Žehlička

461
18.11.06 20:25

Žehlička

Ahoj holky, potřebovala bych poradit nějakou dobrou žehličku, s kterou jste spokojeni. Mám rok starou AEG drahou žehličku, ale bohužel jsem s ní příšerně nespokojená. Hrozně málo hřeje (i spodní kalhotky žehlím na nejvyšší stupeň teploty) a pořád jen doplňuji vodu. Poraďte mi nějakou dobrou značku, která se vám osvědčila. Zajímá mě především Tefal. Předem děkuji za rady a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5891
18.11.06 20:41

ja nevim , me Tefalka tekla, kapala…dokonce jsem mela 2 a obe

ted mam Phillips a ma tenci okraje, takze v pohode zajedu pod knoflik u kosile, dolivam vodu a vadi mi ze „paruje“kdyz odlozim /oni to dali jako dlasi funkci svisle naparovani-ale klidne bych se bez nej obesla :wink: /
ale jinak spokojenost.

D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
18.11.06 21:04

Ahoj,

já mám rok starou Moulinex, nejvyšší spokojenost, jen to svislé napařování bych taky oželila - jako dalif :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
18.11.06 21:08

Ahojka,

Já mám Tefalku Avantis 95, a jsem s ní naprosto spokojená … teď si tchýně koupila tu co má plnění vody z tý spodní (zadní?) strany (jak je ta reklama kde leje vodu z vázy a přitom čučí na TV) měla jsem jí v ruce, a na ní mi vadí ta mohutná rukojeť.Jinak je taky suprová.

Andělka

• Citovat
  • Upravit
2857
18.11.06 21:49

Ahoj

tak já měla Etu Vanessa - za 1200 a byla příšerná… takže jsem s manželem pátrala, vyšlo pár vítězů, ale není nad to si žehličku prohlídnout v reále…

Tefal má dost vysokou žehlící plochu takže vypadl a koupili jsme Philipsku
 http://www.az-elektro.cz/…lips-gc-4430

Můžu říct, že od té doby žehlím docela ráda (dřív to bylo utrpení). Napařuje i když teplota není nastavená na max, napařuje fakt hodně… takže ze 6ti stupňů ji mám na běžné bavlněné věci většinou na 3ku .

Voda se tam lije velmi snadno - oproti té bývalé… to jsem vždycky zuřila a vodu měla všude okolo :o( a na sušák prádla vypotřebuju tak 2 odměrky vody (samozřejmě pokud jsou tam manželovy košile do obleku, tak víc:o()

Mám ji asi měsíc a zatím naprostá spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DD
337
18.11.06 22:28

žehlička

AHOJ,

žehlení přímo nenávidím a tak jsem si to chtěla co nejvíc ulehčit a koupila parní žehličku Pro Steam. Je to už moje druhá tohoto typu a jsem s ní maximálně spokojená. Nejvíc mi vyhovuje, že ji klidně můžu nechat ležet na žehleném oblečení a to se nespálí a taky ta její síla. Pravda je trošku těžší, ale já to beru jako posilování :wink:

Mrkni na stránky, kde je její popis:
http://www.wsinternational.cz/vyrobek.php?…

tak žehlení zdar :( :(

Dáša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
18.11.06 22:43

je pravda že stačí žehlit povlečení jenom z jedné strany a vyžehlí ti to i druhou? A nebo rifle? Pokud ano, pak je to opravdu geniální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
18.11.06 23:03

Tefal už nikdy více, teď máme rok Philips a zatím samá chvála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
19.11.06 15:05

Sati - já žehlím povlečení z jedné strany úplně běžně :wink: .Pak jak to složím a chvíli to leží ve skříni, tak bys ani nepoznala že to tak je. A to mám normální žehličku :lol:

• Citovat
  • Upravit
11530
19.11.06 17:25

Hm a já mám asi nenormální povlečení, protože pokud nešudlím z obou stran tak vypadá jak vytáhlé z dupy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
19.11.06 21:24

Ahoj, mám Philips Azur 4200 a moc spokojenost, mám jí 2 roky. K tomu žehlení povlečení, moje máma mi někde v domácích potřebách koupila povlak na žehlící prkno z teflonu a musím říct, že super, funguje to tak, že jak žehlíte z jedné strany, tak ten teflon se nahřeje a vyžehlí to z té druhé strany. Není to úplně rovné, ale mě to stačí a odpadá mi ta druhí strana. Dřív jsem to taky všechno žehlila z obou stran a teď v pohodě.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
16.1.08 15:06

Já už mám několik let od Phillipse tuhle a jsem spokojená, vejde se do ní poměrně dost vody, stříká, páří, neteče. Není jí co vytknout. A koukám že jí tam teď mají navíc v akci :lol: 4stovky dobré a ještě dávaj jako dárek film na DVD :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.2.09 10:28

Momentálně řeším stejný problém. Měla jsem Prosteamku, která už se nevyrábí, teď mám vyhlédnutou Tefal Power Jeans 500 nebo rozmýšlím Philips 4610. Ale ta Philipska je o dost těží, asi půjdu do Tefalu.
TAdy na něj zazněla kritika, ale já měla teď Tefalku půjčenou od sousedky, obyčejnější než je ta Power Jeans, a byla jsem nadšená!!!

• Citovat
  • Upravit
1209
13.2.09 18:44

Ahoj, já mám žehličku od Philips označení neznám, ale je fialová 8O Žehlí skoro sama, nelepí se, a na rozdíl od předešlé žehličky má spořič a delší šňůru.

A k tomu povlečení - už nežehlím, když ho nenechám v sušičce přes noc, ale hned ho složím, tak to ani není potřeba :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
27.3.09 13:45

ahoj já mám phillips Azur lonic a super žehlí skoro sama:o).....má ten povrch na který se ti nic nepřilepí, samospouštěč a ještě další vychytávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí