Dva roky a nočník ne e :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
579
10.10.14 15:36

Jinak kalhotkový stahovací plínky mají v DMku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
10.10.14 15:36
@IvetJas píše:
@Mrs.GSdog Hele, takové kalhotky jsou nebo spíš je to taková ta učící plena, co se stahuje dolů jako kalhotky, já to teda viděla jednou, ale můžeš se po tom zkusit podívat.

maji je v DM 100%, meli jsme, malej je nechtel, tak uz mame zase obyc pliny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
10.10.14 15:37

@jane-e V DM? Moc dík za tip! Manžel má práci vedle DM ještě dnes ho tam pro ně pošlu, když víte že je tam mají na 100% :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
10.10.14 16:00

Jj, ty natahovací plíny z DM jsou super, kluk je má na noc, protože má občas nehodu, tak 2× do týdne a mě fakt nebaví, 2× v týdnu prát komplet postel. Jinak holky klid, co já si vytrpěla hlavně teda se svojí mámou a kluk začal chodit na nočník přesně den před 3ma narozeninama. No co jsem mohla dělat, prostě to dřív nešlo. Teď je mu 3,5 a je občasná nehoda v noci. Jinak jak začal chodit na nočník, tak nebyla nikdy žádná nehoda. Jsem si pak nadávala, ž jsem na něho neměla tak tlačit. Teď máme slečnu čerstě 2 roky, má také plínu, na nočník si sedá dobrovolně před koupáním, ale to je tak vše. Plánuju na to vlítnout ve 2,5 dřív rozhodně ne. Zrovna jsem to řešila se známou psycholožkou a ona sama říkala, že každý dítě má svůj čas a je lepší ho nechatdozrát, než to trénovat násilně. Tak asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3421
10.10.14 16:05

Nase cacora ma 2,5 a na nocnik v zadnem pripade nechtela. Az pred nedavnem jsem zapomela koupit pliny, tak jsem to doma zjistila a rikam, milacku, nejsou pliny. A ona: nahore! Ja ze ne, ona: koupime! Ja ze jsem unavena ze uz se mi nikam nechce. A ona: tak jo! a sla na nocnik?! Proste to chce svuj cas. Ale kakani ji jeste do toho nocniku moc nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.14 16:09

Moje čerstvá zkušenost. Dcera je chytrá a v hodně věcech dost dopředu, krásně mluví, ale na nočník se jí nechtělo. Má necelých 28 měsíců a před 10 dny se hrabala v prádle a prohlásila, že chce kalhotky. Do té doby byly pokusy o nočník marné. Řekla jsem, že ano, ale pokud počurá nebo pokaká kalhotky tak dostane na zadek což jsem splnila. První den bylo skoro vše do kalhotek a vždy dostala pleskanec přes zadek. Druhý den to bylo 50:50 a pořád se to zlepšovalo. Pokud čurala do nočníku dostala bonbon, když do kalhotek tak byl pleskanec. Poslední 4 dny má max jednu nehodu, už ji přes zadek nedávám a třetí den si sama říká. Takže u nás fungovala metoda cukr a bič…
Raději anonymně neb mě tady jinak kupa matek virtuálně ukamenuje za týrání dítěte…

• Citovat
  • Upravit
452
10.10.14 16:19

Ty mě náš druhý benjaminek mile překvapil. Měsíc před narozeninama byl bez plen uplně přes den a od narozenin i na noc. Jo v srpnu mu byly dva roky. S prvním to bylo až ve dvou a dva měcíce a na noc ve třech. Takže moc mile překvapil. U nás bude boj s nočním dudlíkem, přes den ho nemá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28680
10.10.14 16:21

Já teda syna začala natvrdo trénovat ve 27 měsících, kdy už mi přišlo, že konečně začíná ukazovat. No po týdnu si „hlásil“ na posazení na nočník, po pěti týdnech si sedal sám. Trochu byl problém s kakáním kvůli vyrůstajícím pětkám, ale chodí jinak krásně. ALE! jen pokud je dole bez. Stáhnout kalhoty si prostě nezvládá. No co, doma to nikomu nevadí a má ještě necelý rok do nástupu do školky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
10.10.14 16:34

