Žehlička ETA

461
29.11.06 17:21

Žehlička ETA

Máte prosím někdo zkušenosti s žehličkou zn. ETA? Jste s ní spokojeni? Který typ přesně máte? Děkuji za rady a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2857
29.11.06 18:39

Ahoj

já měla Etu Vanessa - měla jsem ji asi 2 roky a už od začátku jsem byla nespokojená… Tehdy jsme ji kupovali za 1200 dnes už je levnější

http://www.domacitechnika.cz/index.php?…

před cca měsíce jsem koupila Phillips GC 4430 http://www.korunka.cz/…lips-gc-4430
a naprostá spokojenost… napařuje i když ji nastavím jen na 2. výhř. stupeň, má tenší žehlící desku, takže se s ní líp žehlí, napařuje i špička a hlavně nekape a krásně se do ní lije voda…

je hodně velkej rozdíl mezi žehličkou za 1000 a za skoro 3000…

a rozhodně bych doporučila nekupovat přes internet ale kouknout na ni nejdřív v reále… já chtěla Tefalku ale ve skutečnosti nebyla nicmoc:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
29.11.06 22:45

Taky jsme tu Vanesu koupili mamině a tchýni a můžu potvrdit, že je to totální krám. Jinak poslední dobou máme s ETOU spíše špatné zkušenosti. Konvice vydržela rok, jedna z těch žehliček taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
30.11.06 08:06

Bohužel taky nemám s ETAma dobré zkušenosti. |Ráda bych podpořila českou výrobu, ale už jaksi ztrácím důvěru. Naposledy po zkušenosti s chůvičkou ETA - dvakrát reklamace, pak připlacení na Philips. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.11.06 10:43

taky se pridavam k nespokojenosti se znackou ETA a u nas konkretne s vysavacem. Hanka

• Citovat
  • Upravit
5555
30.11.06 19:33

Tak já napíšu pozitivní hodnocení - měla jsem možnost zkusit Philips žehličku přepínací na „bezšňůrovou“ a stejný typ ETa (ta se jmenuje Callisto) - můj dojem: Philips je hezčí a má snazší nalévání vody, větší otvor. Eta je proti tomu lepší do ruky, líp se mi drží.
Jinak bych řekla, že vycházejí jejich vlastnosti tak nějak nastejno, já žehlím málo, tak jsem volila právě tu levnější Etu. A jsem naprosto spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
30.11.06 22:10

POmlenko, taky jsem byla spokojená, pokud mi po roce nekicla a po dalším roce další. Takže já jsem měla štěstí na takové ty jednoroční výrobky :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5555
1.12.06 21:22

Sati, asi tě zklamu, ale já jí mám už přes dva roky a OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
20.6.19 14:57

Hezký den všem. Prosím o radu. Objednala jsem si z eshopu novou žehličku. Dnes mi přišla, tak nadšeně rozbalím, a zjistila jsem, že byla v nádržce voda. Je to normální, že třeba došlo ke zkoušce funkčnosti před odesláním, nebo mám doma použitý kus za plnou cenu? Setkal jste se s tím někdo? Ještě jsem ji nezapínala a nevím tedy, jestli to nějak řešit, nebo je to běžný postup :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
20.6.19 15:29

Není potřeba se znepokojovat. Nejspíš jde o kus, který někdo vrátil. Vrácené zboží je plnohodnotné, nemusí se prodávat za sníženou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí