Plánování miminka 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
919
31.7.15 19:30

@mandari 2015 ja cekam uz vic jak 5 let na druhe dite… :(

Příspěvek upraven 31.07.15 v 19:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
31.7.15 19:33

@mandari 2015 jé a jak máš staré ty dvě děti?

• Citovat
  • Upravit
8389
31.7.15 19:50

@BonaDea @Hanulka84 holky díky nastuduji, vím že tam jsem měla malinko problém. Ale nakonec byly obě holky do půl roka udělané :mrgreen:
@verulicek hezky to máš naplánované, taková pětiletka, ne?
@mandari 2015 taky jsem byla nešťastná když se nedařilo hned. Byla jsem tenkrát na prevenčce u mudra a říkal že se neplodnost řeší po roce snažení, u žen starších 35-ti let po půl roce. A hlídáš si ovulku, myslím měření BT nebo ovutesty? Já u druhé dcery tenkrát i vyzkoušela prstíkovou metodu. :mrgreen: Co snažilka vše neudělá že? A fakt jsem ten měsíc otěhotněla, ale díky čemu nevím. Asi díky chlapovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
31.7.15 19:54

@majka 4 jojo skoro..nechtěla jsem být dlouho na rodičáku a taky jsem si nechtěla odvyknout od toho shonu kolem mimina, pak bych lehce zlenivěla :-D takže když už, tak ať je to při jednom :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8389
31.7.15 19:59

@verulicek to je krásný a to jste se s manželem shodli že chcete tři děti? :D Teda ale po dvou letech, máš můj obdiv. Po třech už bych brala, starší půjde do školky, ale máš holčičku a asi hodnou viď? A chcete teďka chlapečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
31.7.15 20:23

Ahoj holky, přidávám se k plánovačkám :) mám doma osmiměsíčního prcka. O malýho jsme se snažili skoro dva roky, pomohly až hormony - tak chci radši začít dřív, než se pak stresovat poslední rok rodičáku, že pořád nic :) Tak doufám že to vyjde. Akorát, že pořád kojím a zatím to bohužel u mě jako antikoncepce funguje - ještě jsem to od porodu nedostala. Chtěla jsem zkusit kontryhelový čaj, ale ten se při kojení nemá. Tak teď taky plánuju koupit Gynex. Kojit chci tak do roka, takže pořádně začnem snažení v zimě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
31.7.15 20:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
31.7.15 20:37

@majka 4 mám moc hodnou holčičku od začátku :-) pořád si říkám, čím jsme si ji zasloužili. Prvního jsem chtěla kluka, ale teď když ji mám bych klidně brala 3 holky (můj holku moc chtěl a taky chce další) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
545
31.7.15 20:50

@majka 4 Jak funguje prstíková metoda? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
31.7.15 20:52

@Hanka_S_V ahojky :mavam: jsem zvědavá, jak se ti podaří odstavit prcka v roce, já starší kojila do roka a půl a mladší jen půl roku. Byla hladová a UM to vyřešila. Ale starší se mi na UM nepodařilo převést, prostě ho nechtěla. A taky je do dneška problém se železem, je anemická.
@verulicek holky jsou skvělé, starší byla teda poděs, ale Miri je poklad od mala a stále. Fakt to s ní byla a je pohoda. Maruška je postrach do dneška. Loni nám ji vrátili dokonce i z tábora. Profackovala tam nějakou holku. Takovej ďáblík s andělskýma očima. No a v plánu je třetí kluk, muž by rád pokračovatele, ale jestli bude třetí opět holka, mě to vadit nebude. Bude to Magdalenka. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.15 21:30

Dobrý den, také se přidám.
Chceme s přítelkyni mít miminko, už se snažíme pár měsiců a pořád nic.
Nechcete nám poradit jak nejrychleji, aby bylo konečně na testů dvě čárky?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
31.7.15 21:36

@majka 4 no jsem taky zvědavá. on hlavně bude problém odnaučit ho noční kojení, protože v noci dělat UM fakt nechci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
31.7.15 21:37

@Miminko123456 tak základ k úspěšnýmu otěhotnění je ovulace, když už to chceš řešit, tak by bylo dobré zjistit kdy a jestli vůbec ji máš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
31.7.15 21:43

@Hanka_S_V To je pan, ten ovulovat nebude :lol:
Sorry nedalo mi to si neprisadit :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
31.7.15 21:49
@Hanka_S_V píše:
@Miminko123456 tak základ k úspěšnýmu otěhotnění je ovulace, když už to chceš řešit, tak by bylo dobré zjistit kdy a jestli vůbec ji máš :)

kdepak..základem je soulož osob opačného pohlaví :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí