Důvod pro přesunutí pohovoru

187
6.9.24 10:57

Důvod pro přesunutí pohovoru

Mám na pondělí domluvený pohovor a co se nestalo, syn je po třech dnech v DS nemocný. Nejlepší je asi upřímnost, ale mám strach, že když řeknu, že mám nemocné dítě, tak už mi nedají další termín a radši si najdou někoho jiného. Co byste řekli jako důvod posunutí pohovoru o týden? Není to žádné místo „ředitelky“, ale jen brigáda za pokladnou. Ale řekli, že mi vyjdou vstříc s ranní směnou. Na kontrolu se synem jdu ve středu, takže snad další týden už půjde do DS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16994
6.9.24 11:03

@Mamora - zkusila bych si nejprve sehnat hlidani. Jako bys to musela resit pri zamestnani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21598
6.9.24 11:05

Pokud mají víc zájemců, tak bych s posunutím pohovoru nepočítala. Raději si sežeň hlídání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
6.9.24 11:06

Ať je s dítětem otec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
6.9.24 11:07

Pochybuju, že budou kvůli tobě něco posouvat. Sežeň si hlídání, vždyť pohovor je chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21847
6.9.24 11:08

Řekla bych, že na takovou pozici na tebe čekat nebudou, vezmou prvního, co přijde. Zrovna kasa je pozice, kde se to hodně točí a je jedno, kdo tam zrovna je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
6.9.24 11:20

Taky jsem pro hlídání, otec, babička, klidně chůva na ty dvě hodinky. Myslím, že na brigošku vezmou prvního, kdo bude mít zájem a odkládat kvůli tobě nic nebudou. Jak to budeš dělat, když kluk onemocní až budeš pracovat? Taky budeš potřebovat hlídání, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8485
6.9.24 11:25

U brigády na pokladnu bych neočekávala velkou ochotu posunout termín pohovoru. Pokud mají voliče zájemců, můžou si vybrat hned z nich a nečekat na tebe….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
6.9.24 11:52

Já si teda taky myslím, že posouvat pohovor nebudou, vždyť ani není jisté, zda se domluvíte a do práce nastoupíš. To spíš vezmou někoho jiného, s kým se domluví v prvních dnech pohovorů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9035
6.9.24 11:57

Zaplať si hlídání, jinak to místo nedostaneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
6.9.24 12:04

Presouvat je nesmysl, uz jen proto, ze jim bude jasny, ze kdyz nemas hlidani na dve hodiny, tezko ho budes mit na tyden…zbytecne se odkopes hned na zacatku s nemocnym ditetem. Navic u tyhle pozice za ten tyden sahnou po deseti dalších.
Zkusit to samozřejmě můžeš, ale…
To fakt nemas nikoho, ani na tu hodinu, dvě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
6.9.24 12:11

To tam nemusíš chodit ani. To je stopka.

• Citovat
  • Upravit
15839
6.9.24 13:13

Dítě není problém, problém je, pokud si žena není schopna zajistit na hodinu hlídání. Takové člověka bych rozhodně nezaměstnal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24665
6.9.24 13:15

Fakt nemáš nikoho, kdo by ti chvíli pohlídal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
6.9.24 16:13

@lucad77
Manžel má ranní a už slíbil, že bude zastupovat mistra, protože vedení má team building. Jediná babička je přes 100 km daleko bez auta. Obvykle mi hlídá švagrová, ale ta už taky má domluvenou nějakou schůzku.
Chůvu jsem nikdy nevyužila a dát nemocné dítě cizí ženské se mi nechce. Asi to prostě budu muset odřeknout a doufat, že najdu něco jiného.
A jen tak mimochodem, opravdu mají všechny maminky zajištěné hlídání nemocného dítěte? Bez toho se nesmí pracovat? OČR nebo v případě brigády neplacené volno se nesmí využívat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová