Dva roky a nočník ne e :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
IvetJas
22.10.14 10:41
@Anonymní píše:
Me dcerce jsou dva roky. Od dvaceti mesicu se na nocnik necha posadit a kdyz se ja trefim, vycura se a vykaka ez problemu. Sama si ovsem nerekne. Kakat v plence chodi do soukromi, pri curani si drepne, ani redukci na wc neodmita. Ovsem sama si nepovi. Zeptam se a vesmes je odpoved ne ( do toho pripocteme jeste jiz tri mesice trvajici obdobi vzdoru). Jediny moment, kdy si na curani rekne, je pred koupanim nahata v koupelne, nebo pote, co ji dam vecer do postylky, ovsem to jde o vedomou taktiku, jakdosahnout toho, abych ji vytahla aspon na chvilku ven.
Bez plenky je natotata pocurana, odvykaci kalhotky jsou promokle jakbysmet. Nechci ji stresovat, navic nemam cas stoprocentne situaci uhlidat, mam jeste trimesicni miminko. Ale uz me totalne otravila tchyne, ktera nas castuje ironii a hleda chybu jen v me neduslednosti, ze jsem ji to jiz nenaucila. Je tomu tak?

Není neboj, pokud si neřekne a pročurá se bez pleny, prostě bych zkoušela posazování a ptala se dál, ale asi bych ještě pleny nechala. Náš syn má 27 měsíců a nechce ani nočník, ani redukci, ani čůrání ve stoje, ani chodit doma bez pleny (to se schovává) a nechávám to zatím být jen občas nabídnu možnost jít na nočník nebo WC, když jdu já, tatínek, malého kamarád na nočník… Mě taky mamka vyčítá, že nás od půl roku posazovala, od roka jsme byli bez plen, ale pak z ní jednou OMYLEM vylezlo, že mi celý batolecí a předškolní věk všude vozili náhradní prádlo, protože jsem si neuměla říct. No tak k čemu to posazování asi tak bylo, když jsem dlouho neuměla ani vnímat své tělo. Takže já bych tchyni poslala někam.

• Citovat
  • Upravit
29436
22.10.14 12:22
@IvetJas píše:
Není neboj, pokud si neřekne a pročurá se bez pleny, prostě bych zkoušela posazování a ptala se dál, ale asi bych ještě pleny nechala. Náš syn má 27 měsíců a nechce ani nočník, ani redukci, ani čůrání ve stoje, ani chodit doma bez pleny (to se schovává) a nechávám to zatím být jen občas nabídnu možnost jít na nočník nebo WC, když jdu já, tatínek, malého kamarád na nočník… Mě taky mamka vyčítá, že nás od půl roku posazovala, od roka jsme byli bez plen, ale pak z ní jednou OMYLEM vylezlo, že mi celý batolecí a předškolní věk všude vozili náhradní prádlo, protože jsem si neuměla říct. No tak k čemu to posazování asi tak bylo, když jsem dlouho neuměla ani vnímat své tělo. Takže já bych tchyni poslala někam.

Jojo a to je přesně ono. Je dítě bez plen a „bez plen“, že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze