Dvanáctky v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ahoj, 12ky v noci jsem taky dělala, vždycky byla nejhorší ta první a pak už v pohodě, s 24hod v práci zkušenost nemám, ale nárazově jsem děla 16-18hod 7dní v kuse, nedělalo mi problém to vydržet, jen to vstávání bylo kruté a dost jsem zhubla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky.. Tak ja dělala v baru 24 h a byl to celkem mazec. nevadila by mi ta dlouha šichta jako ty vožralci tam ![]()
- Citovat
- Upravit
A jednou jsem táhla 2 dny v kuse a to jsem myslela že tam padnu a už nevztanu. Cela jsem se klepala a nemohla jsem už ani chodit.. Byla jsem ten den tak utahana že uz jsem měla problem i usnout jak jsem byla přetažena :-/
- Citovat
- Upravit
Pokud byla práce, tak to bylo v pohodě. Horší bylo, když byl nějaký prostoj a do toho zima, kolem 4 ráno jsem si chtěla oči připíchnout propiskou jen aby se mi nechtělo spát
. Nejvéíc jsem dělala 18, ale jak je člověk rozjetej, tak je mu to jedno. Pro mě bylo nejhorší vstávání po šichtě, žaludek jsem měla jak na vodě, většinou jsem měla průjrem a zimnici a když se pak dělalo víc šichet za sebou, tak to byla vražedná kombinace. Znám ale spoustu lidí, co to mají obráceně a noční jim vysloveně svědčí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělala jsem 12,5h noční. pro mě to byl konec a to jsem tam měla možnost i min 2h v kuse spát, obvykle i víc, třeba 3 nebo 4h. Nedělalo mi to dobře hlavně z toho důvodu, jak se směny střídaly nepravidelně s denními a odpoledními. Ze začátku jsem šla spát po noční až večer, ale později jsem sotva dolezla domů a padla do postele mrtvá. Jsou lidi, co jim to tolik neva, mě to hrozně vyčerpávalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo a druhej den jsem strašně žrala, a taky mě to horšilo migrény ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jste teda šikovný. Já jsem trochu posera, přiznávám.
Zakl.
- Citovat
- Upravit
Já dělávala 14h od 8 do 22:00. Dělali jsme krátký dlouhý,ale jak měla druhá dovolenou tak i týden v tahu.
Nejhořší bylo když se nic nedělo a hodiny se vlekli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já dělala 12ky do 7.měsíce těhu teď a vybírala jsem si hlavně noční,vyhovovaly mi víc jak denní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to by mě zabilo v těhotenství, okamžitě jsem noční přestala sloužit a jak krááásně se mi teď spí ![]()
ale některé kolegyně chtěly noční, víc jim to vyhovuje obecně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem dělala 12ky noční. No, nejhorší byla vždy tak první(neděle večer) ale jinak jsem je měla ráda, tak nějak tam nelítalo vedení i lidí méně-byla větší pohoda.
Jinak jednou se mi povedlo usnout i ve stoje opřená o stojan
Ale to jsem dělala už 9tou noční v kuse za sebou(bez víkendu)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Saroya píše:
to by mě zabilo v těhotenství, okamžitě jsem noční přestala sloužit a jak krááásně se mi teď spíale některé kolegyně chtěly noční, víc jim to vyhovuje obecně
já jsem sova odjakživa,takže já denní neměla ráda už před těhu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslim,ze taky zalezi na tom, co to je za prace… pokud delas v hospode, baru, nebo treba zdravotni sestricku, asi se to da - tam je porad co delat a cas lepe ubiha.
Kdyz jsi nekde na vratnici nebo v tesku na pokladne, kam v noci moc lidi nechodi, je to uz o drzku, protoze ta sichta se zda o dost delsi!!!
Ja delala v Tesku vybalovani zbozi, ale bylo mi 17 a mela jsem brigadu, ted bych asi musela hodne zabojovat!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem po MD a nedaří se mi najít práci. Dneska se mi podařila ulovit brigádu na 12 hod v noci.
Mám trochu strach, jestli to vubec vydržím, stát celou dobu na nohách. Chci se zeptat, kdo má zkušenost, uvítám rady. I od těch, co mají zkušenost s 24 hod. šichtou. Podělte se se zážitky, zanadávejme si, politujte se…