Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, včera jsem se dozvěděla že sousedky dcera 14 let je ve třetím měsici těhotná,tomu jejimu kluovi je 22 let jaké bude mit problemi?Moc je neznám jen vím že už jedna dcera které je 27 má 4 děti a jedno už školou povinné.
Ten její bude mít problémy. Pohlavní zneužívání a je upa jedno, jestli to bylo dobrovolně či ne.. Chlapec si užije..
Taky bude mít problémy s tím že jí budou sousedi pomlouvat a řešit to za ní…
Jo a ten její přítel s tím že s ní souložil, aniž by byla zletilá, jestli to teda nebyl zázrak a ona počala jako panna ![]()
Co je Ti po tom? Pokud to teda není obdoba dotazu " memu kamarádovi se na penisu udělaly takové bílé tečky…".
největší problém bude asi v tom, že jí v podstatě zneužil ten její 22ti letý přítel, pokud se to nezměnilo tak ve 14ti letech je ještě pod zákonem, toť asi vše
Budou mít problémy s tím, že ten její souložil s nezletilou, za což může být teoreticky i odsouzen. Dále s tím, že už je probírají i ti, kteří je téměř vůbec neznají. Chudák holčina.
znama bola v rovnakej situacii, ona 14 rokov, on 20. skoncil v base.
Když je moc neznáš, tak proč to řešíš? Do toho ti snad vůbec nic není.
@Raduš.ka44 @Raduš.ka44 Řeším protože její maminka je segra moji matky…
raděj jako anonym.
Podle mě to píše právě ta 14 letá slečna. Proč by jinak psala „Moc je neznám jen vím že už jedna dcera které je 27 má 4 děti a jedno už školou povinné.“
PROBLÉMI asi mluví za vše a pokud je ve 3.měsíci těhotenství, tak to asi ví její dr a jelikož je jí 14, tak by to hned hlásil.
Zase jeden ftipálek..
Slušně jsem se ptala jestli ti to vadí tak to nečti a neřeš,znám je krátce a jeji matka je segra moji matky!!Bydleli mimo čr tak jsem je neznala,poznala jsem je před rokem.
Co bych udělala? Osobně bych otce zapřela, aby neskončil ve vězení. Ale jde vůbec ve čtrnácti letech zapřít otce dítěte?
Příspěvek upraven 28.05.12 v 08:20
@vašikova Takže je to toje teta…a ty je moc neznáš jo???chjooo
![]()
@kamikaa Nebydleli v Čr znala jsem pouze tu tetu pamatovala z dětství,dceru jsem vděla jako maličkou,a před rokem se nastehovali zpět.