Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kolmenka vubec to nesouhlasi. maloktera me ovu presne 14DC.ja ji treba mivam az kolem 25DC. takze kdybych se mela ridit podle kalkulacky, ktera to pocita tak, ze mas ovu 14DC, tak bych nikdy neotehotnela. mivas pravidelny 28denni cyklus? pokud jo, tak ses jedna z tech stastnych, ktera ma nejspis ovu opravdu 14-15dc.ale radsi si tu ovu zkus pohlidat merenim BT nebo ovu testy.
@misa1967 No jo ale měřit Bt musíš pořád ve stejný čas a já jednou vstávám ve 4 jednou v 5 pak zase 6:15 a když náhodou nemusím vstávat tak třeba v 9 ![]()
Dříve jsem měla cyklus přesně 28 dní teď ho mám 29-30 ![]()
@kolmenka aha.no pokud vstavas pokazde jinak tak je to blby.tak si zkus od 10dc delat ovu testy.at vis kdy ti tak chodi.
@misa1967 No ještě počkám zda mi bude vůbec chodit sama bez léků. Teď by to byli vyhozené peníze ![]()
@kolmenka né však jen si zkus udělat třeba 13DC ovu test ať víš jestli ti ovu normálně probíhá víš.
Ahoj holky, jak se dnes máte? Mě je dnes pěkně mizerně a mám nějakou migrénu… :/ ![]()
@Rhenaya ahooj.no vcera jsme meli v praci pohodu, tak to bylo fajn. a odpoledne jsme doma meli architektku. rekoonstrujeme si podkrovi.tak jsem takova plna dojmu a hned po svatbe zaciname neco delat.sice se netesim na tunu bordela a prachu, ale zaroven uz to chci mit novy a pekny. a jinak ted jsem na ceste do prace..uz at je patek.
@Rhenaya Ahojky. Měla jsem noční ( a mimochodem mě tam taky bolela hlava).Naštěstí byl klid tak jsem šla brzy spát a dneska mám volno tak si budu užívat sluníčka. Teď po rychlém raním s.. si dávám snídani a čučím zatím na TV. Manžel spí po noční a synek je ve škole. Takže doma ticho a klídek. ![]()
@misa1967 Ty jo máš toho na tento rok dost. Svatba, rekonstrukce to by se i to miminko mohlo podařit protože nebudeš mít čas to řešit ![]()
@kolmenka no jo tento rok bude narocnej ☺ kdyby prislo jeste to miminko bylo by to nadherny.no uvidime ☺
Ahoj.. přidám se k vám holky.. my teda chceme začít už od září 2015 - měli jsme pauzičku ve snažení (před tím skoro půl roku nic - bez ovulace) - hodili jsme se do klidu, já změnila práci a konečně nastartovala ovulaci
..taky řešíme bydleníčko (chceme větší).. Jak se chystáte vy? ![]()
Ahoj Hanulko! Vítáme tě mezi náma
jak se máš? ![]()
My chceme právě začít až na konci příštího roku
, ale vubec nevadí když se k nám přidáš. Budeme rádi! ![]()
Ahojky holky. Rada bych se k vam pridala. Planujeme snazeni o mimi na pristi rok. Mame doma dve cacorky 10 a 2 roky. A manzel by rad kluka. Tak budou hokusy pokusy ![]()
Je mi 34 takze posledni pokus ![]()
Tak my už se snažíme jeden cyklus - vypadá to že se mi trochu splašil cyklus, ale na těhu to taky nevypadá..
jakpak jdou přípravy a jaké máte vlastně důvody ke snažení až příští rok?