Plánování miminka 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3149
22.3.15 20:44

@Rhenaya No já budu celou výbavičku řešit úplně znova protože po Šímovi jsem si nenechala vůbec nic. Ale mě baví hledat a koukat co je kde za novinky a udělátka co dřív nebylo a tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.3.15 20:59

Ahojky holky, taky bych se ráda přidala. Je super, že někdo založil tuhle diskusi :) zrovna jsem si říkala, že bych si ráda pokecala s někým, kdo neplánuje miminko hnedka. Mně je 26, s přítelem jsme spolu už sedm let. Vždycky jsem věděla, že chci mimčo, ale až tak kolem 30. Ale jednoho dne jsem se prostě vzbudila a strašně jsem po něm zatoužila… :lol: Akorát se to momentálně nehodí, tak jsme si řekli, že to zkusíme tak na začátku příštího roku :) už se strašně těším, až moc, mám taky tendence pořád o tom mluvit :D :D ale nechci přítele vyděsit :mrgreen: je totiž mladší, teprve mu bude 25. A ty chlapi to mají trochu jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
22.3.15 21:04

@Dandy26 Ahoj, úplně tě chápu. Přesně takhle jsem to měla u prvního syna. A otěhotněla jsem z prvního sexu který byl nechráněný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.3.15 21:19

@kolmenka Tak jestli to tenkrát nepřišlo nevhod, tak to bylo super ne? :) Kéž by to tak šlo všem, jednou na to hupsnout a je zaděláno :lol: né že by to snažení bylo nějak nepříjemné :mrgreen: :oops:, ale aby to pak netrvalo moc dlouho…můžu se zeptat, jestli jsi tenkrát užívala nějakou HA? Já jí beru už 9 let! Tak mám trochu obavy, říkám si, jestli už bych jí neměla vysadit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
22.3.15 21:20

@Dandy26 já jí brala od 15 let do 19 a půl. Vysadila jsem jí 3 měsíce před tím než jsem otěhotněla a manžel tehdy ještě jen přítel si dával ty 3 měsíce pozor. jednou řek že už je čas a byla jsem těhotná. Paseku v Ms mi udělalo až tělísko :zed: to už nikdy více

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
22.3.15 21:22

@Dandy26 Přesně vím v kolik hodin to byla (15:00). A den byl pondělí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.3.15 21:31

@kolmenka Jo, to jsem taky slyšela, že tělíska jsou na prd. Já jsem během těch 9 let sem tam nějaký ten měsíc vynechala, jednou dokonce na půl roku, jenže ta pleť potom! :( Ale MS jsem normálně měla, tak snad bude vše ok až se začneme pokoušet :) aby byl pak mimísek co nejdřív na cestě. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
22.3.15 21:34

@Dandy26 No říká se že by se mělo vynechat tři měsíce před ale mě několik dr. řeklo že to platilo dříve že dneska ta chemie je z těla pryč už po 1 měsíci. Já už jí neberu rok a půl a nijak se nechráníme. Teoreticky otěhotnět můžu kdykoliv prakticky si myslím že bez pomoci dr. to samo asi jen tak nepůjde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.3.15 21:35

@kolmenka To je krásný, že to víš tak přesně :lol: :mrgreen: a další bys chtěla holčičku nebo zase kluka? Já asi holčičku, ale asi proto, že si myslím, že to pro mě s holčičkou bude jednodušší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
22.3.15 21:37

@Dandy26 Kdybych si mohla vybrat chtěla bych zase kluka ale i za holčičku budu moc ráda. A už od svých 15 let mám vybrané pro ni jméno :lol: Alenka a dokonce se tak jmenuje tchýně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.3.15 21:44

@kolmenka Tak to je pěkná náhoda, určitě by tchýni potěšilo, kdyby se jmenovala,, po ní" :) Je to krásné jméno :) Já zatím žádné vymyšlené nemám, říkám si, že vyberu několik a až pak malého nebo malou uvidim, tak mě trkne, které jméno k ní/němu jde nejlíp ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2057
22.3.15 21:48

Já hormony vubec neberu. Ty prášky jsou na nic. Používám takové globulky. Jmenuje se to Pharmatex. No někdy na to skočíme i bez toho, ale to jen pouze v neplodné dny, ale musí si vždy dávat pozor! :D
No kdyby se to stalo tak mě to rozhodně nevadí :andel: už se nemůžu na to rostoucí bříško dočkat :srdce: a hlavně na toho prcka potom v náručí.
Hlavně bude super až budu nakupovat oblečky a tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
22.3.15 21:59

@Dandy26 @Dandy26 Já když zjistila že jsem těhotná poprvé tak jsem si byla hned od prvního dne naprosto jistá že je to kluk a že to bude Šimonek později jsme přidali druhé jméno Ladislav. Všem jsem jednoznačně tvrdila už v 8tt že čekáme kluka a převážně jsem vše měla v modré barvě. :andel:

@Rhenaya No na plodné a neplodné dny bych se nespoléhala znám několik dětí co byli počaty 100% v neplodné dny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2057
22.3.15 22:19

@kolmenka tak ono by se tak nic hrozného nestalo :D popravde věk na to už mám a uživit by jsme to dokázali taky :) navíc by mělo moc hodné babičky a prababičky :D takže by se mělo jako v bavlnce :) spíš mi jde jen o tu práci abych tam aspon nějakou dobu byla když už mě vzali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
22.3.15 22:21

@Rhenaya Byla bys tam půl roku minimálně. Ono je asi už fuk zda jim utečeš teď nebo za rok. Ale chápu tě. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí