Dušnost plodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
18.9.12 15:37
@Anonymní píše:
Tohle se mi stalo v 8.tt, potom uz ne a v tom 8.tt by jeste o sobe vedet asi nedalo:(

V 8.tt se ti žádný dutá žíla nepřiškrtí, protože ti na ni asi nenaléhá ta děloha, ne? Mimino má kolik, nějakých pár cm maximálně? Ta žíla se může ležením na zádech přiskřípnout právě vahou dělohy, která něco pořádnýho váží až díky váze dítěte. Jestli se ti udělalo v 8.tt mdlo při ležení, tak to nemělo nic společného s dutou žílou, ale s tím, že v prvním trimestru bývá spousta různých obtíží, jako nevolnosti, nízký tlak atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
18.9.12 15:42

No tak, dusnost plodu neexistuje - dite v deloze nedycha, kyslik dostava pres placentu - coz ty osobne nemuzes nijak ovlivnit. A ani tvoje dcera skakajici ti po brise v zacatku tehotenstvi.
Syndrom dolni dute zily muzes mit jedine ty, kdybys lezela na brise a velka deloha ti na tu zilu tlacila, ale urcite ne do poloviny tehotenstvi. Dusnost muzes mit taky jen ty, spise v druhe polovine tehotenstvi. Tyhle tri veci ale spolu nesouvisi.
Moc ctes. Kdyz uz ses rozhodla to studovat, zacni anatomii a fyziologickym tehotenstvim, vetsina je jich takovych, neni duvod hledat problem, kde neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
18.9.12 15:58
@Anonymní píše:
Tak jestli jsem nahodou ten prutok pupecnikem nemohla tou zatezi prerisit…

v 8. týdnu? :lol: Hele když už tak brouzdáš po netu, tak si pobrouzdej něco o vývoji embrya a plodu, není to úplně od věci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
18.9.12 16:03
@Anonymní píše:
Tak jestli jsem nahodou ten prutok pupecnikem nemohla tou zatezi prerisit…

V 8. týdnu určitě ne. Nevím, jak je to přesně, kdy se vyvíjí placenta a pupečník, ale jestli už tam v 8. týdnu pupečník byl, tak to byl pidi-mini-pupečníček, který se prostě prakticky přiškrtit nedal. Je to prostě blbost. Těžká dcera hopsající ti po břiše, kdyby tam jó hopsala, mohla eventuelně způsobit potrat. Nic takového se ale nestalo (dítě je přece chráněné v děloze s plodovou vodou, okolo dělohy tvé vnitřní orgány, to jsou úžasné tlumiče nárazů), dítě přidušené určitě není. Všechno je v pořádku a ty se uklidni, nebo se ti narodí ne přidušené, ale vystresované miminko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.12 16:12

Fletnicka: strasne moc jsi me uklidnila (teda aspon na chvili urcite) a za to moc dekuju!! :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.12 16:12

Fletnicka: strasne moc jsi me uklidnila (teda aspon na chvili urcite) a za to moc dekuju!! :hug:

• Citovat
  • Upravit
31594
18.9.12 16:19
@Anonymní píše:
Fletnicka: strasne moc jsi me uklidnila (teda aspon na chvili urcite) a za to moc dekuju!! :hug:

Mě přijde, že některé těhotné musejí mít vždycky něco „rizikového“, nějaký „problém“. Když není žádný aktuální, tak se probírají celým těhotenstvím zpětně, až teda konečně na něco narazí…
Myslím, že by sis měla přečíst o opravdových problémech, kdy ženský celý těhotenství proleží, padaj z nich krvavý chuchvalce, otvírají se snad už od početí, odlučují se jim placenty a tak dále, aby sis uvědomila, že tvoje těhotenství je normální, v pořádku a nic se neděje - buď za to ráda a nehledej hnidy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
18.9.12 16:26
@Anonymní píše:
Fletnicka: strasne moc jsi me uklidnila (teda aspon na chvili urcite) a za to moc dekuju!! :hug:

Já jsem v 7. týdnu ukouzla na náledí a hrozně hnusně jsem spadla na kostrč. Začala jsem krvácet, jela jsem samozřejmě na pohotovost. Tam byl senzační doktor, který mě prohlídl, konstatoval, že nárazem se udělal v děloze hematom, ale miminko je naprosto v pořádku, že takto malé miminko je ještě opravdu dobře chráněné okolními orgány. Dcera se narodila zdravá jak řepa, chytrá je taky (přímo vyčůraná). Takže já tomu doktorovi věřím. Neboj, a čti něco veselejšího, radši nic nehledej, nebo se najdeš v každém katastrofickém příběhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.12 16:29

Gladys: Za zeptani nic nedam, ne? A kazdy svuj problem povazuje za docela dulezity…i kdyz to vlastne zadny problem nemusi byt - pac jde o jeho dite…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.12 16:31

Fletnicka: uf, tak jeste ze to dobre dopadlo! Ja uz jsem si to cteni internetu zakazala, zitra jdu na dalsi kontrolu a uz se moc tesim:)) Dekuji moc, fletnicko!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky