Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vzhledem k často opakovaným žádost o vrácení receptů a tipů na vaření na eMimino.cz již delší dobu připravujeme nový receptový web, který bude na eMimino.cz napojen - stejný login, stejně funkční diskuse apod. podobně jako například www.Konev.cz.
Máte nějaké zvláštní přání na funkce nebo obsah, který byste na tomto webu chtěli? Pište jakékoliv požadavky nebo nápady - pokusíme se vyjít maximálně vstříc.
Díky moc,
Radek
Tak super je třeba tlačítko na vložení receptu do „oblíbených receptů“ - pak mám všechny dobré recepty pohromadě, ale to asi zase není taková specialita ![]()
Určitě recepty pro malé děti od toho 1 roku a výše.Už mi docházejí nápady a vícéméně vařím pořád to samý.
Možná by se hodilo nějak propojit recepty na stejná jídla (třeba guláše nebo piškotové řezy či piškotové bábovky) - ale to by se dalo zvládnout i zařazením do kategorií… ![]()
Bylo by fajn rozdělení receptů pro jednotlivé věkové kategorie, zvlášť při zavádění jednotlivých příkrmů.
Případně rady jak, kdy a s čím začínat přikrmovat.
Tak já bych taky uvítala nějaké recepty pro malé děti od roka ![]()
Určitě řazení podle druhů a pak se přimlouvám za vyhledávání podle surovin - jako že třeba zadám červená řepa a vyjedou mi recepty z ní ve všech kategoriích.
A hodnocení receptu by taky nebylo špatné - jako nejlépe hodnocené polévky, pomazánky,…
No a pokud by tam měli být i vyloženě kojeneské recepty, tak určitě rozdělení podle věku.
Koukám, že jsem vcelku nenáročná
![]()
Super, těším se
.
Nebyla jsem nikdy na Konvi, ale bude tam mít každý uživatel v profilu (nebo někde) svoje recepty, že jo? To bych potřebovala.
Uvítala bych určitě položku oblíbené recepty nebo nějakou záložku. Zkrátka abych měla dobrý přístup k těm „svým“ a nemusela je pořád hledat.
Jinak už se na nový web moc těším ![]()
Asi si vymýšlím už blbiny, protože užitečné body už uvedly uživatelky přede mnou, ale co třeba požádat o spolupráci nějakého dietetologa apod. na poradnu - jako je třeba laktační poradkyně na e-miminu, tak i poradna s odborníkem krz stravu dětí, hubnutí, různé potravinové alergie … myslím, že to by pak byl výrazný přesah přes „web s recepty“ a nalákalo by to víc lidí.
Ještě mě tak napadá - daly by se nějak přehledně separovat jednoduché recepty pro kuchařské antitalenty? Něco jako byla kdysi populární „Hrníčková kuchařka“?
Jejich výrazné oddělení bych uvítal - a myslím že nejen já.....
já se přidávám ke kategoriím podle roků, rozhodně bych uvítala, nějaký ucelény seznam receptů pro mi třeba do 1. roka atd.
Díky moc všem za podněty, určitě je do nového webu zapracujeme. Během několika týdnů Vám určitě zpřístupníme testovací verzi k nahlédnutí
.
Pokud někoho ještě něco napadne, určitě můžete napsat.
Radek