Důvody, proč nemohu brát HA

Anonymní
7.5.23 10:31

duvody proc nemohu brat HA

Ahoj,

rada bych chtela slyset vase rady, nazor jak jsme okoli rikala, ze nemuzete brat HA, chlapy na to docela tlaci, nebot kondom je jim nepohodlny, ale proste nechci HA brat… brala jsem ji x let, pritele ted nemam. A pokud nejaky ulet bude, proste at pritel, kamarad pouziji kondom! vase nazory?

asi bych rekla ze ze zdravitnich duvodu (jake jsou zdravotni duvidy proc HA nesmi brat)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Beruska97
7.5.23 10:35

Co je komu do toho? Nechci, hotovo. I kdybys ju brala, na náhodný povyražení vždycky s gumou. Je to tvoje tělo, tvoje volba

• Citovat
  • Upravit
35770
7.5.23 10:35
@Anonymní píše:
Ahoj,

rada bych chtela slyset vase rady, nazor jak jsme okoli rikala, ze nemuzete brat HA, chlapy na to docela tlaci, nebot kondom je jim nepohodlny, ale proste nechci HA brat… brala jsem ji x let, pritele ted nemam. A pokud nejaky ulet bude, proste at pritel, kamarad pouziji kondom! vase nazory?

asi bych rekla ze ze zdravitnich duvodu (jake jsou zdravotni duvidy proc HA nesmi brat)

Když si vygooglis příbalový leták nějaké antikoncepce tak tam ty doporučení kdy nebrat najdeš.
A kondom je snad samozřejmostí u sexu pokud se jedná o nějaké jednorázovky, nejen jako ochrana proti těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
7.5.23 10:46

Taky jsem od jisté doby nesnesla žádnou HA (a do tělíska jsem z důvodu velmi silné ms odmítala jít). Nikdy jsem žádný bůhvíjaký důvody fakt udávat nemusela - pristě nechceš kondom? Neš. káš. Jednoduché. A mimochodem - při u letech a nezávazných „románcích“ byl kondom samozřejmostí i v dobách, kdy jsem HA ještě snášela. Prostě ty důvody udávat nemusíte. Stačí na tom trvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3322
7.5.23 10:47

Tak s krátkou známostí bych nespala bez kondomu ani kdybych brala antikoncepci. Já měla vždy hrozný strach z pohlavních chorob. Pak moje mamka prodělala 2× trombozu, já měla tedy všechny testy v pořádku, ale řekla jsem si, že tomu nechci jít naproti a neberu jí už nějakých 10 let a vidím, že mi je líp. Partnerovi jsem řekla, že antikoncepci brát nechci, že se po ní necítím dobře. Nijak netlačil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.23 11:12

Tak hold nepujdes s někým kdo nerespektuje 5voje přání. Nechceš? Nedam, papá. Čert ví, skym kdo byl před tebou a co v něm „žije“. Kondom je ochrana a proto tu je.

• Citovat
  • Upravit
647
7.5.23 11:13

Duvody jsou uplne jedno, muzes mit absolutne jakykoliv duvod a chlap by to mel respektovat. Jestli ne, tak ma proste smulu a nic nebude. Hotovo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
7.5.23 11:20
@Anonymní píše:
Ahoj,… chlapy na to docela tlaci

Tak nedavej kazdemu, ale jen tomu, kdo respektuje tvuj pozadavek, kde je problem?

• Citovat
  • Upravit
37131
7.5.23 11:23

Tak do důvodu nikomu nic neni, i kdybys ji nechtěla jen z přesvědčení, tak nikdo nemá právo te do toho tlacit. S nějakým uletěl bys stejně měla používat kondom i tak, HA te nechrání před pohlavnímu nemocemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.5.23 12:51
@Anonymní píše:
Ahoj,

asi bych rekla ze ze zdravitnich duvodu (jake jsou zdravotni duvidy proc HA nesmi brat)

Nesděluju nikomu, je to jen má věc. Důvod zná můj muž, nikdo jiný. A v minulosti - nechceš kondom? Ok, jdi jinam. S někým, pro koho je problém kondom, bych nikdy v životě nespala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
11.5.23 18:21

Měla jsem trombózu, opravdu jí brát nemůžu, ale nikomu to nehodlám ospravedlňovat. samotnou mě kondomy obtěžují, navíc je to drahý, když máme spotřebu krabičku za večer, ale holt někdy to jinak nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
11.5.23 23:07

Jestliže HA nemůžeš ze zdravotních důvodů a kondomy Ti kazí požitek ze sexu, zkus si dát zavést tělísko. To by Ti mohlo pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí