Svíravý pocit 40 plus 0

16.9.12 21:47

svíravý pocit 40 plus 0

Ahoj,

mám dnes termín porodu, nic zvláštního se nedělo, jen teď už mám asi půl hodiny strašně nepříjemný pocit.. určitě to znáte, nervozita, žaludek v krku..trochu zimnice. Břicho mi občas tvrdne. Před chvílí jsem byla dnes asi po čtvrté na WC, ale žádný průjem… měli jste to některá před porodem? Plaším, nebo nevím..nechápu, že jsem ještě před chvílí byla úplně v klidu a strašně unavená, teď bych oko nezamhouřila, třese se mi brada a nevím jestli sedět, či chodit…
Předem děkuji za odpovědi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1304
16.9.12 21:49

Nutí tě to na wc a jsi neklidná? Mi přijde že můžeš klidně i začínat rodit :)… neboj tělo ví co dělá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.12 21:51

No teď už mě to nenutí, bylo to jen před chvílí… kdyby aspoň pobolíval podbřišek, nebo tak něco..ale nic..
:zed: :zed: tak hnusný pocit jsem snad měla jen před maturou… a nebo vlastně ten byl ještě příjemnej :) :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
16.9.12 21:53

Zkus si uvařit nějakej dobrej bylinkovej čajík a odpočinout, jestli se to začíná chystat tak si potřebuješ odpočinout dokud to jde a ne tu plašit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
16.9.12 21:54

@kikinecka23 já bych řekla, že ti pomalu dochází, že to může přijít každou chvilku, přičítala bych to psychice.
Snaž se uklidnit, nejlíp nějaký teplý nápoj, třeba vanu a zalez do pelechu a mysli na něco opravdu hezkého. I kdyby se měl porod rozjet, tak to může být za dlouho a budeš potřebovat sílu a každá hodina naspaná dobrá (mě stačilo těsně před rozjíždějícím se porodem cca 20min, i to pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.12 21:55

To bych ráda, ale zrovna píšu přítelovi, že nemůžu ani zamhouřit oko, vlastně ani ležet:-D mc děkuji za podporu.. Bylinkový čaj, leda meduňku:-D abych pak nespala dva dny:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
16.9.12 21:57

@kikinecka23
Meduňka je príma nápad. A tři dny spát? No proč ne? Co bys chtěla před porodem dělat jinýho? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
16.9.12 21:57

@kikinecka23 i kdybys spala, tak co, pak se asi nějakou dobu moc nevyspíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
16.9.12 22:00

@Gladys
spíš by se mělo napsat několik let :lol: ale proč ji plašit že?
Zakladatelko vážně zkus trochu relax.. nějakou hudbu, čajík, teplou koupel jak už tu padlo..a zkus spát a spát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
16.9.12 22:04

@Sisulík ani né hele, oba kluci začli spát celou noc zhruba v těch 10m, takže momentálně pokud necestuju na záchod, tak se vyspím :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
16.9.12 22:06

@Gladys
Jj pokud necestují na záchod a nebo - u mě doma : mami pšiklejt a mami medvěda… tak dvakrát za noc… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
16.9.12 22:14

Já před porodem byla na WC snad tisíckrát…ale je to u tebe spíš z nervů…drzim pěsti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
16.9.12 22:15

@Sisulík blbost :mrgreen:, nemusi to tak byt, ale jinak souhlas, pred porodem spat co to jde. U me je potreba spanku znacna, zajimavy ze ale pres den, ted se mi spat nechce.

Psychika urcite dela svoje, vis ze se to blizi, kdyby se to ale stupnovalo a fakt ti bylo psychicky blbe a neco ti rikalo ze mas vyhledat pomoct, tak to udelej. Kdyz jsem resila s PA kdy jet do porodnice, tak hodne jich mluvilo prave o divnym pocitu a tak. Nekdy nam telo proste neco signalizuje. Kdyz si ale das vanu, a caj a usnes, tak to bude OK, neboj, nechci te plasit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
16.9.12 22:15

Nechci tě strašit, ale mě třeba zimnicí i s teplotou začínal porod. Myslela jsem si, že jsem onemocněla, ale pak mi začalo tvrdnout i břicho. Nevím za jak dlouho bych normálně rodila protože jsem šla na císař kvůli poloze koncem pánevním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.12 22:20

Právě, že přemýšlím, jestli se něco třeba nemůže stát a nemám jet minimálně nechat natočit monitor.. pohyby cítím :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí