Dva roky a nočník ne e :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
IvetJas
10.10.14 15:16

@hami1 My právě vůbec nenutíme, jen se občas zeptám, jestli to nechce zkusit a řekne néé, někdy se ptám při přebalování, někdy, když hodně pil a zdá se mi, že by mohl čůrat, ale neptám se často. Mě vlastně netlačí nic, protože ve třech do školky stejně nepůjde, nejdřív ve čtyřech, tak ať si s těma plínama ještě dělá, co chce. Jak tu někdo psal, v pubertě bude určitě bez plen :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10129
10.10.14 15:16

Naši maly je 25 a pul mesice. Pres den je bez plen. Curani je témeř 100%. Ale po koupani musí do plen, aby se vůbec vykakala. To zatim nechape, ze se kádí jinam nez do plen. Ale to se podá. Naučí se to kazdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8414
10.10.14 15:18

@IvetJas já když ji sundam plinku a ptam se jestli udělá „aa“ do nočničku tak to je hrůza. řve a podává mi novou plinku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2087
10.10.14 15:20

:lol: mě to nechává naprosto! chladnou :lol:. Malá bude mít dva příští týden a já s ní ještě nic podnikat nezačala, nechce se mi. Vím že její dvě starší sestry se odplínovali ve dvou letech a třech měsících pomalu ze dne na den. Tak to teď neřeším a jsem v klidu, do 18 plínu mít nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvetJas
10.10.14 15:20

@hami1 Jo, stejný, jakmile ji člověk sundá, hned podává další. A ještě jak se schovává na to kakání, tak než nás pustí do pokoje na přebalení, tak si tu plenu nachystá, aby nás náhodou nenapadla nějaká kravina :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
247
10.10.14 15:21

Teď mě napadlo, že jedna známá dávala tu plínku do nočníku a její dítě tam pak sedalo počůrávat tu plínku :mrgreen: ale sama zkušenost s touto metodou nemám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8414
10.10.14 15:23

@IvetJas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty děti jsou chytrý jak myšky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
10.10.14 15:24

Mě by víc zajímalo, jak to budu dělat v zimě? V punčocháčkách, kombinéze když teď čůrá každou půl hodinu? :nevim: Nechci se přes den vracet k plínce, napadá Vás něco? Nějak se mi nechce ji pak venku na sáňkování sundavat oblečení a vystrkovat zadek v - 15. Myslíte, že je lepší jí dovolit venku v zimě čůrat do plíny i když ji teď už nemá? :think: Se synem to byla pohoda, vystrčil pindíka, ale holčička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
10.10.14 15:27

@Mrs.GSdog tak to pje přesně to, co se mi honí hlavou, jak to dělat v zimě, pořád jsme mimo domov, pořád jsme někde ve společnosti, venku, proto si taky možná říkám, že je to důvod stálých plenek…možná…no a teď se to naučí a co venku vslíkat jí ty vrstvy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
10.10.14 15:31

Tak u nás je to podobné, malému jsou 2 roky, cca od 18 měsíců vždy zkouším na chvíli nedávat na doma plenu, jen trenýrky. Teď je 2 týdny doma bez plínky a hlásí „chce počulanej“ když už je hotovo. Když ho posadím, vyčůrá se, ale kakání zásadně do trenýrek. Už mě to zase nebaví pořád prát, ale všichni do mě hučí, ať ještě vydržím. Navíc syn už krásně mluví a teorii zná na jedničku, ale neřekne si :(. Tak snad jednou se také dočkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
10.10.14 15:33

@wesny No kdyby ta moje nechodila už 3 měsíce čůrat jen na nočník ale byla by teď ještě na plínce, asi bych ji tak nechala i přes tu zimu. :nevim: Protože já se teď u ní bojím toho zmatku. Dala jsem jí plínku do auta, protože jsme jeli daleko, a ona samozřejmně chtěla čůrat, řekla si o to a já jí řekla ať se vyčůrá do plínky, že jsme na dálnici. Začala plakat že néééé. Tak jsme museli zastavit a dát ji vyčůrat. Jindy zase v autě usnula a ve spánku se počůrala, neměla plínku, jeli jsme jen kousek… je to i pro ní zmatené, kdy ano čůrat a kdy ne a běžet na nočník.
Zajímalo by mě jestli nejsou třeba nějaké kalhotky co nevypadají jako plínka, jen abych jí jistila a nemátla jí plínou…taky nevím, jak tohle pořeším?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvetJas
10.10.14 15:33

@Adelka951 No tady to s výměnou plíny za trenky plánuji příští léto, pokud se nepodaří do té doby, to mu budou tři a už by to zvládnout mohl - zkusila bych to dřív, ale na jaře čekáme další mimi, tak by toho bylo na něj moc. Takže my to máme zkomplikované ještě tak…

• Citovat
  • Upravit
IvetJas
10.10.14 15:35

@Mrs.GSdog Hele, takové kalhotky jsou nebo spíš je to taková ta učící plena, co se stahuje dolů jako kalhotky, já to teda viděla jednou, ale můžeš se po tom zkusit podívat.

• Citovat
  • Upravit
579

@Mrs.GSdog Tuhle situaci nezávidím, nakonec jsem ještě ráda, že to máme tak jak to máme :)) ale určitě se to podá, kdyžtak založit další diskuzi a probrat to se zkušenýma plínkařkama :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247

@IvetJas Já jsem si to myslela, že něco takového bude, zkusím pohledat na netu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze