Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Rhenaya No já budu celou výbavičku řešit úplně znova protože po Šímovi jsem si nenechala vůbec nic. Ale mě baví hledat a koukat co je kde za novinky a udělátka co dřív nebylo a tak ![]()
Ahojky holky, taky bych se ráda přidala. Je super, že někdo založil tuhle diskusi
zrovna jsem si říkala, že bych si ráda pokecala s někým, kdo neplánuje miminko hnedka. Mně je 26, s přítelem jsme spolu už sedm let. Vždycky jsem věděla, že chci mimčo, ale až tak kolem 30. Ale jednoho dne jsem se prostě vzbudila a strašně jsem po něm zatoužila…
Akorát se to momentálně nehodí, tak jsme si řekli, že to zkusíme tak na začátku příštího roku
už se strašně těším, až moc, mám taky tendence pořád o tom mluvit
ale nechci přítele vyděsit
je totiž mladší, teprve mu bude 25. A ty chlapi to mají trochu jinak ![]()
@Dandy26 Ahoj, úplně tě chápu. Přesně takhle jsem to měla u prvního syna. A otěhotněla jsem z prvního sexu který byl nechráněný ![]()
@kolmenka Tak jestli to tenkrát nepřišlo nevhod, tak to bylo super ne?
Kéž by to tak šlo všem, jednou na to hupsnout a je zaděláno
né že by to snažení bylo nějak nepříjemné
, ale aby to pak netrvalo moc dlouho…můžu se zeptat, jestli jsi tenkrát užívala nějakou HA? Já jí beru už 9 let! Tak mám trochu obavy, říkám si, jestli už bych jí neměla vysadit…
@Dandy26 já jí brala od 15 let do 19 a půl. Vysadila jsem jí 3 měsíce před tím než jsem otěhotněla a manžel tehdy ještě jen přítel si dával ty 3 měsíce pozor. jednou řek že už je čas a byla jsem těhotná. Paseku v Ms mi udělalo až tělísko
to už nikdy více
@Dandy26 Přesně vím v kolik hodin to byla (15:00). A den byl pondělí ![]()
@kolmenka Jo, to jsem taky slyšela, že tělíska jsou na prd. Já jsem během těch 9 let sem tam nějaký ten měsíc vynechala, jednou dokonce na půl roku, jenže ta pleť potom!
Ale MS jsem normálně měla, tak snad bude vše ok až se začneme pokoušet
aby byl pak mimísek co nejdřív na cestě. ![]()
@Dandy26 No říká se že by se mělo vynechat tři měsíce před ale mě několik dr. řeklo že to platilo dříve že dneska ta chemie je z těla pryč už po 1 měsíci. Já už jí neberu rok a půl a nijak se nechráníme. Teoreticky otěhotnět můžu kdykoliv prakticky si myslím že bez pomoci dr. to samo asi jen tak nepůjde. ![]()
@kolmenka To je krásný, že to víš tak přesně
a další bys chtěla holčičku nebo zase kluka? Já asi holčičku, ale asi proto, že si myslím, že to pro mě s holčičkou bude jednodušší..
@Dandy26 Kdybych si mohla vybrat chtěla bych zase kluka ale i za holčičku budu moc ráda. A už od svých 15 let mám vybrané pro ni jméno
Alenka a dokonce se tak jmenuje tchýně ![]()
@kolmenka Tak to je pěkná náhoda, určitě by tchýni potěšilo, kdyby se jmenovala,, po ní"
Je to krásné jméno
Já zatím žádné vymyšlené nemám, říkám si, že vyberu několik a až pak malého nebo malou uvidim, tak mě trkne, které jméno k ní/němu jde nejlíp ![]()
Já hormony vubec neberu. Ty prášky jsou na nic. Používám takové globulky. Jmenuje se to Pharmatex. No někdy na to skočíme i bez toho, ale to jen pouze v neplodné dny, ale musí si vždy dávat pozor! ![]()
No kdyby se to stalo tak mě to rozhodně nevadí
už se nemůžu na to rostoucí bříško dočkat
a hlavně na toho prcka potom v náručí.
Hlavně bude super až budu nakupovat oblečky a tak ![]()
@Dandy26 @Dandy26 Já když zjistila že jsem těhotná poprvé tak jsem si byla hned od prvního dne naprosto jistá že je to kluk a že to bude Šimonek později jsme přidali druhé jméno Ladislav. Všem jsem jednoznačně tvrdila už v 8tt že čekáme kluka a převážně jsem vše měla v modré barvě. ![]()
@Rhenaya No na plodné a neplodné dny bych se nespoléhala znám několik dětí co byli počaty 100% v neplodné dny ![]()
@kolmenka tak ono by se tak nic hrozného nestalo
popravde věk na to už mám a uživit by jsme to dokázali taky
navíc by mělo moc hodné babičky a prababičky
takže by se mělo jako v bavlnce
spíš mi jde jen o tu práci abych tam aspon nějakou dobu byla když už mě vzali ![]()
@Rhenaya Byla bys tam půl roku minimálně. Ono je asi už fuk zda jim utečeš teď nebo za rok. Ale chápu tě. ![]()