Dva plody?

177
28.5.12 11:00

dva plody?

Ahoj holky,

tak dneska jsem dorazila od MUdr. a docela dlouho koukal na UTZ a nic neříkal, až jsem z toho začala být nervozní. Pak začal. no já vás asi překvapím, vypadá to na dva.
U jednoho jsem už krásně viděla embryo a :srdce: ale u toho druhého zatím jen žloutkový váček? Je možné že je mladší? Dneska jsem 7PLUS3 (nejde mi znaménko) pardon. Na kontrolu zase za 14 dní to já to snad nevydržím :|
Díky za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5850
28.5.12 11:04

Ahoj :mavam:
předem teda gratuluji k dvojčátkům. Jinak známá taky čeká dvojčátka a dr. ji řekl, že druhé mimi je cca o týden mladší, tak si myslím, že nemusíš mít obavy, ono se to do příště určitě objeví :) Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
28.5.12 11:06

děkuji :mavam: no hlavně aby vše bylo v pořádku a mimi se vyvíjela jak mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
28.5.12 11:18

Jé, já když byla na první kontrole, tak mě taky řekl že tam jsou dvě, ale srdíčko mělo zatím jen jedno, ale o pár dní později už bylo jen jedno :think: a dneska máme zdravýho ročního chlapáka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
28.5.12 11:21

Ahoj, gratuluji k dvojčátkům, no jedno může být mladší, i to se stává, znám dokonce ženskou, co rodila 2× měsíc od sebe, to už je ovšem extrém. Přeji hodně štěstí a ať jsou děti zdravé. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5850
28.5.12 11:25

Pak po kontrole napiš, jak ti to dopadlo…jsem hodně zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
28.5.12 11:27

@ArankaC. :nevim: nějaká blbost - ono se ty dvojčátka rodí v jeden den ikdyž to jedno je mladší , naši dvojky jsou od sebe2 dny podle UTZ . Nastřídačku se předhánej ve vývoji .Dvojče musí být porozeno do několika minut jinak změnou hormonu se začne odlučovat placenta a může se udusit .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
28.5.12 11:28

@dadulus Gratuluji ke dvojčátkům :kytka: :kytka: :kytka: . :palec:
A přidej se k nám do dvojčecí skupiny 2012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
28.5.12 11:28

no já už bych šla nejraději na kontrolu třeba pozítří :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
28.5.12 11:30

@ArankaC. tak s porodem si z tebe asi známá vystřelila, jinak nevím, jak by doktoři zabránili měsíc oddělení placenty a vniknutí infekce do otevřené dělohy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
28.5.12 11:31

@dadulus ale teď k tobě, gratuluji ke 2 :andel: . Přeju ti pohodové těhu .Sestřenka rodila před měsícem dvojčata a holčička byla od začátku o týden později a je celkově trošku menší - ale obě jsou zdravé a prospívají nádherně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
28.5.12 11:34

@dadulus To ti věřím u mě ze začátku doktor viděl jen jednoho a ve 12tt v nemocnici kvůli krvácení mi řekli ,že jsou 2 a tu fotku mám v ikonce kdy jsem poprvé je spatřila a že krvácení bylo kvůli vcestné placentě , takže zákaz sexu do 20tt byl, Jinak první šok byl děsnej ale ted se nemůžu dočkat až se prdelky narodí-
Držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
28.5.12 11:36
@haifa1 píše:
@ArankaC. :nevim: nějaká blbost - ono se ty dvojčátka rodí v jeden den ikdyž to jedno je mladší , naši dvojky jsou od sebe2 dny podle UTZ . Nastřídačku se předhánej ve vývoji .Dvojče musí být porozeno do několika minut jinak změnou hormonu se začne odlučovat placenta a může se udusit .

Nevím, bylo mi řečeno, že druhý nechtěl ven a narodil se až měsíc potom. Třeba je to kec, taky mi to připadá divné, ale člověk nikdy neví, co je všechno možné… Jinak ty chlapečky jsem viděla několikrát, když měl jeden údajně rok a druhý jen 11 měsíců, byl trošku menší a na rozdíl od bratra neměl vlasy, ale jinak vypadali skoro stejně, tak nevím. :lol:

• Citovat
  • Upravit
3035
28.5.12 11:44

@ArankaC. Nevěř tomu je to blbost dítě se má narodit ihned po druhém cc 5minut +-
Jinak by ji dělali sekci pokud by to druhé nešlo, Mě čeká sekce dětátka sedí oba na zadku takže půjdou po 3 min. od sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8674
28.5.12 11:44

http://rodina.dama.cz/clanek.php?…

Já jsem o tom slyšela i v nějakém dokumentu, že pokud mají dvojčata vše samostatné a jedno je mnohem větší, dokáží to větší lékaři porodit třeba o měsíc dřív a to druhé až doroste :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí