Duše zemřelého
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Bud se to vysvetli, nebo budes ve vecne nejistote.
Citim s tebou, hodne sil…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když mi bylo deset, tak mi zemřel o prázdninách během povodní táta na rakovinu. Byl to rok 2002. O pár dní později jsem slyšela, jak někdo buší na okno, ale nikoho jsem neviděla (bydlíme ve druhém patře paneláku).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud veris, ze s tim ma neco spolecneho tvuj tatinek, tak tomu proste ver. Treba se takovym zpusobem s tebou prisel rozloucit, chce, abys nebyla sama, proto ten plysak. Tyhle veci ti nikdo nevysvetli logicky, proste, jak se rika…neco mezi nebem a zemi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, nikdy jsem na duchy a podobné věci nevěřila, ale teď se mi dějí příhody, které mě trochu znejišťují. Před cca dvěma měsíci mi zemřel tatínek, který s námi ovšem nebydlel a včera se mi stalo, že jsem na své posteli večer, když jsem šla spát, objevila hračku. Původně jsem obviňovala mladší sourozence, ale zněli opravdu přesvědčivě když tvrdili, že to neudělali a tak jsem nad tím mávla rukou. Před chvílí jsem ovšem šla znova k posteli a tentokrát na ní byl položený plyšak. Ještě mě napadlo jestli to tam nepřeneslo třeba kotě, ale to by nepřeneslo i tu druhou hračku že včera, která by na ni byla moc těžká. A ani žádná z koček nereaguje nijak divně, jak se říká, že zvířata na duše zemřelých reagují. Stále mi to přijde takové bláznivé, nechce se mi tomu věřit, ale přeci jen zvažuji, jestli by to nemohl být tatínek. Co myslíte?