DVD rekordér - levnější?

1293
15.2.07 18:36

DVD rekordér - levnější?

Ahoj, chtěla bych poprosit o radu.
Máme DVD přehrávač, který jsme koupili tenkrát v akci, a nějak už blbne.
Teď uvažuju, že bych koupila spíš DVD rekordér, neb je samozřejmě praktičtější.
No, až tak extrémně tomu nerozumím, ale bylo mi doporučeno koupit rekordér s diskem. Hledala jsem na netu, a našla jsem i levné, kolem 5 tisíc, které mají pevný disk. Konkrétně jsem to viděla zde
http://www.dvdprehravace.cz/catalog.do?…
značku Sencor znám. Teda… mám od nich digitální váhu a mikrovlnku :D což je trošku jinej sortiment.
A tak mám trochu strach. Levnější varianta by samozřejmě byla příjemnější - ale nebude to risk??
Manžel tvrdí, že je to prý jedno, levné nebo drahé.
Dík za každou zkušenost.
pitrisek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85
15.2.07 18:56

Ahoj, rozhodně bych spís investovala, nez koupit nejaký šmejd. Čímž rozhodně nechci říct, že je Sencor šmejd. Já jsem si myslela že je, ale nedávno jsem na toto téma vedla hovor se svým známým, kterej je vedoucí elektra a ten říkal, že je to značka nová, ale ne nekvalitní. Že rychle expanduje a má ambice se zařadit mezi lepsí značky elektroniky. Rozhodně prý s ní nemají problémy a není reklamovaná víc, nez napr. Panasonic, LG, atd.

Takže bych se toho nebála… a když něco, tak jsou dva roky záruky, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
15.2.07 21:08

Ahoj, mi máme Sencor digitální přijímač i dvd, ale nevím, co všechno to má za funkce (to dvd). Maximální spokojenost, je to kvalitní a pěkné :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
15.2.07 21:48

Ahoj,
no zas až tak levný není, cena s DPH je skoro 6,5tisíc :? Taky budem brzy kupovat…doufám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
15.2.07 22:24

Fifik - Jé! Děkuju za upozornění!! Já si tam v pohodičce sleduju cenu bez DPH!!! :roll: budu to ale muset platit normálně s DPH. Takže už mám jasno. Místo 5,5 si mě to bude stát 6,5…
No, zvážíme to. Chtěla jsem vědět, jestli ten Sencor nedopadne za chvíli jako ta naše Elta, co máme teď doma… Máme ji dva roky a začla blbnout mechanika.
Ale píšete celkem chválu, tak se uvidí.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
15.2.07 22:25

anebo kdybyste někdo měli tip na ještě levnější a zároveň aspoň nějak normálně funkční, budu ráda.
díky pitris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.2.07 09:00

Ahoj,
my máme dvd rekordér Sencor s 80 G diskem, ale příště se už budem rozhodně ohlížet na jinou značku. Jsou s ním od začátku problémy, teď je dokonce v servisu v záručce. Jestli opravdu chcete kupovat, tak se dívejte u vás v obchodech po akcích. U nás teď byl v jednom obchodu Phillips 160 g disk za 7.500. Tady do toho bych šlá já hned.

• Citovat
  • Upravit
1293
16.2.07 12:03

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
2.3.07 17:44

Tak holky, ja tomu ani za mak nerozumim, ale pritel i jeho tatka, kteri tomu rozumi pravda mnohem vic :lol: rikali, ze je vhodne koupit DVD prehravac, ktery uz ma cosi, co je potreba kvuli budoucimu digitalnimu vysilani… A to pry maji akorat ty hodne drahe a je jich zatim jen par…
Tak nevim teda, snad nam to tu nekdo vysvetli - doufam, ze jsem to nejak nepopletla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí