Dvanáctky v práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.6.22 01:24

Dvanacky

Ahoj maminky dělám ve fabrice ve smlouvě 7.5 hodiny ale ve skutečnosti to je sedm nočních směn stoho jsou dvě 12 a pak dělám občas dlouhý kratky týden dvanáctky a pak zase občas 12 denně ale zkoncim v sobotu ráno a v neděli mám volno za hodinu mám asi 118 Kč hrubého dělali by jste to nebo je i lepší práce bejvam po těch nočních dost unavená i když jsem mladá něco na noční únavu neznáte děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20853
21.6.22 02:31

Tak za takový peníze bych ty noční fakt nedělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
21.6.22 03:43

To je strašně špatně ohodnocená práce. Hledej něco lepšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.22 05:55
@Anonymní píše:
Ahoj maminky dělám ve fabrice ve smlouvě 7.5 hodiny ale ve skutečnosti to je sedm nočních směn stoho jsou dvě 12 a pak dělám občas dlouhý kratky týden dvanáctky a pak zase občas 12 denně ale zkoncim v sobotu ráno a v neděli mám volno za hodinu mám asi 118 Kč hrubého dělali by jste to nebo je i lepší práce bejvam po těch nočních dost unavená i když jsem mladá něco na noční únavu neznáte děkuji

Ještě jsou tady k tomu stravenky v hodnotě 125kc

• Citovat
  • Upravit
6865
21.6.22 06:27

To jsem si myslela, že Agel si nás neváží, ale doprkvančic on se má někdo ještě hůř!! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
21.6.22 07:17
@kve-tinka píše:
To jsem si myslela, že Agel si nás neváží, ale doprkvančic on se má někdo ještě hůř!! 8o
Že jo? A ejhle, nakonec je Agel lepší, než minimálně jedna montovna :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
21.6.22 07:27
@Anonymní píše:
Ahoj maminky dělám ve fabrice ve smlouvě 7.5 hodiny ale ve skutečnosti to je sedm nočních směn stoho jsou dvě 12 a pak dělám občas dlouhý kratky týden dvanáctky a pak zase občas 12 denně ale zkoncim v sobotu ráno a v neděli mám volno za hodinu mám asi 118 Kč hrubého dělali by jste to nebo je i lepší práce bejvam po těch nočních dost unavená i když jsem mladá něco na noční únavu neznáte děkuji

Takový honorář dostávaly brigádnice před x lety v práci jak sem bývala :think: Podívej se po něčem jiném a ať máš hlavně ve smlouvě to, co opravdu v práci děláš ;)

• Citovat
  • Upravit
6865
21.6.22 07:52
@Kakika píše: Že jo? A ejhle, nakonec je Agel lepší, než minimálně jedna montovna :lol:

Ale nekřičme to moc nahlas :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
21.6.22 07:56
@kve-tinka píše:
Ale nekřičme to moc nahlas :lol: :mrgreen:

Koho chleba jíš, toho píseň zpívej :kytka: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
21.6.22 11:16
@Anonymní píše:

Doufám, že takto a za takové peníze nikdy nebudu muset dělat. Ale člověk nikdy neví… Lepší práce samozřejmě jsou, ale když chceš něco lepšího, musíš taky mít co nabídnout. Sama musíš vědět, na co máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.22 14:41

Tak to je hrozně málo. Mám 180 hrubého/h k tomu odměny a příplatky za víkend. Jsem prodavačka jihomoravský kraj.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.22 16:35
@Anonymní píše:
taky dělám víkendy každý druhý víkend jsem celek v práci a jak říkám k tomu mám ty stravenky
  • Citovat
  • Upravit
1101
21.6.22 16:45
@Anonymní píše:
taky dělám víkendy každý druhý víkend jsem celek v práci a jak říkám k tomu mám ty stravenky

Tvoje hodinová mzda je velmi nízká. Měla bys mít příplatky za směnný provoz a jinak placené víkendové dny. Co máš za vzdělání? Co vlastně v práci děláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.22 16:51
@maja45 píše:
Tvoje hodinová mzda je velmi nízká. Měla bys mít příplatky za směnný provoz a jinak placené víkendové dny. Co máš za vzdělání? Co vlastně v práci děláš.

No pracuji v pekárně jsem vyučený v oboru pekař kuchař

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat