Kouzla a magie
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
S tim kozlem chcete delat co? Obetovat jej na oltari?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Je tu ještě někdo milé dámy, pánové, kdo věří v kozla a magii? Popřípadě nějaké zkušenosti? Rady?
Na kozla věřím. Na magii a kouzla ne. Jen na šikovné kouzelníky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Cenarius píše:
S tim kozlem chcete delat co? Obetovat jej na oltari?
Bez kozla, nebo alespoň slepice to není ono. Za magii se vždy musí zaplatit… Na velké kouzla je potřeba nemluvně.
Jinak rituální praktiky jsou náhražková činnost pro ty, co se jinak cítí bezmocní. Je to vcelku pochopitelné třeba u otroků na karibských ostrovech v 19. století.
Ve 21. století uprostřed Evropy bývá výrazně efektivnější a vzhledem k nabídce tuně vypečených šarlatánů i dost levnější zkusit hledat vlastní sílu přirozenými prostředky, zejména když je možné využít spoustu reálných profesionálů, co umí pomoci v realitě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nikdy jsem se s tím nesetkala, až teď mám ve své blízkosti osobu co ó sobě prohlašuje, že čaruje… Nedělá ji problém čarovat na někoho zlé, prý má k tomu udělanou svou ochranu… Já osobně si myslím, že takto zastrašuje lidí…nebo věříte tomu?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Nikdy jsem se s tím nesetkala, až teď mám ve své blízkosti osobu co ó sobě prohlašuje, že čaruje… Nedělá ji problém čarovat na někoho zlé, prý má k tomu udělanou svou ochranu… Já osobně si myslím, že takto zastrašuje lidí…nebo věříte tomu?
Nevěřím a dotyčnou bych považovala za vyšinutou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Neverim, alespon ne ve stylu carovani jako z Harryho Pottera.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Když jsem paní šetrně řekla, že by měla vyhledat psychologa, psychiatra tak se semnou přestala bavit…upřímně je to na palici a bere vám to energii mít takové člověka po svém boku, či ve své blizkosti
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Seriál (sci-fi, magie) pro dítě
- Bílá magie
- Časopis o magii
- Kartářky a magie - máte zkušenosti a znáte někoho?
- Lhaní vs kouzlo dětství
- Kouzla, triky a magie - Zlatá edice, 150 triků
- Kouzlo osobnosti - jak to ti chlapi dovedou
Je tu ještě někdo milé dámy, pánové, kdo věří v kozla a magii? Popřípadě nějaké zkušenosti? Rady?