Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím… Holky mám dotaz. Už druhy Měšic zacnu v půlce cyklu spinit a krvácet. zastavilo se to orgametrilem.ve predevcirem(13dc) jsem byla na utz a řekli mi ze mám folikul 32 mm a ze do 24hod bude ovulka. k večeru jsem začala spinit a od vcerejska krvacim a boli me podbřišek jako při menstruaci
Včera jsem si dělala ovu test a vyšel mi trošku slabší než kontrolní. myslíte ze to je to ovulacni krvácení? stalo se vám to někdy? děkuji za odpověď.
Já tedy v době ovulace vždy cca týden špiním ale jen při sexu. Jinak ne. ![]()
Někde jsem četla ze to tak muže byt ale nevím no. snažíme se o mimi tak už jsem z toho mimo. a navíc mi přijde ze 32 mm je velký folikul…
Ano, může to být ovulační špinění či krvácení. Mně se to objevilo po prvním porodu. Pak jsem otěhotněla znovu a po druhém porodu opět - každý měsíc v době ovulace špiním nebo i krvácím. Dle gynekoložky to žádný problém není.
Dekuju jsem trochu klidnější. Jen už vidím všude problém a ze to zase nevyjde.
@misunda11 píše:
Dekuju jsem trochu klidnější. Jen už vidím všude problém a ze to zase nevyjde.
Hlavně lid. Stres je to nejhorší. ![]()
@Dujana a to ti pak i samo přestane? Ja to krvaci minuly mesis totiž musela zastavit orgametrilem
Jojo, mně to přestane samo. Ovšem někdy to trvá tři dny, někdy třeba i pět.
@Dujana aha tak snad doufám ze taky přestane. cítím se úplné jako bych to mela. bolí podbřišek. svedi a trochu bolí prsa a záda ![]()