Snažilky 2015

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1252
2.6.15 00:35

@zdenina23 ahojky me doktorka rekla ze vylozene ruzne priznaky se zacinaji obevovat pozdeji az kdyz telo produkuje vyssi mnozstvi hormonu, avsak pobolivani briska mi rikala ze mozne je, a vetsinou tehdy kdy dochazi k uhnizdovani, vim ze spousty zenskych delaji testy od 10 dni po ovulaci a ukazuji se dusici jenze jsou i pripady kdy az treba 14dni po ms vysel pozitivni, me osobne kdyz sem otehotnela ukazoval test v 5tydnu tehotenstvi tu druhou slabsi, v 5tydnu jsem az zjistila ze jsem tehotna.mela jsem malo hormonu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
2.6.15 09:22

@Davima tak který pro příště kupovat test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.6.15 12:50

@Davima -Já jsem si test udělala první už po šesti dnech po pohlavím styku a pak týden po ovulaci, takže se to asi ještě nemůže projevit, ale počkám na menstruaci :) snad to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
2.6.15 21:52

@zdenina23 je to jak u koho nekomu brzy nekomu pozdeji my se ted snazime 10mesic a uz sem trosku rezignovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.7.15 09:54

Zoufalost

Dobry den,

Našla jsem tuto stránku na internetu, protože už nevím kudy. Před 4 lety jsem byla na potratu..neměla jsem zázemí pro dítě a otec..s tím jsem byla měsíc. Doteď toho lituji. Ted mám přítele, byt vše a snažíme se o dítě..je to pul roku a stále nic:-( Cestovali jsme po světě a ted se přistěhovali zpět do cech, takže dr budu mít az časem..Mela jsem příznaky, dělala mamatest a negativní. Ale prsa se mi zvětšily, bříško taky,…ale dnes přišla MS :-( minuly měsíc o týden dřív a dnes na chlup stejně :-( Mate nějaká zkušenost s otěhotněním po potratu? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
2.7.15 14:57

@Eeleanor nemam zkusenost s otehotnenim po potratu ale my se snazili 10mesicu, pak si rekli ze na ro prdime a az pristi rok az bude domecek no a 19.6 jsem nasla na testu dve carky :-) ale moje kamaradka byla ve 20ti na potratu a pak v 29 s pritelem otehotnela 4ty mesic snazeni, je dobre si zjistit plodne dny, ovulaci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.7.15 19:01

Zdravím Vás,
zkusím si taky vylít srdíčko, třeba mi to trošku uleví… a možná mi i někdo poradí…
Poslední 3 roky se snažíme o mimi. Podstoupila jsem snaž vše možné. Po vysazení HA sem dostala Clostík a utrogestan, abych začala znovu menstruovat. Jenže se to nedařilo tak jsem byla na laparoskopii aby se trošku pomohlo folikulám a vajíčkům. Stále nic :( tak jsem svým gynekologem byla odeslána do CAR. Jenže my našli cysty takže opět do nemocnice na odstranění. Poté vyšetření nejen mně i manžela. Manžel spermiogram v pořádku, já mám slabou sliznici. Předepsány hormony menopur a podstoupila jsem tři IUI. Pořád nic, sliznice pořád nízká nic nato není pouze hormony(podle doktora z CAR). :( Po vedlejších účincích a další cystě léčba přerušena. Přešla jsem na čínskou medicínu a akupunkturu. Před měsícem jsem dobrala poslední bylinou směs a teď čekání a spoléhání na přírodě. Celou dobu mám ovulační krvácení, cyklus většinou pravidelný 28 - 31 dní. Posledních pár měsíců mě trápí špinění a někdy i krvácení po styku. A aby toho nebylo málo tak mám další cystu (bartholinku). :(
Tak to by mělo být všechno. Snad máte někdo nějakou radu nebo alespoň nějakou útěchu.
Pomalu to vzdávám a smiřuji se s tím, že děti nebudou… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
2.9.15 12:18

Ahoj tak jsem to v nedeli dostala po injekci…ale nemam to moc tak jsem zvedava jestli ta cysta praskla :-( jinak mam zimnici a boli me brisko, tak name asi neco leze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
16.9.15 22:18

Ahoj holky nějak se mi to nezdá menstruace měla přijít 21.9 a přišla dnes a je to šílené čirá krev ne jako tmavá jak při MS bývá ale strašně světla co to může být bbolí mě šíleně břicho ptám se protože se mi toto ještě nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.15 16:11

Dobry den chtela sem se zeptat, rada bych mela miminko, ale problem je ze z pritela kdyz se udela vytece jen jedna kapka, no vlastne nema spermie, jak mam tedy otehotnet? :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex