Ruční vysavač
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ruční vysavač
Prosím poraďte,uvažuji o koupi ručního vysavače vzhledem k tomu,že mám 2 malé děti a na plovoucí podlaze je vidět každý drobeček,každý vlas a hlavně mám ráda čisto a abych nemusela neustále vytahovat velký vysavač.Máte někdo tip na značku se kterou jste spokojeni?Já dostala tip na Electrolux,prý je ve vysavačích nejlepší.Děkuji za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, taky používám ruční vysavač a je to super. Na plovoucí podlahu, či drobky na koberci nebo pracovní desce ideální. A při dětech naprsosto hned při ruce. Mám ho na stojánku hned vedle varné konvice, takže pořád při ruce. Koupila jsem značku Philips Cucina 7.2V, ale nijak se v tom nevyznám. Měli ho tehdy v akci v Makru, tak jsem to vzala. Prý se s ním může vyluxovat i malé množství vody, to jsem ale nezkoušela. Jinak je dost praktický, dobře se čistí. Jsem s ním spokojená.
Ahoj Lucis
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mám tento a jsem opravdu spokojená: http://www.electrohall.cz/…dsDetail.asp?… .
Když se mi nechce vytahovat velký vysavač, zvládnu s ním celý byt.
Lucie
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme Electrolux, stál necelé 2t a jsme moooc spokojení. Denní pomocník!
E.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ruční vysavač-mokré vysávání
Prosím,poraďte ještě,má cenu pořizovat si ruční vysavač i na mokré vysávání?Prodavač mi říkal,že se vysavač potom obtížně čistí od vody a nečistot,že je to zbytečné,lepší je vodu setřít hadříkem.Já osobně bych se bála,že když jej pořádně zevnitř nevysuším,uchytí se tam snáze plíseň.Děkuji za názory
- načítám...
- Citovat
- Zmínit