Svíravý pocit 40 plus 0

Napsat příspěvek
Velikost písma:
474
16.9.12 22:28

Ahoj, ja v den terminu taky mela zvlastni pocit, byla jsem nervozni, chodila sem a tam a nevedela co a jak delat :)..Pak mi zacly pravidelne kontrakce a nakonec jsem v den terminu jeste porodila :D, Jeste chvilku bych na tvem miste pockala zda se neco nebude dit a pak bych se pokusila usnout :)..preju Ti, aby jsi mela rychly porod a krasny zdravy miminecko(urcite bude),uz vis co to bude? A kde jsi se rozhodla rodit? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.12 22:36

Tak především jsem měla celý den normální náladu, odpol přišlo pár mírně bolestivých kontrakcí.. teď občas tuhne břicho.. tak že by ten hnusný pocit přišel jen tak..:-/ čekám chlapečka Alberta:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6902
16.9.12 23:05

@kikinecka23 Já jsem 40+0 touhle dobou (v 11 večer) jela do porodnice. Protože jsem měla asi od devíti večer kontrakce, nepravidelné. Ale byl to planý poplach, hrdlo uzavřeno, porod to nebyl, prý poslíci, tak mi aspoň sestry sepsaly papíry a jelo se domů. V šest ráno 40+1 mi praskla voda a v devět ráno byla Anežka na světě (císařem ve spinální anestezii z důvodu špatné polohy - koncem pánevním).

Takže může to být porod, ale podle mě je to psychické. Drž se, připravuj se, vyspi se dokud nemáš kontrakce, já toho tu noc moc nenaspala, ač to byli prý jen poslíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
17.9.12 00:04

Ja se ti vubec nedivim, ze jsi nervozni. Ja mam termin pozitri, ale ja porad jeste neco uklizim, pripravuju, balim…
Az to dodelam, tak si asi sednu na zadek a znervoznim. Pokud deti teda dovoli sednout si na zadek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
17.9.12 08:41

@teredes ahoj :mavam:, jsem si na tebe vzpomnela. Co to vase vozidlo? Me uz mlade do skolky chodi, ale nastesti s tatou, jinak bych to asi nedala. termin mam v nedeli a jsem na odstrel uz ted.

Jsem si vzpomnela ze jsem mela takovej divnej pocit, ze uz to bude asi pred 3 tydny, nebo dvema, takove divne hnizdeni, panika, ze nic nestiham a tak, ale uklizet se mi nechtelo, taky me to dost vycerpava…sileny to bylo…a nic :?

@kikinecka23 tak co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
17.9.12 11:30

@suik no vozidlo dopadlo. Viz puvodni diskuze https://www.emimino.cz/…rankovani/6/ .
Akorat malou nakonec nevzali do skoly, bude chodit az od ledna, takze zatim v pohode s klukem chodim jen do jeho skoly na jeho cas. Zachazka (zajizdka :lol: ) bude predevsim az ta dcerky skolka, takze na ranni rozvoz deti vozidlem do vidim od toho ledna.
Ale jinak jsem vyuzila i v tehotenstvi, sedela jsem na tom jeste minuly vikend a vezla deti na bazen :mrgreen:

Termin mas v nedeli jo? Tak ja ti budu drzet palce. Ja kdyz vidim svuj metr, tak mirne panikarim.

Zakladatelko jsi tu jeste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky