Holící strojek - dárek - spěchá

1078
17.12.06 11:49

Holící strojek - dárek - spěchá

Ahojky,

holky pořád nevím, jaký holící strojek pro muže. Chci Philips, ale nevím jaký. Poradíte mi?

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8276
17.12.06 12:57

No asi aby měl aspoň ty 3 hlavy, nevím, jak chceš drahý, existuje i takový, co může do vody, takže se může chlap holit při sprchování :wink:
Já kupovala strojek asi před 3 rokama manželovi, má 3 hlavy, je od Philipse, manžel je naprosto spokojený. Nekoupila jsem nic extra, je se šňůrou do elektriky (některé se dělají na baterii), limitovala mě cena, a přitom je strojek dobrý
Zkus si vyhledat kolicí strojky někde na internet. obchodě, tam si pročti informace u výrobků a cenu…já to tenkrát taky dělala tak…a předtím jsem o tom nic necěděla

Podívej se třeba tady http://www.holici-strojky.com/?…
podle toho, jaká je pro tebe únosná cena, tak v té relaci si pročti info o těch strojcích. Myslím, že jsou všechny dobré - ale to je můj laický ženský pohled :wink: Já kupovala tenkrát za 1500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
17.12.06 20:56

Ahoj,
já jsem kupovala letos k Vánocům Philips, ten dvouhlavý.Zase je vodotěsný a nabíjecí.Prý je dobrý na „velké“ pusy a zarostlé.Prý to tolik netahá-to mi říkal známý,co je prodává.
Teď ho mají v Protonu v akci i s batohem za 1500,–.Já ho mám za stejné peníze bez batohu :cry:
A ještě mají v akci do Vánoc i ten tříhlavý,ale není vodotěsný.Taky za 1500,–.
Tak dobře nakup, já ho už i zabalila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1