Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se také těším hrozně moc.Je to opravdu zázrak a já doufám že s novým doktorem se to povede a můj Šíma bude mít sourozence.
@Rhenaya Jojo chce už skoro dva roky chce. Dřív vůbec nechtěl vždy říkal nechci já mimina nesnáším. Až teď respektive dva roky zpět změnil názor. ![]()
@kolmenka tak to je dobře, že změnil názor ![]()
Zrovna jsem se chtěla zeptat jak se jmenuje
pěkný jméno!
Já už jsem nad jménama přemýšlela, ale vím, že je stejně změním takže to nemá cenu ani vymýšlet ![]()
Ahojky holky. přidávám se k Vám
o miminko se začneme zase snažit v prosinci tohoto roku a nebo v lednu, uvidíme
jsem už po 2 potratech, a jinak žádný dítko doma nemám. Tak doufám, že nám to všem tady rychle uteče a ať už je rok 2016
A u mě doufám, že už to do třetice vyjde. A jinak, je mi 25 a jsem z Olomouce.
Víte už jaký budete chtít kočárek? Já už od prvního toužím po xlander ale tehdy to byla úplná novinka a stál 15000,– tak jsem měla jiný ale tentokrát bych si ho pořídila ikdyž použitý.
@misa1967 ahoj
jsem ráda, že jsi se k nám připojila
taky doufám, že nám to uteče co nejrychleji a už budeme nosit miminka v bříšku ![]()
@kolmenka pěkný jméno
Ladislav se jmenuje muj taťka ![]()
@kolmenka na kočárky jsem ještě nekoukala teda
jenom na postýlky když procházíme Ikeu
mě by asi taky stačil nějaký použitý… je to stejně jen na chvíli ![]()
@Rhenaya Já tedy u prvního vystřídala 4. A teď už vím co chci a co ne a ten xlander to splňuje. Jó postýlky jsme měli dvě. Tu první malý doslova rozkopal vzteky cca v roce a půl ta druhá vydržela byla to stará bytelna postýlka. A Šimon je jméno které se líbilo nám a Ladislav je po manželově dědovi který byl moc fajn chlap.
@kolmenka nám se líbí jméno Petr, ale kdo ví jak to nakonec skončí ![]()
Na ty kočárky ti fakt moc neřeknu ja po tom fakt ještě nekoukala… jsem taková amatérka kolem tady toho všeho a nemám s tím žádné zkušenosti
pro mě je tenhle,,svět" novinka takže než se do toho dostanu tak to bude asi chvíli trvat ![]()
@Rhenaya do těchto věcí se dostaneš raz dva. Já když čekala Šímu tak jsem nic nečetla nezjišťovala a když jsem najednou byla v 7 měsíci tak manžel tehdy ještě přítel říká hele kdy to rodíme? A já na konci října ještě máme něco přes dva měsíce klidek. A on začal šílet a prakticky vše jsme měli do měsíce doma a to jsem pořád četla recenze a podobně. Když tě něco zajímá a baví jde to samo.
@kolmenka no já právě zatím když to ještě nebudeme muset kupovat tak to nechci hledat jinak to se mnou bude možná ještě horší ![]()
@Rhenaya Aha. Jinak Petr je moc pěkné jméno ale my máme už tři v rodině.
@kolmenka u nás v rodině právě není ani jeden
jako jmenuje se tak manžel sestry mojí mamky, ale nijak se nestýkáme takže mě to nijak netrápí ![]()
Líbí se mi i Filip, ale to se nehodí k mému příjmení ![]()
S holkou to bude složitější - tam vuuuuuubec nevím
ale ještě je čas ![]()