Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobry denzeny, mam takovy problem. Nedosahnu orgasmu pri sexu. Ale jinou cestou ano. Nevim, kde je problem
poradite? Zakoupila jsem gel Durex intense, tak uvidime, zda mi k tomu pomuze
dekuji a hezky den
Problém nikde není.
@Anonymní píše:
Dobry denzeny, mam takovy problem. Nedosahnu orgasmu pri sexu. Ale jinou cestou ano. Nevim, kde je problem
dekuji a hezky den
mam stejny problem..a nepomohl mi ![]()
@Venetia píše:
ja to tak nemela..az ted
Jj, to se stava, clvoek se meni.
Kamarádka měla stejný problém, gel jsem jí darovala, a nepomohl
. Těch příčin může být vícero a z dotazu není patrné, co vše jsi již zkoušela či nezkoušela. Pokud to při „vlastní práci“ jde, tak bych ji zakomponovala do sexu, ideální je např. poloha na boku či zezadu
.
Taky nevim, co je orgasmus pri sexu. Chlapovi to nejde ani rukou…
nejak to neprozivam. Sex mam rada i tak. ![]()
@Anonymní píše:
Taky nevim, co je orgasmus pri sexu. Chlapovi to nejde ani rukou…nejak to neprozivam. Sex mam rada i tak.
Co jineho taky zbyva, ze ![]()
@PenelopaW píše:
Kamarádka měla stejný problém, gel jsem jí darovala, a nepomohl. Těch příčin může být vícero a z dotazu není patrné, co vše jsi již zkoušela či nezkoušela. Pokud to při „vlastní práci“ jde, tak bych ji zakomponovala do sexu, ideální je např. poloha na boku či zezadu
.
Joo, to jsme zkouseli a to orgasmus mam.. Tak nevim ![]()
@Anonymní píše:
Taky nevim, co je orgasmus pri sexu. Chlapovi to nejde ani rukou…nejak to neprozivam. Sex mam rada i tak.
Tak to tomu memu jde ![]()
A jak pisete, ja mam taky sex rada takhle. Po nem se mi venuje a dosahnu sveho. Ale chtela bych i pri sexu ![]()
Dobry den
zeny, mam takovy problem. Nedosahnu orgasmu pri sexu. Ale jinou cestou ano. Nevim, kde je problem
dekuji a hezky den