Důvěřivé dítě 2,5

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5120
3.6.21 18:34

Komu jinemu z cizich by mel duverovat, kdyz ani doktorce ne? Deti v tomto veku rady pomahaji, jsou rady za pochvalu. Syn 23m taky rad pomaha, je pak nadseny za chvalu. To jeste neznamena, ze se pak necha ‘sikanovat’ ve skole.
A ‘uchylaky’ mu pak taky budes muset vysvetlit ty. V jakych situacich cizim lidem muze verit (maminka kamarada, doktorka, sousedi ktere dobre znate) a kdy ne (cizi lidi ho lakaji na cokoladu, do auta, atd).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
3.6.21 20:09
@Lucie_Sx píše:
Takto male dite MA mit duveru v cely svet, verit, ze je to dobre a prijemne misto.
Obezretnost prijde pozdeji.
Jsou to vyvojove faze.

Souhlas, jeste bych doplnila, ze zakladatelka dela zjevne spravnou vec a klučík je saturovany ve svych potrebach, ze uz se vzdaluje i sam a komunikuje se svetem.

Je to hezke :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
3.6.21 20:14

S tema uchylama, ted jsem synkovi (starsimu) vysvetlovala zakladni zasady bezpecnosti pohybu na siti, obzvlaste jsem teda vysazena na o hodne starsi kluky, co si chtej povidat s mladsima klukama…

A synek me prekvapil, ze se jim pry do chatu primotal nejaky nick a povida: hledam kluky do 13 let do svyho chatu, nechcete nekdo?
A muj chlapec odpovedel: nechceme a vypadni, ty uchyle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No, nevim, jestli jsem to neprepiskla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect