Web o vaření a receptech

21081
30.5.10 21:13

Web o vaření a receptech

Vzhledem k často opakovaným žádost o vrácení receptů a tipů na vaření na eMimino.cz již delší dobu připravujeme nový receptový web, který bude na eMimino.cz napojen - stejný login, stejně funkční diskuse apod. podobně jako například www.Konev.cz.

Máte nějaké zvláštní přání na funkce nebo obsah, který byste na tomto webu chtěli? Pište jakékoliv požadavky nebo nápady - pokusíme se vyjít maximálně vstříc.

Díky moc,

Radek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17609
30.5.10 21:26

Tak super je třeba tlačítko na vložení receptu do „oblíbených receptů“ - pak mám všechny dobré recepty pohromadě, ale to asi zase není taková specialita :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
30.5.10 21:29

Určitě recepty pro malé děti od toho 1 roku a výše.Už mi docházejí nápady a vícéméně vařím pořád to samý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
30.5.10 21:30

Možná by se hodilo nějak propojit recepty na stejná jídla (třeba guláše nebo piškotové řezy či piškotové bábovky) - ale to by se dalo zvládnout i zařazením do kategorií… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
30.5.10 21:37

Bylo by fajn rozdělení receptů pro jednotlivé věkové kategorie, zvlášť při zavádění jednotlivých příkrmů.
Případně rady jak, kdy a s čím začínat přikrmovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
30.5.10 21:43

Co zkusit k receptům přidávat orientační cenu na porci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
30.5.10 22:39

Tak já bych taky uvítala nějaké recepty pro malé děti od roka :-)

• Citovat
  • Upravit
10054
30.5.10 22:40

Určitě řazení podle druhů a pak se přimlouvám za vyhledávání podle surovin - jako že třeba zadám červená řepa a vyjedou mi recepty z ní ve všech kategoriích.

A hodnocení receptu by taky nebylo špatné - jako nejlépe hodnocené polévky, pomazánky,…

No a pokud by tam měli být i vyloženě kojeneské recepty, tak určitě rozdělení podle věku.

Koukám, že jsem vcelku nenáročná :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
30.5.10 22:42

Super, těším se :D .

Nebyla jsem nikdy na Konvi, ale bude tam mít každý uživatel v profilu (nebo někde) svoje recepty, že jo? To bych potřebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
31.5.10 08:18

Uvítala bych určitě položku oblíbené recepty nebo nějakou záložku. Zkrátka abych měla dobrý přístup k těm „svým“ a nemusela je pořád hledat.
Jinak už se na nový web moc těším :kytka:

• Citovat
  • Upravit
18651
31.5.10 10:23

a pro nás „hubnoucí“ výživové hodnoty potravin? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.10 11:02

Asi si vymýšlím už blbiny, protože užitečné body už uvedly uživatelky přede mnou, ale co třeba požádat o spolupráci nějakého dietetologa apod. na poradnu - jako je třeba laktační poradkyně na e-miminu, tak i poradna s odborníkem krz stravu dětí, hubnutí, různé potravinové alergie … myslím, že to by pak byl výrazný přesah přes „web s recepty“ a nalákalo by to víc lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
2.6.10 13:34

Ještě mě tak napadá - daly by se nějak přehledně separovat jednoduché recepty pro kuchařské antitalenty? Něco jako byla kdysi populární „Hrníčková kuchařka“?
Jejich výrazné oddělení bych uvítal - a myslím že nejen já.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
6.6.10 22:59

já se přidávám ke kategoriím podle roků, rozhodně bych uvítala, nějaký ucelény seznam receptů pro mi třeba do 1. roka atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21081
9.6.10 13:01

Díky moc všem za podněty, určitě je do nového webu zapracujeme. Během několika týdnů Vám určitě zpřístupníme testovací verzi k nahlédnutí :-).

Pokud někoho ještě něco napadne, určitě můžete napsat.

Radek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová