Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My dávali sice světla zabudovaná do stropu (ale také jsme dávali 2). Jedno nad jídelním stolem, druhé v kuchyňském koutě. Navíc máme ještě světlo pod kuchyňskou linkou a občas si svítím jen digestoří.
Jelikož máme kuchyň s obývákem, tak jsem jednu chvíli přemýšlela sladit světla s lustrem v obýváku, ale nakonec jsme zabudovali do stropu, tudíž není nic vidět 😅
Na trhu je toho teď spoustu. Záleží jestli ladíte spis do moderna, vintage, provance, rustikal,…
Podstatná informace ti tam chybí, do jakého na stylu budete ladit interiér?
Úplně extra to ladit nebudeme, líbí se mi třeba tohle, ale to prý hází stíny po místnosti.
@Anonymní píše: Více
Tak vše co má kolem žárovky něco ozdobného bude házet stín….
Každopádně pokud se ti líbí něco takového, tak pak můžeš ve stejném stylu dat i takové světlo (ale třeba jen s jednou žárovkou) nad jídelní stůl a mas sladěno ![]()
@Anonymní píše: Více
„Prý to háže stín“. Mříž kolem zarovky. To asi nepotřebuje další komentář…
Já vybírala na Svět svítidel cé zet, můžeš vybrat podle místnosti atd. Velký výběr, fajn filtry, sem tam akce.
To co jsi vybrala je dost neosobite a dle mě na Stárek nevhodnw, šla bych do nějakých keramických, chaluparsky styl. Nad stůl jsou fajn 2 svetla, já má ráda i nástěnná, hodně zásuvek, dobré osvetleniu pracovní plochu. Určitě to nepodceňujte, pak už to nikdo dodělávat nebude
Ahoj holky, rekonstruujeme chalupu, bývalá zemědělská usedlost, přes 140 let starý dům. Rozhodli jsme se pro dva lustry do kuchyně, je opravdu veliká. Jeden bude uprostřed nad jídelním stolem, a druhý nad kuchyňským koutem. Pomohly byste mi nějaké vybrat, aby byly ve stejném designu? Nebo jak jste to vyřešily vy? Díky.