Dva roky prošlá tatranka

4155
29.6.11 14:38

Dva roky prošlá tatranka

Holky, jak moc mám plašit? Anežka dnes snědla dva roky prošlou tatranku.
Došlo k tomu náhodou, přinesla jsem od kamarádky půjčený batoh na výlet a A. že si ho potřebuje prohlídnout. Tak jsem ji ho nechala, za chvilku jdu za ní, ona čokoládový fousy od ucha k uchu, že prý ta suša byla dobrá :zed: . Tak se ptám jaká sušenka a ona že ta v batohu. Tak kouknu na obal a ona dva roky prošlá 8-o . Nejspíš zapomenutá z nějakého výletu. Na obalu není náznak plísně nebo něčeho podobného, dokonce i voní :D . Mám plašit nebo mám čekat, že se maximálně pos…? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1914
29.6.11 14:40

Asi bych neplašila, pokud tam není nějaká plíseň nebo něco, tak bych počkala a neplašila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
29.6.11 14:42

Murko taky bych byla vyvalena, ale myslim, ze hrozi opravdu jen to, ze se p..re. Neboj, dobre to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
29.6.11 14:42

neplas v klidu..Je to minimalni trvanlivost sice dva roky je dlouha doba ale i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
29.6.11 14:43

NO doufám, že se to obejde bez většich problémů. Je to holt čuník :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
29.6.11 14:53

By mě zajímalo jak by to vypadalo kdyby si začala plašit jestli by si s ní jela do nemocnice na vypumpování žaludku?? :mrgreen: nebo jako co by si dělala? :D mě ani nenapadá nic jinýho než že se maximálně po…e

• Citovat
  • Upravit
398
29.6.11 14:58

Te tatrance nic nebude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
29.6.11 15:00

No tak snad byla aspoň nenačatá :lol: Na tatrance předpokládám se nemá moc co zkazit, a jestli byla chutná tak byla asi v pořádku. Myslím že nic horšího než že se po… ji nebude. :think: Je to s těmi dětmi někdy :roll: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
29.6.11 15:08
Karllicka píše:
Te tatrance nic nebude :-)

tak tak
jinak ahoj karli :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
29.6.11 15:46

taky bych byla v klidu - podle me tyhle susenky maji trvanlivost temer neomezenou. jo kdyby to byl dva roky prosly kynuty zavin :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.6.11 15:53

Podle mě tomu nic nemohlo být, dokonce si ani nemyslím, že se z toho pose*e :mrgreen: Maximálně to nebylo dobré, což nepotvrdila, tak v klidu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
29.6.11 16:06

…jééé, pokud to byla ta „stará“ dobrá tatranka, tak jsem jí chtěla koupit :mrgreen: škoda, už jí snědla :-(
Ty zaručeně „nový“ receptůry se nedají jíst :poblion: samý náhražky :poblion: Tak jindy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
29.6.11 16:07

No mě to vyděsilo :oops: , ta tatranka byla starší jak Anežka :D Zatím ji nic není, tak snad to bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
29.6.11 16:08
PeBa píše: …jééé, pokud to byla ta „stará“ dobrá tatranka, tak jsem jí chtěla koupit :mrgreen: škoda, už jí snědla :-(
Ty zaručeně „nový“ receptůry se nedají jíst :poblion: samý náhražky :poblion: Tak jindy :wink:

Jestli najdu ještě nějakou tka pošlu :D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
29.6.11 16:08

No maximálně mohl být žluklý ten tuk, co tatranka obsahuje. To by ale poznala na chuti…
Jinak mám takový pocit, že ten celofánový „prezervativ“ se při balení tatranek profukuje čistým dusíkem nebo argonem. A většina známých plísní k růstu potřebuje kyslík. Takže i takto by to mělo být v klidu… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová