Dušnost a bolest končetin

35521
3.1.19 21:41

Panicka porucha. Takova moderni choroba dnesni doby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
778
3.1.19 21:59

To bez nějakých výsledků těžko říct… Může to být srdeční selhávání nebo jen psychika. Bez nějakých výsledků fakt nelze říct.
Kdy se objevuje dušnost? (námahová, klidová), Máš oteklé nohy? aspoň kotníky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35521
3.1.19 22:08
@Teris195 píše:
To bez nějakých výsledků těžko říct… Může to být srdeční selhávání nebo jen psychika. Bez nějakých výsledků fakt nelze říct.
Kdy se objevuje dušnost? (námahová, klidová), Máš oteklé nohy? aspoň kotníky?

Srdecni selhavani asi ne. Uz jednou s tim samym vysetrena byla a ani dnes dr. nic zvlastniho nezaregistroval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14379
3.1.19 22:18

Já bych to tipovala na psychiku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
3.1.19 22:22

@diginiga Markery na srdecni zanety ti brali? Troponin atd.? Ja mela priznaky jako pri infarktu a v tu chvili vsechna vysetreni absolutne v norme (ekg, ct plic), vyjma troponinu, a nakonec to byla myokarditida - v podstate zanet srdce - naplno se projevil az dva dny po tom, co jsem jela na pohotovost. Ale ten troponin tam byl zvyseny hned, takze me hned hospitalizovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
3.1.19 22:26

PS: A psychiku mi taky vsichni diagnostikovali :lol: Pak jsem s tou psychikou lezela 14 dni na JIP, absolvovala krome RTG a CT i echo, koronarografii a magnetickou rezonanci srdce a na te jedine byl ten zanet videt. Jinak jsem byla prakticky absolutne zdrava :lol: Mas papir z te pohotovosti s vysledkama krve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35521
3.1.19 23:46
@FenekUsaty píše:
PS: A psychiku mi taky vsichni diagnostikovali :lol: Pak jsem s tou psychikou lezela 14 dni na JIP, absolvovala krome RTG a CT i echo, koronarografii a magnetickou rezonanci srdce a na te jedine byl ten zanet videt. Jinak jsem byla prakticky absolutne zdrava :lol: Mas papir z te pohotovosti s vysledkama krve?

Jenze zakladatelka byla na pohotovosti uz pred vanoci a potize ma uz nejmene od zari…nema problem se srdcem, ma panickou poruchu, mela by si dojit pro AD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43066
4.1.19 05:46

@FenekUsaty vis on kdyz laik prodela nejakou nemoc, tak ji pak naroubuje na vsechny druhe, bez ohledu na to, jake maji potize. Nelze jim to zazlivat, doktor to v podstate dela taky, akorat ze tech nemoci zna vic a tak ma vetsi vyber v tom, co na ty priznaky sroubovat. Panickych atak je mnohoradove vice, nez myokarditid. Takze tvoje podezreni je mozne, ale pravdepodobneji ma pravdu mroe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
4.1.19 09:50

@FenekUsaty papír z pohotovosti mám včera mi obvodní řekla,že to může být spojene s anémii …a draslíkem…poslala mě ,aby mi nabrali novou krev… nevím pořád mám takové brnění a bolesti a slabost v rukou…a hrozně mě bolí mezi lopatky..a pálení v těle už mám starch pořád…ještě jsem odeslána na ortopedii a na EMG :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
4.1.19 09:52

@Teris195 dušnost i v klidu…a nohy ani ruce oteklé nemám..mám v nich pořád takové pálení …bolest slabost :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí