Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahooooj holky!
My plánujeme snažení v létě, HA jsem vysadila po posledních měsíčkách (brala jsem HA asi 5 měsíců), tak doufám, že se tělo nějak očistí od těch hormonů apod. Nemáte některá zkušenost s otěhotněním s konkrétní antikoncepcí Regisha? Doufám, že se mi srovná cyklus, abychom se trefili do ovu a snad se v letní vášni zadaří
Jinak je mi 20, za pár týdnů končím první ročník VŠ a pro spoustu známých jsem blázen, že chci s přítelem miminko tak brzy
Maminka se těší, že bude babička a my už si zařizujeme bydlení a zažíváme jedno z nejhezčích období, takovéto těšení se na to, co přijde, napětí jestli to vyjde a tak… Touha po mimi přišla až se současným přítelem, je o 6 let starší a prostě vím, cítím, že on je ten, kdo má být otcem mých dětí
Máme probráno všechno co se týká existenčních věcí a pod… jen se hrozně třesu na to, aby to vyšlo!!
Jsem na to tolik upnutá, že se skoro bojím, že mi to ta psychika pokazí… uvidíme ![]()
@Annie198 Ahoj, Vítám Tě u nás do skupinky, jestli chceš do soukromé, někde nahoře v komentech je odkaz. Napsala jsi příspěvěk hrozně hezky
Také si vzpomínám na takové to těšení a zařizování prvního bytečku, tenkrát ještě s přítelem.
S tou psychikou je to na prt, já jsem hrozný nervák a stresuju se kvůli každé blbině a také jsem se na mimi upnula a první nám trvalo 9 měsíců. Už mi s toho hrabalo, obrečela jsem každou MS, nemohla jsem vidět žádnou těhotnou, jinak jsem propadala ohromné depresi
Hrozně snadno se to říká, ale sama vím, že nám pomohlo to, vůbec neřešit nějakou OVU a jet na dovču
Ted se snažíme o druhé prvním měsícem ale psychika zase dělá svoje… Nejde jí moc poručit, takže ted to byla taková zkouška tento měsíc, abych viděla, kdy mám OVU přibližně a příští měsíc už na nějaké hlídání prdím.
Když se budeš třebas víc soustředit, jak například vylepšit Vaše bydlení atd, tak uvidíš, že se Vám zadaří jedna dvě ![]()
To co jste teď napsaly jsem u první nezazila, naopak mě to čeká až teď a těším se na to. Přijde mi, že to má něco do sebe nahánět duchy a o to být pak víc šťastná, že už to klaplo ![]()
@Annie198
Opravdu krásně napsáno, určitě se přidej do uzavřenky.
Držím palce, ať vám to vyjde jak si přejete.
@Tesička To je pravda, už několikrát jsem slyšela, že se má člověk „upnout“ na něco jiného - na byt, svatbu, učení a jiné zájmy… Jenže ono se to lehko řekne a hůř udělá, když s člověkem cloumají hormony. ![]()
Dneska jsem byla s kamarádkami na večeři a trošku jsme to s dobrotama přehnaly, tak mám trošku nafouklý bříško.. a hrozně jsem se sama sobě s tím (byť malým) bříškem líbila, když jsem se tak pozorovala v zrcadle před sprchou… jsem prostě prdlá
A snad se nadaří, já teď mám dost školy a přítel má hodně školení, takže se vidímě méně a o to víc se na sebe těšíme, o to víc si užíváme třeba milování a vážně v tu chvíli myslím jen na něj a asi tak to má být.. užívat si toho druhého a nemyslet i u toho na mimi
A děkuju za pozvání do soukromé skupiny!
![]()
VYHLAŠUJI STOP STAV V UZAVŘENÉ SKUPINCE. DALA JSEM LIMIT 15 A UŽ JSME PLNÝ
![]()
Ahojky mohla bych se pridat ted se snazime 10mesic o druhe, prvniho mame,,pana uzasnaka,, trileteho chlapecka Vincenta
druhe bysme chteli holcicku ale myslim ze muj muz a jeho tata jsou ploditele chlapaku ![]()
Ahoj holky chci se zeptat jestli můžu být těhotná dnes měla přijít menstruace a nic s před 6 dny jsem si dělala test a byl tam duch přikládám foto tak co myslíte? ![]()
@Tereza260 To je špatná fotka, nevidím vůbec nic
Uděalala sis test i po vynechání MS?
Dobrý den, s přítelem se snažíme o miminko. Poslední nechráněný PS jsme měli 21.5.2015. ten den mi začínaly plodné dny. Příští týden mám dostat menstruaci, ale už teď pociťuji možné příznaky. Chci se zeptat, jestli se tyto příznaky mohou počítat mezi těhotenské.
První 4 dny jsem měla takový bělavý výtok, občásné návaly horka, plynatost a nafouklé břicho. Teď je to 11 den a mám v podbříšku mírnou křeč jako při menstruaci, nebo před, ale mám ji dostat až za týden. Tuto křeč jsem měla během ovulace, ale to je asi normální. Každopádně jsem si udělala test a byl negativní, ale asi je ještě brzo dělat nějaké závěry co? Předem děkuji za odpověď ![]()
@Tereza260 ja tam vidim, ale tenhle testik dost casto dela falesne, a nebo to muze byt riska.