Dva dny bez pohybů ve 20. týdnu těhotenství?

443
7.7.16 18:49

Dva dny bez pohybů ve 20tt?

Ahoj holky, momentálně jsem ve 20. týdnu těhotenství, které probíhá bez komplikací. Pohyby cítím asi od 17 týdne, nějak jsem přeskočila takového to bublání a šimrání a dostala se rovnou k pořádným šťouchancům. Pohyby jsem cítila každý den, většinou tak dvakrát denně pár kopanců a mezitím třeba ještě jak se tam malá povaluje. Předevčírem mě kopala pomale celý den, dopoledne, odpo a pak večer od 22 do 23 hod no a od té doby nic. Včera jsem kolem druhé odpo cítila malinké převalování kolem pupíku a to je naposledy, co se malá ozvala. Včera nic a dnes vůbec nic! Jsem z toho dost na prášky, je mi do breku, bojím se a zkoušela jsem všemožné, ale malá se vůbec neozvala. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
583
7.7.16 18:55

Je caste, ze se nekam otocila a necitis to. Ale jestli se bojis, dojed si k dr pro klid. Urcite je vse v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
7.7.16 18:56

Zkoušela jste ji poslat cukr? Moje děcka po něm začali vždycky vyvádět. Asi bych zajela na utz doma se akorát nervujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
7.7.16 18:57

@Fally123 O otočení jsem taky četla, jenže jsem taky četla samozřejmě tisíc různých katastrofických scénářů..
@LuckaPt Ano, po obědě jsem si dala kousek čokolády a odpoledne Pims čokopiškoty a nic. Pila jsem taky džus a nic. Budeme muset vyrazit do porodnice na ambululanci asi :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
7.7.16 19:03

@Blackyyy jestli citis pohyby takto silne a pravidelne a ted nic, tak bych uz davno sla do nemocnice. Radsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
7.7.16 19:05

@Blackyyy tak ja to nechapu, ty dva dny necitis pohyby a misto toho abys uz bylau dr, tady zakladas diskuzi… no jen ti preju aby to bylo opravdu pouze pretoceni jinam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
7.7.16 19:05

@Berousik Včera jsem si právě dělala „srandu“, že je asi unavená po tom hodinovém kopání v noci no a pak jsem začala být nervózní k večeru. A dneska se od rána pořád sleduju a nic. Takže čekám až dojede přítel a jedeme 35km do Třebíče, kde to teda nesnáším a mám děs jen na to vzpomenu, ale malá je důležitější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
7.7.16 19:09

@medunka23 Nechtěla jsem letět hned po hodině bez pohybů, včera jsem trošku něco cítila a bylo vedro, tak jsem to nedramatizovala a dneska celý den prostě vyčkávám.. jsem prvorodička je to pro mě vše ještě takové nové..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
7.7.16 19:16

Klid, jedte pro kontrolu a nectete katastroficke scenare. rypalky, bezte do haje, vy byste vse udelaly nejlepe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
7.7.16 19:17

Tak pak napis jak to dopadlo

• Citovat
  • Upravit
3678
7.7.16 19:19

@Blackyyy taky jsem týden zpět byla celý den nervózní, protože jsem si vůbec nemohla vybavit, kdy jsem mimčo naposledy cítila, šťouchala jsem do břicha a nic, tak nakonec jsem si dala sladký sojový mlíčko a mimčo se ozvalo. Ale pokud sladký nezabírá, ani šťouchání, tak bych pro jistotu jela!! Jinak jak se mi malá přetočila, tak hned jsem měla slabší pohyby, teď je asi zase jinak protože je to opět divočina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
7.7.16 19:20

@Blackyyy Ahoj já jsem to v této části těhu měla poměrně často že jsem najednou nic necítila, ale opravdu to může být jen tim že se jinak otočila. Na ten utz, ale raději zajed a dej pak vědět, držim pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
7.7.16 19:22
@Fally123 píše:
Klid, jedte pro kontrolu a nectete katastroficke scenare. rypalky, bezte do haje, vy byste vse udelaly nejlepe

8o koho posilas do haje? Muzes ty rypalky jmenovat, kdyz to mnozny cislo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
7.7.16 19:29

Ahoj já jsem ve 20tt prodělala operaci slepého střeva. Týden jsem necítila pohyby a i když jsem to říkala nikdo nic nezkontroloval :nevim:. Pak se malá ozvala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
7.7.16 19:37

Za chvíli jedeme a zpátky budeme počítám tak v deset večer, ještě sem napíšu. Díky moc všem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí