Kouzla a magie
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Je tu ještě někdo milé dámy, pánové, kdo věří v kozla a magii? Popřípadě nějaké zkušenosti? Rady?
Na kozla věřím. Na magii a kouzla ne. Jen na šikovné kouzelníky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
S tim kozlem chcete delat co? Obetovat jej na oltari?
Bez kozla, nebo alespoň slepice to není ono. Za magii se vždy musí zaplatit… Na velké kouzla je potřeba nemluvně.
Jinak rituální praktiky jsou náhražková činnost pro ty, co se jinak cítí bezmocní. Je to vcelku pochopitelné třeba u otroků na karibských ostrovech v 19. století.
Ve 21. století uprostřed Evropy bývá výrazně efektivnější a vzhledem k nabídce tuně vypečených šarlatánů i dost levnější zkusit hledat vlastní sílu přirozenými prostředky, zejména když je možné využít spoustu reálných profesionálů, co umí pomoci v realitě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikdy jsem se s tím nesetkala, až teď mám ve své blízkosti osobu co ó sobě prohlašuje, že čaruje… Nedělá ji problém čarovat na někoho zlé, prý má k tomu udělanou svou ochranu… Já osobně si myslím, že takto zastrašuje lidí…nebo věříte tomu?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nikdy jsem se s tím nesetkala, až teď mám ve své blízkosti osobu co ó sobě prohlašuje, že čaruje… Nedělá ji problém čarovat na někoho zlé, prý má k tomu udělanou svou ochranu… Já osobně si myslím, že takto zastrašuje lidí…nebo věříte tomu?
Nevěřím a dotyčnou bych považovala za vyšinutou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neverim, alespon ne ve stylu carovani jako z Harryho Pottera.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když jsem paní šetrně řekla, že by měla vyhledat psychologa, psychiatra tak se semnou přestala bavit…upřímně je to na palici a bere vám to energii mít takové člověka po svém boku, či ve své blizkosti
- Citovat
- Upravit
Velká chyba pre, tých ktorí ňeveria. Ale, pohľad na danú věc je naozaj každého osobný názor takže, to chápem a rešpektujem. Ja osobňe ňielenže som pomocnou rituálu na ktorí som dostala presný návod a inštrukcie, od vysoko učeného Mága zo Slovenka. Si chlapa ktorého som chcela naozaj očarovala
Ale, sama som mala možnosť pár krát pozorovať na vlastné oči zvrat událostí a magické pôsobenie na luďi počas obdobia rituálou ktoré sa cieleňe robili v danom období za určitým cielom niečo získať. Či zmeniť sled okolností zmanipulovať osobu alebo, ju nasmerovať presňe tam, kam potrebujeťe. Fak mazec. Ja osobňe niesom žiadna čarodejka aňi sa mágií ňevenujem. Ale, odjakživa ma niečo v pozadí k tomu strašne priťahovalo, zaujímalo to tajomno 😊 Moja pozícia bola, taká, čo si pametám že, Vysloveňe som ňebola presvedšená že, mágia ňefunguje alebo ňeexistuje. Ale, niekde hlboko vo vnútri som verila že, to tak naozaj je. Akurát som potrebovala dôkaz ktorí by ma ujistil a už, by moje stanovisko bolo buď to také, alebo onaké. V skutku som asi pred 5 rokmi úplnou náhodou stretla narazila natrafila. Vyberťe si definíciu tohoto slova
na Mága a to je pán majster vo svojom obore. Zo začiatku som bola taká skeptická a brala som to ako srandu. Ono ešte divnejšie bolo to že tomuto pánovi ňebolo v tú dobu viac ako 25 rokou.
Obyčajný normálny chalan ako každý iný. Nie parón. Ňieje ako každý iný. Chlapci v jeho veku behajú po nociach diskotékách a za babami. On sa našiel v Mágii a miesto tohoto po nociach spriadal rituály. Čital v kartách. Posielal dobro alebo vracal úder. Vytváral Lásku. Mazec. Vysoký mladý muž z hlbokým hlasom žijúci pre Mágiu. Až keď som na vlastné oči viděla ako zasiahol do života člověka v mojom okolí tak som ňemohla veriť že, sa toto naozaj ďeje. Ňemohla som sa spameť že ako, je to vôbec možné. Všetky rituály ktoré, posielal dopredu oznámil a vy sťe videli ako sa to ďeje v praxi. Ňeuvriťelné. Preto zamňa ako som povedala. Je to postoj každého a sloboda názoru. No mňa nikto ňepresvedši že, mágia nieje alebo ňefunguje. Funguje presne tak, ako má. Ale nie každý stou silou asi dokáže pracovať.
Příspěvek upraven 05.06.21 v 12:37
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
smiešny ako pravopis, tak aj opisovaná osoba. Veď potom zistí že nič z toho nebolo jeho a príde čas zaplatiť.
Na konci takejto cesty je Veža a Truhla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Angie12 Prosimtě mohla bys mi dát kontakt na něj, prosím do SZ děkuji
edit admin: smazán e-mail
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je tu ještě někdo milé dámy, pánové, kdo věří v kozla a magii? Popřípadě nějaké zkušenosti? Rady?