Snažilky 2015

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1629
24.3.15 08:00

Snažilky 2015

Ahoj, vítám všechny snažilky pro tento rok. :-) I my se snažíme o mimi (druhé). :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1857
24.3.15 08:23

Ahojky, tak jsem sahodlouze odpovidala a ono se to smazaalo :nevim: Taky se snazime 1. mesic o treti, doufame, ze uz se nam konecne podari holcicka, pry jsou na to konstalace, ale manzel umi jen chlapecky :jazyk: Jinak mame oba dva problemy s otehotnenim, takze nevim, za jak dlouho se nam zadari. Kazdopadne oba dva bereme Gynex, manzel Selzink a ja jeste listovku. Jak se dlouho snazite vy? A delas neco pro zvyseni sance na otehotneni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
24.3.15 08:32

Tak my teprve začnem, musim počkat až dorazí mrcha a to nevím kdy bude :zed: a pak hurá na to :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
24.3.15 08:33

@Smajlina_2012 Ahoj, my máme dcerku 15. měsíční. O první jsme se snažili 9. měsíců. Ted v březnu to zkoušíme poprvé. Ale moc tomu nedávám, je to takové chaotické. V neděli jsme měla negativní ovu test, ale zkusili jsme to po 5.dnech, ale včera jsem měla pozitivní test, chtěla jsem TO nechat na dnešek, ale manžel se rozhodl jinak a bylo včera. Nevím jestli to bylo něco platné. Jelikož mám pozitivní test i dneska… :-/ Chceme, nebo spíš potřebujeme aby nám to vyšlo nejdéle v květnu, jinak mi to nebude navazovat na rodičovskou a budu si muset rodičák prodloužit na 3 roky. Zatím pro to nic moc extra neděláme, teda manžel, já beru už 3. měsíce listovku a začala jsem i Femibion. Jinak při prvním snažení jsem také brala Gynex, pila nějaké ty babské čaje, zkoušela Preseed gel a stejně nám to trvalo 9. měsíců. Antikoncepci vůbec neberu od porodu, podbřišek na ovu mě pobolívá. ale moc tomu nevěřím, že by se nám zadařilo hned na poprvé. Na to jsou tu jiní :-( a většinou tací, kteří o to ani moc nestojí… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
24.3.15 08:34

Přeji vám hlavně krátké snažení, my už se snažíme 11.měsíc o druhé a je to velmi, opravdu velmi deprimující. :zed:
Tak ať se rychle zadaří! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.3.15 08:35

Ahoj, já jsem dlouho váhala, několik let, ale včera padlo rozhodnutí, že jdeme do třetího. Tak uvidíme, jestli se zadaří. V létě teda jedeme na turistickou dovolenou s (na mě) velkou zátěží, tak budu muset doufat, že mi případně těhotenství nebude nijak překážet.
Jinak doma máme Lindu (zítra 7 let) a Jindřiška, ten bude mít v květnu tři :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.3.15 08:38
@anairda píše:
Přeji vám hlavně krátké snažení, my už se snažíme 11.měsíc o druhé a je to velmi, opravdu velmi deprimující. :zed:
Tak ať se rychle zadaří! :pankac:

Tohoto se já bojím. Vždycky jsem do toho spadla, jen kolem mě prošly trenky, ale teď mám divný pocit, že už svému tělu nemůžu tak důvěřovat jako dřív. Nijak se nesleduju, žádná BT, ovulační testy apod. Vlastně ani nevím kdy ovulaci mám :lol: Myslím si, že včera, ale manžel je stejně doma jen od pátku do neděle :lol:

Otázka pro všechny.. nechcete raději založit soukromou skupinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
24.3.15 08:38

Holky všechny Vás tu vítám, jsem ráda, že jsem tu nezůstala sama :-) My ted jsme uprostřed prvního kola snažení o druhé. Dnes jsem 17.DC. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
24.3.15 08:40

@PetiteFillette
Nám se první povedlo také v podstatě hned, takže já čekala, že to bude stejné. Člověk míní, život mění. :nevim:

V tomto je určitě lepší soukromá. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
24.3.15 08:51

Já bych založila soukromou, ale nevím, jak se to dělá? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
24.3.15 08:54

Ahojky holky mě je respektive letos bude 30. Mám syna 7,5 roku. O druhé se snažíme ou od února 2014 ale přestala mi chodit ms a dr. to neřešil až nový dr. mi nasadil preveru a ms si zatím chodí ještě jí mám na měsíc a pak se uvidí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
24.3.15 08:57

@Tesička
To musíš jít do skupin, a pak dát založit novou skupinu.
No ale tuhle diskuzi bych tady zatím nechala, aby se přidalo více snažících. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
24.3.15 09:05

Holky, tak jsem zkusila založit soukromou, snad se to povedlo, tady je odkaz: https://www.emimino.cz/…2015-221884/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
24.3.15 09:07

@Tesička jak se jmenuje skupina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
24.3.15 09:10

@kolmenka Snažilky roku 2015 ale není veřejně viditelná. Klikni na odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí