Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mandari 2015 ja cekam uz vic jak 5 let na druhe dite… ![]()
Příspěvek upraven 31.07.15 v 19:34
@BonaDea @Hanulka84 holky díky nastuduji, vím že tam jsem měla malinko problém. Ale nakonec byly obě holky do půl roka udělané ![]()
@verulicek hezky to máš naplánované, taková pětiletka, ne?
@mandari 2015 taky jsem byla nešťastná když se nedařilo hned. Byla jsem tenkrát na prevenčce u mudra a říkal že se neplodnost řeší po roce snažení, u žen starších 35-ti let po půl roce. A hlídáš si ovulku, myslím měření BT nebo ovutesty? Já u druhé dcery tenkrát i vyzkoušela prstíkovou metodu.
Co snažilka vše neudělá že? A fakt jsem ten měsíc otěhotněla, ale díky čemu nevím. Asi díky chlapovi ![]()
@majka 4 jojo skoro..nechtěla jsem být dlouho na rodičáku a taky jsem si nechtěla odvyknout od toho shonu kolem mimina, pak bych lehce zlenivěla
takže když už, tak ať je to při jednom ![]()
@verulicek to je krásný a to jste se s manželem shodli že chcete tři děti?
Teda ale po dvou letech, máš můj obdiv. Po třech už bych brala, starší půjde do školky, ale máš holčičku a asi hodnou viď? A chcete teďka chlapečka?
Ahoj holky, přidávám se k plánovačkám
mám doma osmiměsíčního prcka. O malýho jsme se snažili skoro dva roky, pomohly až hormony - tak chci radši začít dřív, než se pak stresovat poslední rok rodičáku, že pořád nic
Tak doufám že to vyjde. Akorát, že pořád kojím a zatím to bohužel u mě jako antikoncepce funguje - ještě jsem to od porodu nedostala. Chtěla jsem zkusit kontryhelový čaj, ale ten se při kojení nemá. Tak teď taky plánuju koupit Gynex. Kojit chci tak do roka, takže pořádně začnem snažení v zimě ![]()
@majka 4 mám moc hodnou holčičku od začátku
pořád si říkám, čím jsme si ji zasloužili. Prvního jsem chtěla kluka, ale teď když ji mám bych klidně brala 3 holky (můj holku moc chtěl a taky chce další) ![]()
@Hanka_S_V ahojky
jsem zvědavá, jak se ti podaří odstavit prcka v roce, já starší kojila do roka a půl a mladší jen půl roku. Byla hladová a UM to vyřešila. Ale starší se mi na UM nepodařilo převést, prostě ho nechtěla. A taky je do dneška problém se železem, je anemická.
@verulicek holky jsou skvělé, starší byla teda poděs, ale Miri je poklad od mala a stále. Fakt to s ní byla a je pohoda. Maruška je postrach do dneška. Loni nám ji vrátili dokonce i z tábora. Profackovala tam nějakou holku. Takovej ďáblík s andělskýma očima. No a v plánu je třetí kluk, muž by rád pokračovatele, ale jestli bude třetí opět holka, mě to vadit nebude. Bude to Magdalenka. ![]()
Dobrý den, také se přidám.
Chceme s přítelkyni mít miminko, už se snažíme pár měsiců a pořád nic.
Nechcete nám poradit jak nejrychleji, aby bylo konečně na testů dvě čárky?
Děkuji
@majka 4 no jsem taky zvědavá. on hlavně bude problém odnaučit ho noční kojení, protože v noci dělat UM fakt nechci ![]()
@Miminko123456 tak základ k úspěšnýmu otěhotnění je ovulace, když už to chceš řešit, tak by bylo dobré zjistit kdy a jestli vůbec ji máš ![]()
@Hanka_S_V To je pan, ten ovulovat nebude ![]()
Sorry nedalo mi to si neprisadit ![]()
@Hanka_S_V píše:
@Miminko123456 tak základ k úspěšnýmu otěhotnění je ovulace, když už to chceš řešit, tak by bylo dobré zjistit kdy a jestli vůbec ji máš
kdepak..základem je soulož osob opačného pohlaví ![]()