Dvanáctky v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj maminky dělám ve fabrice ve smlouvě 7.5 hodiny ale ve skutečnosti to je sedm nočních směn stoho jsou dvě 12 a pak dělám občas dlouhý kratky týden dvanáctky a pak zase občas 12 denně ale zkoncim v sobotu ráno a v neděli mám volno za hodinu mám asi 118 Kč hrubého dělali by jste to nebo je i lepší práce bejvam po těch nočních dost unavená i když jsem mladá něco na noční únavu neznáte děkuji
Ještě jsou tady k tomu stravenky v hodnotě 125kc
- Citovat
- Upravit
To jsem si myslela, že Agel si nás neváží, ale doprkvančic on se má někdo ještě hůř!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kve-tinka píše:Že jo? A ejhle, nakonec je Agel lepší, než minimálně jedna montovna
To jsem si myslela, že Agel si nás neváží, ale doprkvančic on se má někdo ještě hůř!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj maminky dělám ve fabrice ve smlouvě 7.5 hodiny ale ve skutečnosti to je sedm nočních směn stoho jsou dvě 12 a pak dělám občas dlouhý kratky týden dvanáctky a pak zase občas 12 denně ale zkoncim v sobotu ráno a v neděli mám volno za hodinu mám asi 118 Kč hrubého dělali by jste to nebo je i lepší práce bejvam po těch nočních dost unavená i když jsem mladá něco na noční únavu neznáte děkuji
Takový honorář dostávaly brigádnice před x lety v práci jak sem bývala
Podívej se po něčem jiném a ať máš hlavně ve smlouvě to, co opravdu v práci děláš ![]()
- Citovat
- Upravit
@Kakika píše: Že jo? A ejhle, nakonec je Agel lepší, než minimálně jedna montovna
Ale nekřičme to moc nahlas
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kve-tinka píše:
Ale nekřičme to moc nahlas![]()
Koho chleba jíš, toho píseň zpívej
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Doufám, že takto a za takové peníze nikdy nebudu muset dělat. Ale člověk nikdy neví… Lepší práce samozřejmě jsou, ale když chceš něco lepšího, musíš taky mít co nabídnout. Sama musíš vědět, na co máš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je hrozně málo. Mám 180 hrubého/h k tomu odměny a příplatky za víkend. Jsem prodavačka jihomoravský kraj.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:taky dělám víkendy každý druhý víkend jsem celek v práci a jak říkám k tomu mám ty stravenky
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
taky dělám víkendy každý druhý víkend jsem celek v práci a jak říkám k tomu mám ty stravenky
Tvoje hodinová mzda je velmi nízká. Měla bys mít příplatky za směnný provoz a jinak placené víkendové dny. Co máš za vzdělání? Co vlastně v práci děláš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maja45 píše:
Tvoje hodinová mzda je velmi nízká. Měla bys mít příplatky za směnný provoz a jinak placené víkendové dny. Co máš za vzdělání? Co vlastně v práci děláš.
No pracuji v pekárně jsem vyučený v oboru pekař kuchař
- Citovat
- Upravit