Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky je tu mezi vámi nějaka mladší snažilka?Pripadam si jako jedina 20 letá která nemuže mít dítě:///A už mě štve pořad poslouchat že mám čas:/Přitom si myslim že strašné je že nemohu mít miminko v tak mladém věku:/Co bude za 5 za 10 let?Bude huř a už ted se snažíme 2 roky,dlouhe 2 roky, zkouseli jsme vše jsme i lečeni v Pronatalu nevysla první inseminace (pritel ma spermie nic moc)jinak jsme v poradku,ted se bude planovat druha,pak mozna uz IVF.Bojím se že nevyjde nic z toho.Mužete se prosím podelit o sve zazitky?Za jak dlouho jste otehotnili?Je jedno jestli vám je 20 nebo 30 každa dobra rada nebo zkušenost mi pomuže.......PS (snazim se nemyslet na to,pri MS nervu,z tehotnych mam radost (vidim ze se to deje a že se to da)vitaminy jsme brali oba,clostik ani utrogestan nepomohl už vazne nevim co dal
)
ahoj tak to mě moc mrzí mě tět v březnu bude 24 a snažily sme se dva roky..chápu tvoje nervy,mě pomohlo na to tolik nemyslet a dělat něco jiného nová práce,chodit s kamarády ven atd tad..přišlo to kdy sme to absolutně nečekaly..
Ahojky, můžeš se přidat k nám (pokud ti nebude vadit, že z pár snažilek už tam jsou těhule
) https://www.emimino.cz/…olem-20-let/
Reinka píše:
Ahojky, můžeš se přidat k nám (pokud ti nebude vadit, že z pár snažilek už tam jsou těhule) https://www.emimino.cz/…olem-20-let/
Děkuji já už fakt nevím kolikrat máme celej měsíc tak nabitej že se netrapim ale ms mi to vzdycky pripomene:/Pritel to taky težce nese i kdyz ma hodne práce,aktivit,pracovně cestuje,ale i presto si pripada blbe a kdyz vidi ze sem nekdy smutna posila me za jinym,abych se pry netrapila,ale to nejde miluji jeho,máme krásnej novej byt,vse jsme vybudovali spolu,je to uzasnej chlap,vzdycky pri me stál,za chvilku spolu budeme 4 roky,jen to miminko nam chybi ke stestí ale nejde to za živyho boha prostě ne a měsíce letěj… ![]()
Senorita píše:přítel je starší vid?to ti závidím ve dvaceti mtí takto vše už zařízený:-)
Děkuji já už fakt nevím kolikrat máme celej měsíc tak nabitej že se netrapim ale ms mi to vzdycky pripomene:/Pritel to taky težce nese i kdyz ma hodne práce,aktivit,pracovně cestuje,ale i presto si pripada blbe a kdyz vidi ze sem nekdy smutna posila me za jinym,abych se pry netrapila,ale to nejde miluji jeho,máme krásnej novej byt,vse jsme vybudovali spolu,je to uzasnej chlap,vzdycky pri me stál,za chvilku spolu budeme 4 roky,jen to miminko nam chybi ke stestí ale nejde to za živyho boha prostě ne a měsíce letěj…
ahoj my jsme sice s manželem neměli problém ale asi je fakt že čím víc na to nebudeš mslet tím líp… nejvíc bych asi poradila zjistit kdy máš ovu pak na to hupsnout a jak už je finish tak ať tě zvedne nohma nahoru klidně i do stojky
kamarádka taky nemohla dlouho otěhotnět a tak se jim to povedlo
asi je to taková kravina ale za zkoušku nic nedáš ještě takovou příjemnou… my jsme bobka neplánovali a zadařilo se … te´d už se mi hemží v bříšku a je to skvělý pocit
a je mi 25 a mýmu 22 … takže o moc víc to není
sunnyho: Jj přítel je starší je mu 30......
Macinka::JJ zkoušeli jsme taky i stojky
ale bohužel........zkouseli jsme sexovat casto,pak mín ,pak sem i jede cas nechtela,na ovolku presne,mimo,vsechny polohy,ted je to tak ze jen podle chuti(takze uz nereim zda je ovulka nebo ne)a stejně nic,přitom když se divam do zprav co se deje jak miminka vrazdej,tyraj,nevazej si toho,nebo kdyz otehotni narkomanka tak to mě dostavá
Naše miminko by mělo všechno,byl by pro nás stredem vesmiru ale bohuzel takovym lidem to nejde.......
Senorito, neházej flintu do žita!!
Já jsem byla s minulým manželem na IVF v Brně, podařilo se, ale ve druhém měsíci jsem potratila…dvojčátka
Neunesli jsme to a rozvedli jsme se (bylo mi 25). Teď je mi 32 a mám 5ti mesíční dceru
Cca dva roky zpátky jsme byla na laparoskopii (endometrióza), poslední šance, už jsem byla smířená, že budu bez dětí. Dr. říkal, že kdybych otěhotněla, bylo by to jako kdybych vyhrála milión!!! Měla jsem neprůchodné oba vejcovody
Pár měsíců po lapar.jsme zjistili, že jsem těhotná
Ono příroda si vždy udělá sama co chce
Pokud mimi máte mít, stane se to. Nic se neboj
![]()
Ahojky, máme i skupinu mladých maminek
držím palečky
https://www.emimino.cz/…ade-maminky/