Kde najít práci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.10.11 14:34

kde najít práci ?

Nevím co mám dělat, sama jsem pracovala ve velké firmě jako účetní, kde jsem byla spokojená, otěhotněla jsem a kvůli manželova nízkému příjmu jsem zvolila RP na 2roky, jenže co nyní, myslela jsem, e do té doby se situace zzlepší, ovšem manžel má stále 13tis. zaplatí hypotéku 10tis. a benzin a já inkaso a zbyde mi 7tis a což na jídlo stačí, ale co dál, jsem zase v mínusu 5tis. :-(((( jsem z toho dost špatná, že si manžel nemá snahu najít něco lepšího, protože jsem krom jídla zaplatila pojištění baráku, ochladilo se a malá roste, že .-( a ještě je u nás dusno, protože se na mě zlobí, že jsem mu slíbila dát na opravu našeho auta 1000 Kč a on,m že koupí zimní pneu, jenže vůbec nemá představu kolik všechno stojí. Nechce se semnou hádat a tak mi na vše odpoví a kde mám jako hledat, no prostě čeká snad až mu někdo pošle do schránky snad pracovní smlouvu či co :-( jsem z toho už fakt nešťastná, byla jsem zvyklá na dostatek příjmu, které pokrylo vše a ne se potýkat s tím co bude na Vánoce atd. Hledám nějaký přivýdělek a zkouším prodávat kosmetiku na ŽL, ale zatím se mi nic neprodalo, holt už je to špatný… tak mi prosím řekněte jak to mám manželovi vysvětlit, nebo je vůbec v dnešní době najít si práci za 20čistého? Kde by mohl takové mzdy docílit? Jinak manžel momentálně dělá na skladě, má oprávnění na VZV, vyřizuje objednávky a papíry při vyskldnění atd. Jinak je mažel šikovný, opravuje domek, prostě vše super, ale tohle prostě neřeší :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
6.10.11 14:38

Ty brdo 13 tisíc je teda masakr. To máme na týden.
Co má manžel za školu? A ty bys nemohla dělat účetní na ŽL?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
6.10.11 14:40

no ono záleží v jaké oblasti žijete,no myslím,že ve skladu 20 čistého nevím nevím.
manžel dělá u soukromníka v Praze,maká jako šroub za 17 čistého..
aby měl tech 20 čistého,tak by musel mít 27 hrubého,což dneska asi nikde nedají.
můj manžel také změnu zaměstnání za vyšším výdělkem neřeší…oni chlapi vetšinou nic neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.11 14:42

No já nevím..:-/ Muj přítel dělá ruzné stavební práce( bez smlouvy) A má tak 20000 kč měsíčně.. Je to sice dřina ale peníze potřebuje. Uvědomuje si že máme malé mimčo. A kdybych mu to dovolila, tak jde dělat ještě vikendy. Ale ja jsem proti. To už by jsme neměli čas na sebe.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.11 14:43

to je mazéc…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.11 14:46

já jsem dělala účetní na financování, nedělalaj sme přímo účto, takže by to prostě jako na ŽL nešlo, tak se snažím něco jiného.
On právě moc možností nemá :-( ale i tak mě dusí, že manželé od známých atd. mají o hodně víc, možná se mi to jen zdá :-(

• Citovat
  • Upravit
4024
6.10.11 14:46
peggy.sl píše:
Co má manžel za školu? A ty bys nemohla dělat účetní na ŽL?

Kde pracujete vy, tedy pokud to není tajné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.11 14:47

Skanska na účtárně…

• Citovat
  • Upravit
20557
6.10.11 14:48
katyca píše:
peggy.sl píše:
Co má manžel za školu? A ty bys nemohla dělat účetní na ŽL?
Kde pracujete vy, tedy pokud to není tajné?

Oba podnikáme, já jen tak lehce při mateřské abych nepřišla o klienty a manžel maká od rána do noci. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.11 14:49
Anonymní píše:
já jsem dělala účetní na financování, nedělalaj sme přímo účto, takže by to prostě jako na ŽL nešlo, tak se snažím něco jiného.
On právě moc možností nemá :-( ale i tak mě dusí, že manželé od známých atd. mají o hodně víc, možná se mi to jen zdá :-(

No ale asi ne jako skladníci.

Manžel pracuje ve výrobní továrně jako supervisor na vnitřní kontrole, má pod sebou dva sklady (jeden externí), auditorskou kontrolu dodavatelských firem, půl dne mluví anglicky a má dvacet čistýho.

• Citovat
  • Upravit
20557
6.10.11 14:50
Anonymní píše:
Anonymní píše:
On právě moc možností nemá :-( ale i tak mě dusí, že manželé od známých atd. mají o hodně víc, možná se mi to jen zdá :-(

Manžel pracuje ve výrobní továrně jako supervisor na vnitřní kontrole, má pod sebou dva sklady (jeden externí), auditorskou kontrolu dodavatelských firem, půl dne mluví anglicky a má dvacet čistýho.

To jako fakt tak málo??? 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.11 14:51

právě furt přemýšlím v čem by třeba mohl podnikat, ale není v čem, kdyby měl nějaké zaměření ale nemá má střední s maturitou obor zpracování potravin… já jsem jiná, já bych si chtěla udělat kurz angličtiny atd, ale to on na to nejní :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.11 14:52
peggy.sl píše:
Anonymní píše:
Anonymní píše:

To jako fakt tak málo??? 8-o 8-o 8-o

A má VŠ a je to v Plzni 8-)

• Citovat
  • Upravit
4024
6.10.11 14:53

No holky já znám jednu firmu tam i uklizečka musí umět německy a plat nic moc. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vjera77
6.10.11 14:58

Holky,neblázněte,ono to s těma platama zas tak super není,znám hodne rodin,kde manžel vydělává 13 tis. čistého,opravud,u nás v Karlovarském kraji jsou platy dost nízké, manžl mojí kamarádky má střední s maturitou,nic nesehnal,jezdí s náklaďákem za 13 čistýho, ona je švadlena,ale nic nesehnala s malejma dětma,prodává v KIK za 9 čistýho,další kamarádky manžel pracuje manuálně v jedné firmě a má 14 čistého, ségra učitelka 14 čistého,její muž 17 čistého, já sama jsem šla na půlku do práce ,dělám účetní, a dali mi 5,5 čistého za 2,5 dne práce,kdybych neměla rodičák,vůbec bych to nemohla dělat…Ono je opravdu někdy těžký si najít práci, ve Varech nabízejí za práci účetní na hlavní poměr, a to děláte fakt všechno, tak maximálně 18 hrubého,což je asi 13,5 čistého

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat