trifazicke krivky konci normalne MS (i bez poklesu). Takze nezbyva nez pockat tak 3 dny a jestli MS nedorazi, zkusit test, to uz by mel byt prukaznejsi.
@ugluk no jo. Mam cyklus 26,27 dnů. Ovulaci 16.17. den cyklu. Pozoruju druhy cyklus.
Já vim. Nakonec z toho vždy vyjde, ze se musí počkat, ale ono když to člověk s někým probírá…aspoň ten čas trošku utíká.
A nebo se ti naopak o to vic tahne, protoze resis kazdy pichnuti
(to neni vytka, to je konstatovani hole reality po vlastnich zkusenostech). Tech 10 dni neni zrovna moc, ale otehotnet se s tim samozrejme da, je to tak na hrane. Jinak osobne jsem, dokud jsem merivala, dospela casem k postupu, ze po trech dnech zvysenych teplot a prokazane ovulaci schovat teplomer, prestat to resit a pokud by do dvou tydnu MS nedorazila, udelat test. Usetrilo me to mnoho, mnoho testu a nervu ![]()