Vysavač sáčkový nebo bezsáčkový?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vysavač sáčkový nebo bezsáčkový?
Chceme si pořídit vysavač, nějaký běžný, podle toho co je na trhu tak okol 3 tisíc, bych řekla, že se dá? Jen nejsme schopni určit jaký a jestli má nějaké vyhody bezsáčkový vysavač, mám pocit, že se moc nechytli. V obchodě mi ho pán nedoporučoval, původně jsem chtěla ETU asi tiro, ale tento prodavač moc chválil Elektrolux, je fakt, že se mi líbí, má hepa filtr, univerzální sáčky. Poradíte mi někdo? Jaké máte zkušenosti_
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Težko říct, já mám Etu se sáčkem a dost mi to nevyhovuje. Sáčky jsou drahé, když kupuju po jednom, tak pak nemám sáček v zásobě, když ho potřebuju. Celé balení na jednou se mi zdá docela pálka. Nějak na to vyměňování nemám buňky a už se mi párkrát stalo, že se mi sáček ve vysavači přetrhl a obsah se vysypal. Teď to celé při vysávání nějak páchne. Mamka má myslím MOULINEX s látkovým pytlíkem. To se mi zdá docela dobré, vždycky to po vysávání vynese a myslím, že je to pratelné. Já už se těším až budem mít v domečku centrální vysavač. Ale to si ještě počkám, protože na to určitě hned nebudou prachy, tak s tím našim Apollem budu zápasit ještě dlouho.
Věra
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
Taky sme uvazovali nad sackovym a bezsackovym
No nakonec sme dostali sackovy
MAme philipse FC 9060
ja hlavne chtela aby mel dobry saci vykon, tenhle ma neco kolem 420W
http://www.eyesys.cz/…60-jewel.php
Jsem maximalne spokojena.........a muzu luxovat i kdyz maly spi.........
K
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,my máme bezsáčkový.Kupovali jsme ho v akci za 1500,–.Je to značka triton a nedám na něj dopustit.vysává perfektně a čistí se dobře:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
my mame Etu se sackama. Pouzivame papirove, ale myslim, ze by sel koupit i latkovy.
Jinak pro mne bylo pri vyberu dulezite, aby mel co nejvetsi vykon (vlasy a psi chlupy na koberci) a sel pripojit na vodu a myl koberce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj - myslim, ze za:,–(ni rozdil mezi sackovym a bezsackovym je ten, ze sacky sice musis dokupovat, ale je s nimi snadnejsi manipulace nez s plnou nadbkou nebo platenym pytlikem. Jednorazove papirove sacky proste vyhodis i s necistotami, kdezto nadobku nebo pytlik musis nekam vysypat a pytlik popripade vyprat. U me byla zjistena alergie na roztoce - nijak se zatim neprojevuje, ale pry ji mam, takze my mame doma sackovy, aby manipulace s prachem byla co nejmensi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
my máme bezsáčkový. Jsem s ním moc spokojená. Doporučil nám ho prodavač v ElectroWorldu. Nevím přesně ten typ, ale je to Elektrolux, takový fialový. Máme ho necelý rok. Vyhovuje mi, že nemusím dokupovat sáčky - teda že nedojdou (což se mi stávalo dost často). Vysypání zásobníku je jednoduché. Ale pokud je někdo alergik, tak bych asi taky doporučila sáčkový.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem taky zastánce bezsáčkového vysavače, taky mi už jednou praskl ve vysavači, a ten smrad za to nestojí. Taky se mi stalo, že mi došly a řešila jsem to ustřižením,vysypáním a opětovným lepením izolepou. Sáčky se dost prodraží.
- Citovat
- Upravit
Jste rychlíci,
moc děkuji, jsem ráda, že se ozval i někdo, kdo bezsáčkový má a nemluví pouze o tom z doslechu. Ještě jednou díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě by mě zajímalo, jak jste na tom výkonově, co je tak optimum a nemají bezsáčkové menší výkon?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Menší výkon nemá.Vysava se s nim skvělě.A to je u nás na koberci pořád hromada drobků.
Nedám na něj dopustit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sáčkový nebo bezsáčkový vysavač
Ahoj,
my máme bezsáčkový, zn. solac a nemůžu o něm zatím říct nic špatného.
Je cyklonový, má omývatelný hepa filtr, silný sací výkon. V balení byl u něj i rotační kartáč, což je super věc, protože máme doma velkého psa, který líná. Máme ho z tesca za 1799,–, což je super cena.
http://www.bilezbozi.cz/…apolo-silent
Ale jak říkám, my ho máme za jinou cenu ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak jsme si holky dnes s přítelem koupili elektrolux clairo, vyzkoušela jsem ho a přijde mi fajn. Jinak díky za rady…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit