Praktiky otěhotnění

3832
17.1.12 19:19

Praktiky otěhotnění

Holky, mám na vás takový možná blbý otázky…Jaká poloha je nejlepší pro otěhotnění, popřípadě, co děláte „po tom“. Jak dlouho ležíte atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8265
17.1.12 19:22

Já si akorát dávala po sexu nohy nahoru-jako svíce..jinak nic.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
17.1.12 19:24

Tak nevím jestli je to nejlepší, ale u nás zafungovalo na zádech s polštášem pod zadek, nezvedat se po sexu, a můj orgasmus potom hned v téhle poloze :oops: a taky správná doba při ovulce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
17.1.12 19:26

My spolu spali den před a den po ovulaci (ovšem to byl výpočet internetu, nevim, zda to byl správný den) a hned to vyšlo…a jinak jsme nic extra nedělali

• Citovat
  • Upravit
3832
17.1.12 19:26

Já jsem právě vysadila HA před měsícem a netuším vůbec, jestli už ovulaci mám nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
17.1.12 19:27

Já to taky nevěděla…nijak jsem to nepozorovala. Jen jsem si to nechala na netu vypočítat…teď to asi zkoušejte jen tak a pak přijdeš na to, jak dlouhý máš cykly a dle toho zjistíš ovulaci

• Citovat
  • Upravit
8265
17.1.12 19:27

Já ani nevěděla, že nějaká ovulace je.. :lol: zase takhle jsem si to nehlídala.Sex byl když byla chuť-nenuceně a podařilo se.. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
17.1.12 19:50

Já jsem si trošku načetla a začla si hlídat svoje tělo.
Hodně jsem slyšela o „přirozeném plánování rodičovství“, tak jsem hledala.. Bazálku jsem nikdy neměřila, na to jsem líná, ale hlídala jsme si čípek, hlen, píchání v podbříšku (podle toho jsem většinou poznala ovulku).. ale to spíš ze zajímavosti :) A sex jsme měli podle chuti, ne nijak často, ani speciální polohy a vyšlo to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
17.1.12 20:49

Tak já o ovulce vím,protože mám velké bolesti,v okamžiku,kdy přestanou vím,že je tady ;) Pak si taky měří bt a kontroluji čípek.Každopádně je nejvhodnější poloha na zádech,pak nevstávej,nejlépe nohy nahoru a někdo praktikuje prstíčkovou metodu,kdy si jakoby vtlačí sperma do čípku.
Otěhotněla jsem vždy,když jsem cítila,že mám ovulku a plodný hled,táhlý,až vodový,prostě vlhko na kalhotkách-zkráceně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
17.1.12 20:58

Podle mě hlavně čím víc na to budeš myslet, tím je to horší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
17.1.12 21:04
Hovezinka píše:
Podle mě hlavně čím víc na to budeš myslet, tím je to horší :)

To máš svatou pravdu,akorát tohle snažilky nemají rádi,když jim někdo říká,ať na to nemyslí :mrgreen: ;) Ono to totiž dost dobře nejde,i když sebevíc chceš.Ale psychika je mrcha a to jako velká :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
17.1.12 21:06

Já vím :) proto je dobré netahat do toho chlapa, ať aspoň jeden z nich má „materiál čistý“ :)
Já se začla hlídat, ale s mojím jsme si jen řekli, že když to přijde tak to přijde, a víc jsme to neřešili.. ne že bych mu to udělala za zády, to ne, ale prostě jsem se snažila já a jeho z toho vynechala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
17.1.12 21:07
Hovezinka píše:
Já vím :) proto je dobré netahat do toho chlapa, ať aspoň jeden z nich má „materiál čistý“ :)
Já se začla hlídat, ale s mojím jsme si jen řekli, že když to přijde tak to přijde, a víc jsme to neřešili.. ne že bych mu to udělala za zády, to ne, ale prostě jsem se snažila já a jeho z toho vynechala :)

Tak to já mám stejně. Chlapa do nějakých starostí o to, kdy je ovulka a tak netahám. To je můj stres :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
17.1.12 21:11

No, hlavně jsem se snažila to rozložit nějak do celého měsíce, aby neměl pocit že „aha, teď to děláme ob den, tak teď se snažíme“ Jakože třeba týden nic a pak z ničeho nic budem souložit každý den… to je stresující pro oba :) Prostě klídeček, vínečko, pohodička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
17.1.12 21:21

No to já mu to řeknu,ono to ani jinak nejde,protože mám hodně bolestivou ovulaci.Já si to vyžírám při ovulce a ms mám v pohodě :mrgreen: A on sám od sebe a to ho nemusím nikam tlačit ví ,že je dobrý čas.Ono když se snažíš 1,5roku tak to ani jinak nejde 8o A to na tom zdaleka nejsem nejhůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí