Dvanáctky v práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9649
11.10.11 21:50

Myslim,ze taky zalezi na tom, co to je za prace… pokud delas v hospode, baru, nebo treba zdravotni sestricku, asi se to da - tam je porad co delat a cas lepe ubiha.
Kdyz jsi nekde na vratnici nebo v tesku na pokladne, kam v noci moc lidi nechodi, je to uz o drzku, protoze ta sichta se zda o dost delsi!!!
Ja delala v Tesku vybalovani zbozi, ale bylo mi 17 a mela jsem brigadu, ted bych asi musela hodne zabojovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
11.10.11 21:53

ahoj 12cky noční sem měla každé uterý..první byla nejhorší..
ale,tam to bylo trochu na hlavu ěmly sme desne hloupou vedouci no do práce jsem přišla v pět odpoledne a odcházela třeba v deset v jedenáct ráno a smě na měla být normálně 12hod..pak sem šla na jinej usek kde to bylo normální…na tamto useku lidi byly třeba přes noční i na druhou směnu..jaká to byla pí..
neuvěřitelný zažitky jsem si na to vše vzpoměla..
no dá se to zvládnout v pohodě pokud máš co dělat a dobrý kolektiv,ale to je v každé práci..
já sem se před noční nikdyx nevyspala jelikož jsem zvyklá vstávat brzo a taky po noní sem spala třeba tři hod přišlo mi líto,že přicházím o den..tak asi tak.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.11 22:52

Já jsem zrovna teď na noční dvanáctce. 8-)

Hodně záleží, co je to za práci. Já jsem na recepci na malém hotelu, od devíti mám zamčeno, o půlnoci udělám uzávěrku a pak budu spinkat až do šesti. :oops:

Před mateřskou jsem dělala čtyřiadvacítky, dalo se to, ale teď už bych to dělat nechěla, noční mi naprosto vyhovuje i z toho důvodu, že jsem celý den doma a nemáme časový problém s kroužkama pro děti atd.

Raději inko, aby mě tu nevyhmátl šéfík :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17629
11.10.11 23:06
Anonymní píše:
Já jsem zrovna teď na noční dvanáctce. 8-)

Hodně záleží, co je to za práci. Já jsem na recepci na malém hotelu, od devíti mám zamčeno, o půlnoci udělám uzávěrku a pak budu spinkat až do šesti. :oops:

Před mateřskou jsem dělala čtyřiadvacítky, dalo se to, ale teď už bych to dělat nechěla, noční mi naprosto vyhovuje i z toho důvodu, že jsem celý den doma a nemáme časový problém s kroužkama pro děti atd.

šéf taky v práci chodí na emimino, jo? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.11 23:09

To snad ne :mrgreen: , ale víš co, náhoda je blbec, jsem šťastná, že jsem tu práci vyhmátla. :-D

• Citovat
  • Upravit
5misa6
12.10.11 06:29

Ahoj tak zvládnout se to dá,já jsem dělala 16ky odpolední noční,ráno v sedm jsem přišla domů a na 14hod zas do práce.

• Citovat
  • Upravit
9649
12.10.11 07:52
Anonymní píše:

Tak takhle je to docela fajn, do toho bych sla bez vahani i s ditkem! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Karin
12.10.11 10:50
Anonymní píše:

Zdravím kolegyně,

já jsem na mateřské a pracuji na zkrácený úvazek taky v hotelu. Tedy v hotelích, páč chodím občas vypomáhat ještě jinam. Tedy, klobouk dolů před tvoji odvahou, já bych si tedy netroufla v práci spát :wink: V tom jednom (kapacita 120 lůžek) je pořád co dělat a v tom druhém (48 lůžek) je sice o dost méně práce, ale strach by mi to prostě nedovolil. Kolegyně jednou usnula a načapali ji hosté a zmínili se o tom šéfovi, takže pak z toho byl pěkný průser, tak si na to raději taky dávej pozor, zvlášt když jsi tam nová.

• Citovat
  • Upravit
janule89
12.10.11 14:27

Určitě záleží na tom, jaká práce, já jsem dělala dvanáctky hodně, než jsem otěhotněla, ale měla jsem vždycky docela dobré podmínky. Dělala jsem v sociálních službách, kde byla těžší práce nejpozději do půlnoci, potom už třeba jen administrativa, úklid a prostě hlídat, kdyby se něco dělo, nebo někdo něco potřeboval. Kritický hodiny jsou od dvou do čtyř, to je člověk biologicky v největším útlumu a v tu dobu se plně soustředit třeba u pásu si nedovedu představit.. Asi bych osobně nešla do práce, kde po mě vyžadují stejný výkon po celou dobu, to by pro mě nebylo.

• Citovat
  • Upravit
seafordka
13.10.11 07:49

Pracovala jsem 12 hodin,krátký a dlouhý týden.První rok a půl jsem si to moc chválila ale pak jsem byla pořád unavená a protivná.Stála jsem celou tu dobu na nohou a nebyla to procházka růžovým sadem a k tomu ještě nespokojení zákazníci,protože sortiment a hlavně jeho kvalita se neustále zhoršovala…no takže jsem po 3 letech dala výpověd.Záleží jaký druh práce to je,pokud si můžeš sem tam sednout,tak se to zvládnout dá ale my v tom obchodě nesměli ani na vteřiku se zastavit,měli jsme to zakotvené ve smlouvě.Já už bych do obchodu stát na 12hodin nešla.

• Citovat
  • Upravit
Baslerinda
19.10.11 12:07

Já sloužím 12ky, přítel 24ky a můžu říct, že klasické 8ky od pondělí do pátku bych už dělat nešla. Při službách má člověk víc volna,víc se vyspí a dost věcí si zařídí ve volnu ve všední den … ale skončit ve čtyři odpoledne po osmičce a pak letět někam na úřad, kde jsou do půl páté, nakoupit .. ne, zlaté šichty :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat