Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všichni, straším tu už takhle po ránu, ale nemůžu spát, jsem po 2 potratech a vždycky druhá kontrola nedopadla, teď jsem v 9 tt a čeká mě to dnes znova. Mám příšerný strach, celou noc nespím a jen se klepu
nedokážu si pomoct na to nemyslet.
![]()
Ahoj, vůbec se neboj. Já jsem také po potratech a ted 27 týden. Taky prožívám každou kontrolu se sevřeným žaludkem, ale nesmíš na to tak moc myslet. Hodně lež a nech se obskakovat. Dežím pěsti at ti to dopadne dobře. ![]()
@chelsea001 Moc ti držím palečky, ale neboj dopadne to dobře uvidíš
![]()
@marinka5 díky moc, snažim se tim uklidňovat, že to dobře dopadne a vůbec to nezabírá. Nejradši bych zůstala doma a nikam bych nešla ![]()
Jejda - TAK se stav v supermarketu pro medunku v korenaci a uvar si cajik tak ze dvou celejch stonku s nati, snad ti to trochu pomuze. zadny slova asi nestacej, pomuze jen videt, ze je to decko OK. drzim palce.
Ani nevíš jak ti rozumím. Jsem vzhůru už od 5 a to mám kontrolu až zítra. No, magor ![]()
@zrustice tak koukám, že v tom nejsem sama, už abych to měla za sebou, nejhorší to bude v čekárně ![]()
Mě pomohla věta manžela, když jsem čekala v 11t v nemocnici na chodbě s krvácením na příjem: „Breč, až budeš mít důvod!!!“ Ač se to zdá jakkoliv kruté, mě to docela pomohlo a zbytek těhu jsem se tím řídila. Že strach jsem měla šílený, ti asi nemusím popisovat, jelikož jeden potrat už jsem měla za sebou.
Teď mi ten malý zázrak demoluje myčku ![]()
Prostě zkus věřit a dej tomu malému šanci. Psychika je mocná.
Když jsem v 7tt přišla na kontrolu vystresovaná víc, jak na státnice. Tak mě můj gynekolog varoval, ať takhle neblbnu nebo si ten potrat ještě přivolám ![]()
@chelsea001 ahoj, tak to ma asi kazda, kdo po miminku moc touzi a uz o nejake prisel. Jedine, co mi hodne pomaha, je doppler-domaci poslech srdicka, kde vidim a slysim jak srdicko bije. Prisla jsem o holcicku v 5 mesici bez priciny… na kontrolach ze me nevypadne ani slovo, odkyvala bych, ze mi je 50sat. Zitra me ceka ta nejdulezitejsi kontrola - kombi.test ve 13tt, nepripoustim si, ze by to bylo jinak, nez v poradku. Hladim brisko a promlouvam mu
Zkus to taky a myslenky jako co kdyz… si zakaz.
To znám, taky jsem byla po dvou potratech, ale potřetí mi nakonec doktor řekl, že vidí mimoděložní těhotenství a poslal mě do nemocnice. A to mimoděložní už má teď rok
Tak se nestresuj, uvidíš, vše bude Ok.
![]()
@chelsea001 Moc držím palce a dej nám potom vědět.
Uvidíš bude tov pořádku. ![]()