Já odplenování nechala na dítěti. Poté, co jsem zkoušela a zkoušela a dítě stále tvrdohlavě odmítalo si i jen na ten nočník sednout, jsem se na to vyprdla a bylo to. Poté, co jsem to přestala řešit a dala tomu chvíli čas, se mi odplenoval sám. Impuls přišel od něj, bylo to ze dne na den, za měsíc byl bez pleny i v noci. Bylo mu 26 měsíců. Bez nehod, bez připomínání, hlídání, ušetřená spousta práce i nervů. Od začátku nad tím měl naprostou kontrolu. Jakmile je na to dítě připraveno, jde to pak opravdu strašně rychle. Vzhledem k tomu, že mladší syn má na posazení na nočník naprosto stejný názor jako měl jeho starší brácha :mrgreen:, plánuji to u něj naprosto stejně: neřešit, nehrotit, vyčkat a hlavně nevysazovat. :lol: A jestli to bude ve 2 letech nebo o půl roku později, je mi naprosto šumák. Do školky žádné dítě s plínkou teď v září nešlo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
10.10.14 17:26
@Anonymní píše:
Moje čerstvá zkušenost. Dcera je chytrá a v hodně věcech dost dopředu, krásně mluví, ale na nočník se jí nechtělo. Má necelých 28 měsíců a před 10 dny se hrabala v prádle a prohlásila, že chce kalhotky. Do té doby byly pokusy o nočník marné. Řekla jsem, že ano, ale pokud počurá nebo pokaká kalhotky tak dostane na zadek což jsem splnila. První den bylo skoro vše do kalhotek a vždy dostala pleskanec přes zadek. Druhý den to bylo 50:50 a pořád se to zlepšovalo. Pokud čurala do nočníku dostala bonbon, když do kalhotek tak byl pleskanec. Poslední 4 dny má max jednu nehodu, už ji přes zadek nedávám a třetí den si sama říká. Takže u nás fungovala metoda cukr a bič…
Raději anonymně neb mě tady jinak kupa matek virtuálně ukamenuje za týrání dítěte…

Nesoudím nikoho, každý si to dělá po svém, já ale nechci plácat dceru, ani ji jinak trestat, tak hledám jiné metody. U mě cukr bič nefunguje. Mám radši odměna-neodměna :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
10.10.14 17:30

Tak mi zrovna pred chvili zase prisel s pocuranyma teplakama :( nejenom, ze nejde sam ani nerekne, ale on v tom pocuranym bude klidne az do vecera, jemu to nevadi :zed:
ja uz fakt nevim, co mam delat :nevim: delam neco spatne ja, nebo to on nechape, mam vratit i pres den pliny nebo holt vydrzet a prat.. :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvetJas
10.10.14 17:42
@Mrs.GSdog píše:
Nesoudím nikoho, každý si to dělá po svém, já ale nechci plácat dceru, ani ji jinak trestat, tak hledám jiné metody. U mě cukr bič nefunguje. Mám radši odměna-neodměna :kytka:

U nás by toto taky nefungovalo, syn by se cítil ukřivděně a akorát by se mi zatvrdil. Si prostě počkáme…

• Citovat
  • Upravit
6836
10.10.14 19:30

Klukovi jsou přesně dva roky. Chvíli neposedí, natož aby ztrácel čas na nočníku. Vysazovat ho nás nebaví, takže ještě čekáme. Nemá rád ani běhání bez pleny, takže za čas asi koupíme redukci na WC a uvidíme, jestli se nezačne opičit po nás. Jo a ani nemluví, takže dělat si z toho hlavu, to bych se zbláznila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
10.10.14 20:44

Děkuji všem za příspěvky, moc mě to uklidnilo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8414
10.10.14 22:02

@wesny mě hodně lidí říká že už je to ostuda ze ma ve dvou letech plinku ale já na lidi z vysoka kašlu. Malá k tomu jednou dospěje. Jasně, zkoušim to, ptam se ji jestli udělá bobek do nočničku, ale nutit ji určitě nebudu.Co říkaj lidi je mi ukradeny :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze