Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zdenina23 ahojky me doktorka rekla ze vylozene ruzne priznaky se zacinaji obevovat pozdeji az kdyz telo produkuje vyssi mnozstvi hormonu, avsak pobolivani briska mi rikala ze mozne je, a vetsinou tehdy kdy dochazi k uhnizdovani, vim ze spousty zenskych delaji testy od 10 dni po ovulaci a ukazuji se dusici jenze jsou i pripady kdy az treba 14dni po ms vysel pozitivni, me osobne kdyz sem otehotnela ukazoval test v 5tydnu tehotenstvi tu druhou slabsi, v 5tydnu jsem az zjistila ze jsem tehotna.mela jsem malo hormonu ![]()
@Davima -Já jsem si test udělala první už po šesti dnech po pohlavím styku a pak týden po ovulaci, takže se to asi ještě nemůže projevit, ale počkám na menstruaci
snad to vyjde
@zdenina23 je to jak u koho nekomu brzy nekomu pozdeji my se ted snazime 10mesic a uz sem trosku rezignovala ![]()
Dobry den,
Našla jsem tuto stránku na internetu, protože už nevím kudy. Před 4 lety jsem byla na potratu..neměla jsem zázemí pro dítě a otec..s tím jsem byla měsíc. Doteď toho lituji. Ted mám přítele, byt vše a snažíme se o dítě..je to pul roku a stále nic:-( Cestovali jsme po světě a ted se přistěhovali zpět do cech, takže dr budu mít az časem..Mela jsem příznaky, dělala mamatest a negativní. Ale prsa se mi zvětšily, bříško taky,…ale dnes přišla MS
minuly měsíc o týden dřív a dnes na chlup stejně
Mate nějaká zkušenost s otěhotněním po potratu? ![]()
@Eeleanor nemam zkusenost s otehotnenim po potratu ale my se snazili 10mesicu, pak si rekli ze na ro prdime a az pristi rok az bude domecek no a 19.6 jsem nasla na testu dve carky
ale moje kamaradka byla ve 20ti na potratu a pak v 29 s pritelem otehotnela 4ty mesic snazeni, je dobre si zjistit plodne dny, ovulaci ![]()
Zdravím Vás,
zkusím si taky vylít srdíčko, třeba mi to trošku uleví… a možná mi i někdo poradí…
Poslední 3 roky se snažíme o mimi. Podstoupila jsem snaž vše možné. Po vysazení HA sem dostala Clostík a utrogestan, abych začala znovu menstruovat. Jenže se to nedařilo tak jsem byla na laparoskopii aby se trošku pomohlo folikulám a vajíčkům. Stále nic
tak jsem svým gynekologem byla odeslána do CAR. Jenže my našli cysty takže opět do nemocnice na odstranění. Poté vyšetření nejen mně i manžela. Manžel spermiogram v pořádku, já mám slabou sliznici. Předepsány hormony menopur a podstoupila jsem tři IUI. Pořád nic, sliznice pořád nízká nic nato není pouze hormony(podle doktora z CAR).
Po vedlejších účincích a další cystě léčba přerušena. Přešla jsem na čínskou medicínu a akupunkturu. Před měsícem jsem dobrala poslední bylinou směs a teď čekání a spoléhání na přírodě. Celou dobu mám ovulační krvácení, cyklus většinou pravidelný 28 - 31 dní. Posledních pár měsíců mě trápí špinění a někdy i krvácení po styku. A aby toho nebylo málo tak mám další cystu (bartholinku). ![]()
Tak to by mělo být všechno. Snad máte někdo nějakou radu nebo alespoň nějakou útěchu.
Pomalu to vzdávám a smiřuji se s tím, že děti nebudou… ![]()
Ahoj tak jsem to v nedeli dostala po injekci…ale nemam to moc tak jsem zvedava jestli ta cysta praskla
jinak mam zimnici a boli me brisko, tak name asi neco leze
Ahoj holky nějak se mi to nezdá menstruace měla přijít 21.9 a přišla dnes a je to šílené čirá krev ne jako tmavá jak při MS bývá ale strašně světla co to může být bbolí mě šíleně břicho ptám se protože se mi toto ještě nestalo
Dobry den chtela sem se zeptat, rada bych mela miminko, ale problem je ze z pritela kdyz se udela vytece jen jedna kapka, no vlastne nema spermie, jak mam tedy otehotnet? ![]()