Elektrický holící strojek

1078
2.12.06 21:59

Elektrický holící strojek

Ahojky,

potřebovala bych poradit. Chci manželovi koupit na vánoce elektrický holící strojek - doteď se holí s pěnou a žiletkami. Nyní se musí holit častěji - buď ob den nebo každý den. Má smysl do toho investovat? Jak dlouo trvá oholení elektrickým strojekm? Bolí to? A když ano, tak jaký je nejlepší? Děkuju moc

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1935
3.12.06 01:06

Muj manzel jich vyzkousel par a pokazde se vratil k ziletkam a pene. Pry ho kazdy z tech strojku za fousy tahal, takze holeni bylo velmi neprijemne. Nerekla bych, ze by manzel mel nejak extra citlivou pokozku, ale za to ma fakt hodne tvrde fousy… no tak jsem moc nepomohla co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
3.12.06 06:59

taky jsem už asi stokrát chtěla koupit elektrickej strojek,ale manžel mě ujistil,že je mu to taky nepříjemný.Předminulé vánoce jsem mu koupila od Gillete mach3 turbo a nemůže si ho vynachválit.ty břity jsou pěkně ostrý a vydrží dlouho.fakt doporučuju,hlavně na ty tvrdý vousy!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
3.12.06 18:12

Ahoj,

tak já jsem kupovala holící strojek předloni k Vánocům. Manža říká, že je to rychlejší, nemusí se máčet a mydlit a nemá tak podrážděnou kůži. Kupovala jsem od Philipsu, takový ten s holící emulzí Nivea. Tenkrát byla nějaká akce, vyšel mě okolo 3000,–. Takže u nás spokojenost… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí