Poraďte prosím při výběru žehličky

125
8.12.06 08:33

Poraďte prosím při výběru žehličky

Už jednou jsem tady zjišťovala, která značka žehličky je dobrá, a která ne. Už jsem rozhodnutá pro Tefal. Ale mám ještě pár otázek. Mají strašně moc typů a já jsem bezradná. Jestli máte prosím někdo tuto značku, tak mi napiště prosím který typ a jestli jste spokojeny. Ještě se chci zeptat, jestli je dobrý koukat na to, aby měla žehlička anti-drip systém (proti odkapávání)? Mám si vybírat žehličku se zabudovaným odvápňovacím systémem nebo s vyjímatelnou tyčinkou. Jaký je mezi tím rozdíl. Dále jsem zjistila, že Tefal má 2 druhy žehličí desky: Ultragliss Diffusion a Ultragliss Turbo. Která je lepší. Předem moc díky za zkušenosti a rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3241
8.12.06 09:59

Před 5 lety jsem si koupila žehličku tefal. A až teď se mi pokazilo tlačítko napařování. Je naprosto výborná a to jsem neměla tu nejdražší. Jsme 3, ale každý týden žehlím kopce prádla. Taky uvažuju o nové a půjdu jedině do tefalu. Docela se mi líbí Tefal VF9230DO. To, že Tefal má různé žehlící plochy jsem si ani nevšimla. Hlavně nechci žehličku, kde se teplota nastavuje kolečkem. Měla jsem ji kdysi a vždy jsem si do toho nějak"drcla" a bylo spáleno. Přeju dobrý výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
8.12.06 11:16

Ahoj
my mame Tefal supergliss 30-coz je 3 roky stary model (ted urcite jsou novejsi). Ale naprosta spokojenost. je to ta s tim keramickym povrchem a pri cisteni se vynda takova tycinka a ta se namoci do octa. rikam je to starsi model-ale ten keramicky povrch je super-za ty tri roky neni ani trochu potlely, proste porad krasne cisty. zatim zadana porucha.
 Alca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.12.06 14:12

Mam doma Philips, typ nevim a je to svetle zelena s bilou s nejakou specialni neposkrabaci plochou.
Kupovala jsem ji za necele dva tisice v dobe, kdy byla zlevnena z tri tisic. Je fajn, lehka, dobre a rychle naparuje a dobre se s ni zehli (ac zehleni nesnasim). Mam ji od roku 2001 a funguje porad skvele.
Predtim jsem mela Tefal s keramickou plochou a nevyhovovala mi - ta keramicka plocha se poskrabala a oloupala a pak „drhla“.
Neprihlasena Hanka1

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.12.06 14:13

jeee tak to sorry vy diskutujete o Tefalu. Ja to poradne neprecetla. Hanka

• Citovat
  • Upravit
3496
8.12.06 17:32

ahoj, před týdnem jsem si koupila tefal program 8 400 a musím říct,že žehlí sama, má vyndávací tyčinku, ale to jsem zatím nezkoušela. ale žehlící schopnosti na 1*. a stala 2200.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
10.12.06 20:38

Zari,
já si přesně tuto žehličku chci koupit, mám ji vyhlídlou. Jen se chci zeptat, na internetu píšou, že má zabudovaný odvápňovací systém a ne tu tyčinku. Opravdu ta tvoje má tyčinku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí