Nechystá se mimi ven?

2597
27.5.12 21:38

Nechystá se ven?

Ahojte
Holky mamina mě dneska vystrašila jak blázen, prej mi spadl břuch, tak jsem jí říkala že mě bolí stydká kost a že tam, kde jsem dřív nahmatala čípek dosáhnu na bouličku (asi na hlavičku) pohne se to a navíc chytnu i kopanec do žeber a ona na mě hleděla, že to měla týden před porodem Může to takhle vydržet i měsíc?? Podle MS jsem 33+5, ale podle dr 30+1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27264
27.5.12 21:49

Jestli se ti cokoliv nezdá, jeď do nemocnice a nebo zítra ke svému lékaři.
Mě spadlo břicho co si pamatuju asi ve 34. týdnu, do žeber jsem to schytávala pořád, ale hlavičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
27.5.12 21:53

Ja jsem byla podle doktorky pripravena na porod uz 6 tydnu pred porodem. Dite bylo uplne dole, rikala ze budu rodit kazdou chvilku, ze uz je pripravene jit ven a nakonec jsem prenasela. :)
Pokud mas nejake potize, tak se nech zkontrolovat, ale jinak bych neplasila.

• Citovat
  • Upravit
2528
27.5.12 22:00

Taky mi doktorka v 32tydnu řikala že se chystam na porod a nakonec jsem přenašela 10 dnu pak vyvolavačky a stejně šlo ven cisařem :nevim: a břulin jsem měla uplně dole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
27.5.12 22:17

Ja jsem asi hlavicku nahmatala uz od 33 tydne… a ty poslicky, to bylo skoro horsi nez sam porod!
Panev muze bolet i bez „bliziciho“ se porodu.
Pokud mas ale fakt strach, citis se jinak, tak radsi skoc k doktorce… ja jinak doktory moc nemusim, ale v tomto pripade opravdu plati - radsi trikrat zbytecne, nez jednou pozde… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
27.5.12 22:37

mě spona bolela už od 25. týdne, od 30. týdne mě nechal dr. na neschopence, že se mi zkracuje čípek a malá je hodně natlačená dole. Nakonec jsme to doklepaly do 36+4 a den před porodem mi doktor říkal, že jsem otevřená na prst a můžu takhle chodit ještě tři týdny a nebo do 24 hodin porodit. Naštěstí klaplo to druhé protože už jsem byla naprosto vyčerpaná a nikam skoro nedošla. Takže asi navštiv dr. ať víš na čem jsi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13768
27.5.12 22:56

Hlavičku místo čípku nahmatat nemůžeš, to by musel být čípek otevřený a to bys poznala. Klesnutí břicha nic neznamená, bolest stydké spony je normální… Normální stav pár týdnů před porodem ;) Jestli se ti něco nezdá, tak se nech vyšetřit, ale myslím, že to nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.5.12 07:50

Mě říkala moje Dr. že se malá tlačí dolů už taky cca. od 30tého týdne.. Stydká kost a kyčle bolely moc a nakonec jsem byla na vyvolání ve 41+6.. Takže asi tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí