Plánování miminka 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3149
22.3.15 17:32

Já se také těším hrozně moc.Je to opravdu zázrak a já doufám že s novým doktorem se to povede a můj Šíma bude mít sourozence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
22.3.15 17:34

@Rhenaya Jojo chce už skoro dva roky chce. Dřív vůbec nechtěl vždy říkal nechci já mimina nesnáším. Až teď respektive dva roky zpět změnil názor. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2057
22.3.15 17:38

@kolmenka tak to je dobře, že změnil názor :)
Zrovna jsem se chtěla zeptat jak se jmenuje :D pěkný jméno!
Já už jsem nad jménama přemýšlela, ale vím, že je stejně změním takže to nemá cenu ani vymýšlet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
22.3.15 17:38

Ahojky holky. přidávám se k Vám :) o miminko se začneme zase snažit v prosinci tohoto roku a nebo v lednu, uvidíme :) jsem už po 2 potratech, a jinak žádný dítko doma nemám. Tak doufám, že nám to všem tady rychle uteče a ať už je rok 2016 :) A u mě doufám, že už to do třetice vyjde. A jinak, je mi 25 a jsem z Olomouce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
22.3.15 17:44

@misa1967 Ahojky vítám tě.

@Rhenaya No celým jménem je Šimon Ladislav Hradecký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
22.3.15 17:58

Víte už jaký budete chtít kočárek? Já už od prvního toužím po xlander ale tehdy to byla úplná novinka a stál 15000,– tak jsem měla jiný ale tentokrát bych si ho pořídila ikdyž použitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2057
22.3.15 18:03

@misa1967 ahoj :) jsem ráda, že jsi se k nám připojila :) taky doufám, že nám to uteče co nejrychleji a už budeme nosit miminka v bříšku :srdce:

@kolmenka pěkný jméno :) Ladislav se jmenuje muj taťka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2057
22.3.15 18:04

@kolmenka na kočárky jsem ještě nekoukala teda :D jenom na postýlky když procházíme Ikeu :) mě by asi taky stačil nějaký použitý… je to stejně jen na chvíli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
22.3.15 18:08

@Rhenaya Já tedy u prvního vystřídala 4. A teď už vím co chci a co ne a ten xlander to splňuje. Jó postýlky jsme měli dvě. Tu první malý doslova rozkopal vzteky cca v roce a půl ta druhá vydržela byla to stará bytelna postýlka. A Šimon je jméno které se líbilo nám a Ladislav je po manželově dědovi který byl moc fajn chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2057
22.3.15 18:12

@kolmenka nám se líbí jméno Petr, ale kdo ví jak to nakonec skončí :)
Na ty kočárky ti fakt moc neřeknu ja po tom fakt ještě nekoukala… jsem taková amatérka kolem tady toho všeho a nemám s tím žádné zkušenosti :) pro mě je tenhle,,svět" novinka takže než se do toho dostanu tak to bude asi chvíli trvat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
22.3.15 18:19

@Rhenaya do těchto věcí se dostaneš raz dva. Já když čekala Šímu tak jsem nic nečetla nezjišťovala a když jsem najednou byla v 7 měsíci tak manžel tehdy ještě přítel říká hele kdy to rodíme? A já na konci října ještě máme něco přes dva měsíce klidek. A on začal šílet a prakticky vše jsme měli do měsíce doma a to jsem pořád četla recenze a podobně. Když tě něco zajímá a baví jde to samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2057
22.3.15 18:42

@kolmenka no já právě zatím když to ještě nebudeme muset kupovat tak to nechci hledat jinak to se mnou bude možná ještě horší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
22.3.15 18:47

@Rhenaya Aha. Jinak Petr je moc pěkné jméno ale my máme už tři v rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2057
22.3.15 18:55

@kolmenka u nás v rodině právě není ani jeden :D jako jmenuje se tak manžel sestry mojí mamky, ale nijak se nestýkáme takže mě to nijak netrápí :)
Líbí se mi i Filip, ale to se nehodí k mému příjmení :D
S holkou to bude složitější - tam vuuuuuubec nevím :D ale ještě je čas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2057
22.3.15 20:10

Tak jsem holky rozvařila hrnec! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie