Duplicitní nick a soukr. zpráva

354
8.6.10 15:15

Duplicitní nick a soukr. zpráva

Ráda bych věděla, jak je to s „duplicitními“ nicky, které se liší jen velikostí písmen.
Možná se pletu, ale odeslala jsem SZ uživateli „Gabinka“ a v odeslaných zprávách mi to zobrazuje, že jsem ji poslala uživateli „gabinka“. Stejně tak při kliknutí na profil uživatele „Gabinka“ se zobrazí profil uživatele „gabinka“.
Dělám něco špatně nebo se vloudila chybka?
 Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10813
8.6.10 20:10

hmm tak to me zajima :-) pac mi ta SZ fakt prisla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
8.6.10 20:31

Možná bys ji mohla zkusit Gabince přeposlat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
8.6.10 21:12

udelala jsem to a prislo to me…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10802
9.6.10 09:36

holky, ja myslim, ze server nedovoli zalozit jeden nick Gabinka a jeden gabinka, cili myslim, ze vsechno bude jeden uzivatel :) Podle me at uz posles SZ uzivateli Gabinka, gabinka, GABINKA nebo GaBiNkA, vzdycky to dojde Gabince :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
9.6.10 10:29

Eliku, máš absolutní pravdu, přesně takto to funguje! Platí to i pro háčky a čárky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
9.6.10 11:11

Myslím, že je to složitější. V této verzi už takový nick asi založit nejde, ale dříve to nejspíš šlo, protože opravdu existují dva uživatelé „gabinka“ i „Gabinka“. Zkuste si to je na eMimino najít přes hledání, akorát při kliknutí na „Gabinka“ se zobrazí profil „gabinka“. Čekám, co na to admini. Dají se zkontaktovat jinak než touto cestou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
9.6.10 11:29

POšli SZ Lesině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21069
9.6.10 12:12

Díky moc za upozornění, již jsem zjistil v čem je problém.

Ve staré verzi bylo možné zaregistrovat uživatel Gabinka, gabinka, gAbinka apod. a vždy to byl jiný uživatel. V nové verzi to již možné není a u nicku uživatele se nerozlišuje velikost písmen, háčky, čárky apod. Při převodu na novou verzi se několik uživatelů muselo přejmenovat a z tohoto důvodu existuje jak uživatel gabinka tak uživatel Gabinka1 (původně Gabinka - té jste nejspíš chtěla napsat).

Je možné, že je někde uveden špatně nick (podle staré verze) - pošlete prosím odkaz, kde vidíte nick špatně, prověřím to a provedu změnu těchto chyb.

Radek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
9.6.10 13:56

dekuji za vsechny gabinky :wink: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
12.6.10 00:42
juma píše:
Ráda bych věděla, jak je to s „duplicitními“ nicky, které se liší jen velikostí písmen.
Možná se pletu, ale odeslala jsem SZ uživateli „Gabinka“ a v odeslaných zprávách mi to zobrazuje, že jsem ji poslala uživateli „gabinka“. Stejně tak při kliknutí na profil uživatele „Gabinka“ se zobrazí profil uživatele „gabinka“.
Dělám něco špatně nebo se vloudila chybka?
Dík

Ahoj, bohužel mě skolila viróza a dorazil konec školního roku, proto odpovídám až teď.

Ve staré verzi byly opravdu gabinka a Gabinka dvě různé uživatelky (proto jsem například měla bloklý nick lesina, ač jsem ho nepoužívala). Po přechodu na novou verzi jsme to museli řešit a tak beze změn zůstal aktivní nick a druhý byl přejmenován - s číslovkou za nickem. Bylo pár výjimek, ty se řešily individuálně… Takže teď mám bloklý nick Lesina a lesina1.

Tuším, že právě obě gabinky byl jeden z těch individuálně řešených případů - podívej se na profil gabinka a gabinka1 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
12.6.10 00:43

A teď koukám, že odpovídal i Radek :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
12.6.10 21:49

Díky moc, už je to pořádku a zpráva byla doručena. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová